Wpisy 311 778 – 311 877
23 maja 2011 11:57 → 23 maja 2011 12:59, 100 wpisów
Robal 36...co Ty myślisz,że ja i mag gramy na takich samych liczbach? że jak mag trafiła 6/6 to ja też czy jak? Mylisz się niestety bo ja z mag nie mam kontaktu.
Robal 36.....jak umiesz liczyć to licz na siebie,mi osobiście niczyje liczby nie są potrzebne.Sama jak na razie jeszcze umiem sobie poradzić i nie potrzebuję niczyjej pomocy.
Lila
bo nic kurde nie wychodzi .
Czego nie mozna powiedzieć o innych osobach.Same tyły wa ...ć!
No może prezes coś zmieni ?
bo nic kurde nie wychodzi .Czego nie mozna powiedzieć o innych osobach.Same tyły wa ...ć!
No może prezes coś zmieni ?
Witam witam i o typy pytam. Ja stawiam dzisiaj na małe numerki 1 - 20
lila>>
Dziękuję, za Twoją odpowiedź, żebyś wiedziała, jak mnie ucieszyła - nie, nie dlatego, że nie trafiłaś, z innego powodu - a 6/6 albo 10/10 - następnym razem będzie - pozdrawiam
Dziękuję, za Twoją odpowiedź, żebyś wiedziała, jak mnie ucieszyła - nie, nie dlatego, że nie trafiłaś, z innego powodu - a 6/6 albo 10/10 - następnym razem będzie - pozdrawiam
OK Pani Lilu.OK
Wytarłem ezki .Dziękuję za pocieszenie i przytulenie !!!!
Wytarłem ezki .Dziękuję za pocieszenie i przytulenie !!!!
Lila - przeważnie na 9.Często na 5.Ale jak zminił się Zarząd TS to ciężko coś wygrać.Mieszają równo.Ale grać trzeba.
czak....ja gram na 3 liczby za rada kogoś tu z czata,kiedyś grałam na 9 i 8 ale była wielka lipa,teraz jest 100 razy lepiej.

Lila-specjaliści od typowania właśnie mają takie zdanie.Poznałem kilku ale naprawdę dobrych w systemach i oni właśnie takie mają załozenia.Mniejsza ilość liczb ale stały dopływ gotówki.A ja nie lubie czekać i dlatego ciągle zmieniam.
czak.....najlepszym systemem jest brak systemu.Jesteś w gorącej wodzie kąpany

dzisiaj mam przeczucie ze wpadnie 11
to bedzie na bank

I greet all

lila

teraz zaglądam NK

teraz zaglądam NK
mój nk , to jest nasza klasa

aha zaraz ok
cześć krzysio
noooo pukoniki naszykowane,czaryodczynione pozostaje zacierać
i czekać