🔍 SzukajTo jest archiwum tylko do odczytu. Aktualna dyskusja na żywo: multipasko.pl/czat

Wpisy 31 172 – 31 271

1 listopada 2008 00:01 → 1 listopada 2008 22:12, 100 wpisów

31 172. kogucik19 2008-11-01 (00:01)
A swoje przytoczysz.Postaraj sie. Nie przytaczaj wpisow kazdy je czyta i wie o co chodzi nie tlumacz sie czlowieku bo wstyd.
31 173. Grom 2008-11-01 (00:05)
adams,,bardzo pięknie to opisałeś,dziękuję Ci bardzo.Może ktoś zrozumie.pozdrawiam.
31 174. shiks 2008-11-01 (00:10)
edi a wez zacytuj twoje posty na tym forum??i kto wyjdzie na wiekszego chama??zreszta kazdy kto ma oczy i cos w glowie zauwazy ze to ty non stop najezdzasz i nie mozes popuscic!!bo jestes chamski zawziety itp itd
31 175. edi8 2008-11-01 (00:11)
GROM:

błędne przesłanki prowadzą Cię do błędnych wniosków!!!

Wczoraj o godzinie 22.41 "kogucik19" napisał na forum ( wpis nadal jest tam obecny ):

"To musi byc egzorcysta o wysokich kwalfikacjach,bo taka KURWE wyplenic to naprawde ciezko".

..................................................................................................

GROM:

czy nadal masz wątpliwości , z jaką patologiczną mendą o nicku "kogucik19" mamy tu do czynienia???
31 176. dawidek 2008-11-01 (00:14)
drogi Panie Pasko biorąc pod uwagę złożoność zagadnienia , zwracam się z groźbą o przemyślenie , czy nie warto coś zmienić w materii o której poniżej
pewien koloryt czy też może nawet (nie bójmy się tego określenia) folklor który dominuje na tym miejscu , po za tym że jest męczący i nie wiele wnosi merytorycznie, staje się chamski, może warto pomyśleć o blokowaniu pewnego rodzaju wypowiedzi
pozdrawiam
31 177. shiks 2008-11-01 (00:15)
edi lecz sie!!!!!!!:)
cytujesz posty kogucika ktoremu zagrals na nerwach !!przytocz swoje zaczepki odpowiedzi przeklenstwa glupie teksty jakbys mial 12 lat!!!przytoczysz sam??czy moze ja mam ci pomoc???
31 178. dawidek 2008-11-01 (00:16)
oczywiście prośbą a nie groźbą :-)
31 179. edi8 2008-11-01 (00:16)
"shiks":

poczekaj trochę , to zacznę twoje: ciulu i bucu ,wpisy tu zamieszczać...

A tak ogólnie: ty mi możesz na pukiel skoczyć , a nie banować!

Ty to się możesz "shiks" jedynie nadal publicznie onanizować , a nie użytkowników tego forum banować!!!
31 180. Grom 2008-11-01 (00:21)
Edi8...Widzisz,co ludzie piszą,shiks to opisał,nie mie osądzać ludzi,myślę,że czas na wkroczenie Pana Pasko,On na pewno Was pogodzi.pozdrawiam Was i apeluję o zgodę.P.S.zamiast zająć sie numerami to proszę jaka kłótnia,kyóra jest dziś nie na miejscu
31 181. shiks 2008-11-01 (00:21)
no i dziekuje ze tym postem pokazales swoja"klase":)i jaki to ty jestes pokrzywdzony itp itd:))ps a tak pozatym to sadzilem ze masz garba ale po co sie przyznajesz ze masz pukiel???i cos mi za duzo w twych postach o onanizmie:)czyzbys byl w procesie dojrzewania?? moze masz mutacje??oj biedy jestes edi
31 182. romanx 2008-11-01 (00:22)
cześć Edi co słychać?
31 183. edi8 2008-11-01 (00:35)
GROM:

ja na to forum zawitałem nie po to , aby się z kimkolwiek wykłócać , a po to , by podzielić swoimi przemyśleniami odnośnie gier losowych!
To forum uważałem za najlepsze w Polsce , tej właśnie tematyce poświęcone.

To jednak , że są tu osoby z tak wypaczonymi osobowościami jak "kogucik19" , który OŚMIELIŁ się wejść w rolę dla Admina strony zastrzeżoną i napisać publicznie abym wynosił się z tej strony , " bo NIC TU NIE WNOSZĘ! " - przerosło moje najczarniejsze sny.

NA KAŻDEJ ZNANEJ MI STRONIE - za taki tekst skierowany do innego użytkownika leci się z natychmiastowym banem z tej strony...

Trudno było , abym po takiej wobec mnie wypowiedzi i to od kogo - od analfabety , debila , człowieka niezbornego intelektualnie????

Więc to nie ja tu kogokolwiek zaatakowałem , ale to ja zostałem zaatakowany przez tego chama i prostaka!!!

Wszystko co wydarzyło się po tym - to tylko moja czynna obrona , a akurat na tym trochę się znam: i w teorii , i w praktyce...
31 184. adams 2008-11-01 (00:38)
31170. Panowie (EDI i Kogucik) jutro (za 5 minut) jest dzień "Wszytkich Świętych" >> czyli raczej dzień radosny (aczkolwiek rozumiany opatrznie jako święto zmarłych, które raczej jest 02,11 tzw dzień zaduszny Czyli DZIEN ZA DUSZE w czyścu cierpiące.
Jutro i pojutrze można w intencji osób zmarłych (BLISKICH) starać się o odpust zupełny spełniając bardzo ( na oko) mierne warunki >> przyjąć komunię i uczestniczyć we mszy + modlitwa , ALE , OSOBA KTÓRA CHCE BY ODPUST BYŁ ZUPEŁNY NIE MOŻE POPEŁNIĆ GRZECHU (NAJMNIEJSZEGO) W CIĄGU DNIA.

CZARNO TO WIDZĘ .

Niestyty nasi bliscy zmarli nie mogą za bardzo na NAS liczyć bo nie jesteśmy w stanie JEDNEGO DNIA przeżyć bez lekkiego grzechu.
Przykre ale prawdziwe, a kiedyś MY będziemy po tamtej stronie i jeśli TERAZ DAJEMY "TAKI ZŁY" przykład , to nasze dzieci i wnuki co zrobią ???
OLEJĄ 02,11 2000..ileś tam.

adams 2008-10-31 (23:58)

Miałem nadzieję że może COŚ do WAS dotrze .

ALE grochem o ścianę .

Znaczek pocztowy to około 2zł za list polecony do prokuratury a chyba to (raczej napewno) zrobię .
Nie straszę Ediego i Kogucika ale PASKO .

GOŚĆ (Pasko- właściciel i czerpiący zysk) jest naprawdę nieodpowiedzialny kwitując każdą CHAMSKĄ awanturę (dzień bez...) .
BYŁ temat który pewnie dał coś do myślenia Pasko ale chyba się coś gość orientował i OLAŁ bo doszedł do wniosku że jak nie ma głosów przeciw (przeciw ale w prokuraturze i sądzie ) to można olać sprawę a wyzwiska i burdy są mu na rękę.

Nie chcę dzisaij wywaoływać złej atmosfery poczekam .
31 185. shiks 2008-11-01 (00:39)
jesli tak napisal to trzeba bylo mu odpisac w podobnym tonie a nie przechodzic do nagonki i wulgarzmow!potem przyczepiles sie jak rzep psiego ogona!!edi idzcie na ustepstwa robic etak jakby was nie bylo ty nie pisz na forum sam wiesz czego1!a kogucik niech te z nie pisz ena twoj temat!!ale jestem pewien ze ty tego nie zaakceptujesz bo jestes strasznie zawziety
31 186. OPA 2008-11-01 (00:45)
Hej ADAMS,gdzie żeś był ?
31 187. Grom 2008-11-01 (00:48)
Edi8...Widzę,że na tym forum przybyło sporo mądrych ludzi.Ale przysłóchując się waszej kłótni,kto wie czy nie uciekną,a zapewne nikt tego nie chce.Dużo ludzi to czyta i ocenia.Zapewniam,Cie że to mądrzy ludzie,czytająi milczą,ale do czasu.Co trzeba zrobić aby było jak dawniej,jak do Was dotrzeć by to się skończyło.Proszę Cie Edi8,nie karz mi wybierać między tobą a Kogucikiem.Proponuję rozejm na te chociarz 2 dni.Pozdrawiam Was.
31 188. adams 2008-11-01 (00:49)
Największym problemem jest miejsce zaistnienia wykroczenia (przestępstwa) i terytorialnie właściwy organ do orzeczenia.
Jeśli JA złoże doniesienie o wykroczeniu to zostanę przesłuchany u MNIE w komendzie i następnie w prokuraturze a gość PASKO będzie sobie jeździł po świecie (zwrócą mu koszt przejazdu zgodnie z taryfikatorem PKP) i podejrzewam że nikt więcej (bo pewnie nie ma namiarów na reszte) nie zgłosi się .
31 189. adams 2008-11-01 (00:52)
Ale mnie to wiele nie kosztuje , a nie chcę tego robić z jakiejś ZAWISŁOŚCI czy innych "ZŁYCH" przyczyn , ale dla DOBRA osób czytających , bo co można ścierpieć to można, ALE ZA DUŻO TO NAWET ŚWINIA NIE ZJE
31 190. adams 2008-11-01 (00:57)
A PASKO TO OLEWA CIEPLYM MOCZEM i aż nie wypada mi (wierzącemu i praktykującemu) pisać zwłaszcza dzisiaj, ale naprawdę , to jest jeden ze sposobów BY ZMUSIĆ PASKO do odpowiedzialności za to co TU się pisze.

Skoro nie ma nad tym władzy i nie kontroluje tego to :WOLNA AMERYKANKA powoli się już kończy a ON może być DOBITNYM przykładem.
31 191. Grom 2008-11-01 (01:02)
Adams..Myślę,że Go nie ma,pewnie wyjechał,bo trudno ,żeby nie reagował.Pozdrawiam CIę.
31 192. edi8 2008-11-01 (01:03)
GROM:

mnie nie chodzi o to , abyś brał czyjąś stronę!

Tylko weź spokojnie przeczytaj dzisiejsze wpisy na mini czacie a zauważysz , że ja WCALE TO A WCALE nic nie pisałem do "kogucika19"!

To on o godzinie 22.57 znowu ruszył na mnie!!!

A jak ruszył to i dostał...bo jako napastnik się objawił.

Tak więc postaraj się uczciwie tylko temu się przyjrzeć , kto był stroną atakującą i napastliwą , a kto tu się ZNOWU TYLKO BRONIŁ...

Pzdr.
31 193. Grom 2008-11-01 (01:19)
Kochajcie ludzi bo tak szybko odchodzą,Dobranoc i pozdrawiam Wszystkich.
31 194. adams 2008-11-01 (01:22)
EDI >> moja córka chodzi do gimnazjum , uczestniczy w olimpiadach (ma to po mnie - hahahaha) , i wiedzę czerpie między innymi z internetu. Fakt że ja jej pomagam bo akurat mogę , ale są dzieci zdolne które nie mają rodziców "zdolnych" do pomocy i te dzieci faktycznie sporą część "NADPROGRAMOWEJ" (a nieodzownej wiedzy w przypadku olimpiad) czerpią z internetu i starszych (kolegów, rodzeństwa) .
Niektórzy czytają między innymi twoje wpisy >> myślałes o tym ???

Jest to jedno z "przednich forum w zakresie gier losowych"

A nie wiem czy wiesz że ciekawe (nadprogramowe zadania) zahaczają o różne "ciekawe" wątki tak jak np. nawet HAZARD.

Wiem bo jak córka przygotowuje się do Olimpiady to jej pomagam.

I chodzi mi o język jakim się posługują forumowicze.
Na ELEKTRODZIE >>cywilizowane forum<<< BAN po pierwszej awanturze dożywotni , za takie numery.

31 195. edi8 2008-11-01 (01:34)
"adams":

też byłem wielce zdziwiony tym ,że "kogucik19" nie dostał dożywotniego bana po tym , jak ośmielił się napisać tu publicznie do mnie " abym się stąd WYNOSIŁ ".

Wobec braku reakcji , musiałem sam się bronić , a chyba wiesz , że agresor MUSI LICZYĆ SIĘ Z TYM , że mogą wobec niego być zastosowane WSZELKIE , UZNANE PRZEZ NAPADNIĘTEGO ZA NIEZBĘDNE , ŚRODKI DO ODPARCIA TEGO ATAKU...

Pzdr.
31 196. adams 2008-11-01 (01:38)
Wjechałem WAM OBU na ambicję (mądrzejszy ustąpi) i co ???
Obaj jesteście kretynii???

Zapewne znasz historię najnowszą (ja nie znam za dobrze>> tylko :jarzę:) ale chyba NIKITA był mądrzejszy w roku (chyba )1961???
31 197. adams 2008-11-01 (01:39)
Ktoś musiał odpuścić bo by NAS nie było.
31 198. edi8 2008-11-01 (01:48)
Chruszczow , to było zwykłe komunistyczne bydlę , które było stać na to , aby w ONZ zdjąć but i walić nim w pulpit podczas plenarnego posiedzania!
On był I sekretarzem partii Ukrainy w czasie , gdy dokonywano mordu na polskich jeńcach wojennych w kwietniu 1940 r.

Co do konfliktu na Kubie , to Kennedy pokazał jak jedynie można z takimi bydlakami rozmawiać , czyli że są skłonni do racjonalnych działań dopiero wtedy , gdy mają pistolet do pustego łba przystawiony!
Pzdr.
31 199. adams 2008-11-01 (02:30)
Ukraińcy w 1944 roku (nascjonaliści uraińscy) dokonali rzezi na około 200 000 Polaków a Nikita cofnął się (starszy gość już wtedy) prze młodym Kenedym i "pewnie dzięki temu żyjeny
31 200. adams 2008-11-01 (02:47)
Edi mam wrażenie że jak wszyscy mylą "Wszystkich świętcych >>1,11 z świętem zmarłych >> 2,11 tak TY mylisz fakty w zatoce świń ( fakty są do dzisiaj przedstawiane w różnoraki sposób >> POLITYKA)
31 201. adams 2008-11-01 (02:55)
Ale zboczyliśmy z tematu za daleko (i moge się mylić> bo tego nie ogarniam) więc pozostawmy to bez komentarza i skupmy się na RZECZY, czyli albo gry losowe , albo temat : CHAMSTWO na tym forum.

Od Stycznia piszę tu z przerwami i nader często spotykam się TU z dosławnie CHAMSTWEM , a reakcji nigdy nie widziałem.
Podejrzewam , że wcześniej nie było lepiej , a forumowicze (stali bywalcy już do tego przywykli) .

Ale czy to zwalnia PASKO z odpowiedzialności ???

31 202. adams 2008-11-01 (03:10)
Właśnie przed chwilą uzyskałem informację, że (DLA WIADOMOŚCI PASKO), instancją będzie SĄD GRODZKI w MOIM powiecie , więc jeśli NIC nie zrobi w kierunku ( a podejrzewam że nic nie zrobi) UNORMOWANIA stosunków ponujących na tym "NAGANNYM" FORUM to JA ZŁOŻE zawiadomienie o wykroczeniu i będzie się musiał tułać po Polsce.

Podejrzewam że kara Grzywny nic na nim nie zrobi ale FAKT TUŁACZKI >>>>>>>> T A K !!!
31 203. Pasko 2008-11-01 (03:18)
Blokada dla edi8 i kogucika19, a resztę przeanalizuję jutro, bo idę spać. Pozdrawiam
31 204. Pasko 2008-11-01 (03:25)
adams: musiałbyś całkowicie zabronić córce internetu, bo pierwszy lepszy temat na onet.pl i prawie każdy wpis to jakieś dziwne i głupie tematy...
31 205. adams 2008-11-01 (03:25)
Panowie (wiecie kto) , nie ma problemów dotrzeć chyba że nadajecie z kafejek (problem jedyny to brak podstaw prawnych) więc proponuje zatrzymać się i nie strzępić języka ( może ktoś się wkurzyć i to nie tylko JA ale wiele osób które nie miało świadomości a teraz będzie mieć) bo raz to nie wypada a dwa to NAPRAWDĘ NIE WYPADA.

3 ) na serio "doniosę" w końcu ileż można.
31 206. adams 2008-11-01 (03:31)
pasko ja wiem że trochę "przesadzam" z córką ale ... sam wiesz
31 207. adams 2008-11-01 (03:33)
i nie kwituj tego tak bezmyślnie , bo chyba nie jesteś półgłówkiem , najwyżej leniem , albo kasa przysłania CI wyższe wartości
31 208. adams 2008-11-01 (03:48)
Rozdział XVI

Wykroczenia przeciwko obyczajności publicznej

Art. 140. Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.

Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.

Do powyższego są KOMENTARZE tzn rozwinięcie tych zwrotów "wybryk nieobyczajny" itp dla przykładu podam że gwizdnięcie na stadionie sportowym jest rzeczą naturalną i nie podlega karze , ale to samo zachowanie w kościele jest karalne.
31 209. potle 2008-11-01 (08:42)
Jeśli można kilka słów : Pasko stworzył chat-a - w moim odczuciu - dla szybkiej i łatwej wymiany wiedzy, doświadczeń i spostrzeżeń na temat głównie gier losowych, ale również na inne tematy. Z założenia, tak myślę, miało być łatwo i prosto, ale skutecznie. Zwróćmy uwagę na sposób zakładania konta, podajesz nick i hasło, zakładasz kont ile chcesz. Przytoczone tu przez kogoś forum Elektroda to jest "forum", aby stworzyć konto trzeba podać maila, potem aktywować konto, potwierdzić rejestrację, jeden mail = jedno konto, czy jest kontrola IP nie wiem. Ale weźmy np. jakikolwiek czat, np. na onecie, tam już jest istny hyde park, każdy pisze co chce i jedyna różnica między tym czatem onetu, a czatem Pasko jest to, że onet ma stałych Adminów, którzy ciagle kontrolują co ludzie piszą i szybko reagują na zbyt ostre wpisy. Tylko co jest częścią wspólną obu czatów ? ano właśnie ludzie, bo to ludzie piszą teksty, a nie Administratorzy, jakie społeczeństwo, taki poziom czatów, a zawsze znajdzie się jakiś prowokator i zawsze znajdzie się ktoś, kto na tą prowokację odpowie. Do pana adamsa taką małą prośbę mam, niech pan nie komplikuje sobie i innym życia tylko z powodu tego, że ktoś miał ochotę się wykrzyczeć na chacie Pasko. Znalazło się dwóch czy iluś tam osobników i co ? cała strona ma zniknąć ? bo taki może być koniec sprawy w sądzie grodzkim. Jednak zauważcie, że dopóki nie było ediego, było w miarę spokojnie i normalnie...wnioski sobie sami wyciągnijcie, a kogucik ? no cóż, w moim odczuciu jest głównie krytykowany za swoją szczerość, ale to też cecha społeczeństwa, bycie sobą jest nie normalne, jest chore, takie mamy społeczeństwo. Pytam zatem : Czy Pasko napewno ponosi odpowiedzialność za wszystkie wpisy tutaj czynione ? to jest chat, nie forum. Jeżeli już miałbym jakąś propozycję do Pasko, to by zmienił coś w sposobie logowania i zakładania konta, może na podstawie maila, ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że to nie będzie łatwe, ale może konieczne. Strona się troszkę rozrosła, ludzi jest coraz więcej i niestety takie zgrzyty jak ostatnio, mogą być coraz częstsze i coraz ostrzejsze.
31 210. p57 2008-11-01 (09:59)
Adams naprawiacz świata i strony Pasko, jak nie podoba ci się czat to idż na inny, nie strasz naszego Paska sądami grodzkimi. Pozdrówka dla Ediego i Kogucika!
31 211. Marek37Bytom 2008-11-01 (10:32)
Panowie przeczytalem kilkanascie wpisow i co widze klotnia na calego, wydfaje mi sie ze to nie miejsce do sporow. Ciesze sie ze jest to formu hazardowe moze skupmy sie raczej na grze, aby wspolnymi sielami cos wygrac, dzielic sie pomyslami. Nie ma sensu sie klocic. A do goscia, ktory pisal o tym co jego corka siedzi na internecie i czyta. chcialem cos napisac od siebie. Nie tylko na tym formum sie kloca i sie obrazaja, jednak jakos nie jest az tragicznie choc nie powinno miec tu wogole tego miejsca, nie mniej sietakich zjawisk nie uplinuje. jednak na innych kanalach czateria spikeria itd tam dopiero leci mieso i co? i tez siedza admini i nie reaguja. jak ktos bedzie chcial to i tam wyjdzie, a dzieci nikt nie upilnuje. a pasco jest tu sam jeden na innych czateriach itd jest opd kilku do kilkunastu adminow i dzieja sie cuda na kiju, wiec moim zdaniem jak sie dwoje kloci niech sie kloci i smolic to za przeproszeniem i nie reagowac na to. czy nie dostrzegacie tu istoty sprawy, wywolywane klotnie realne badz rzekome czemu sluza? takie osoby chca zyskac na popularnosci jako gwiazdy forum. takie jest moje zdanie, wiec reasumujac mozna to ignorowac same ucichnie jak zobacza ze nie ma zainteresowanych tematem samo ucichnie. Uwazam tez ze straszenie pasca sadem itd tez jest nie na miejscu. Kazdy wlasciwie ma wybor wolny gdzie wchodzi uszanujmy to. pasco w mej ocenie duzo wlozyl w powstanie tego forum i wklada tez prace aby to dzialalo wiec po co czlowiekowi komplikowac zycie. taka jest ma opinia. proponuje zajac ie tematami gry podzieleniem sie metodami jak cos wygrac i jak ograc toto w co jest ciezko ale lepsza taka rozrywka jak zla atmosfera. Z powazaniem Marek
31 212. Marek37Bytom 2008-11-01 (10:42)
jeszcze jedna sprawa nie da sie tez upilnowac czta 24 na dobe jest to nie realne sam mam pokoik na spikerii i jestem adminem i prosze mi wierzyc nie da sie upilnowac 24 na dobe.Jak juz pisze to podziele sie z wami informacja ze gram roznymi metodami i jakos nic ale do wczoraj wysylam z 11 liczb 11 10tek wczoraj nic nie wpadlo moze dzis zobaczymy moze ktos ma jakies metody gry co sie nie wtapia duzo kasy a cos sie wygrywa? chetnie poznam jakies fajne metody. Marek
31 213. casandra 2008-11-01 (10:45)
Jak w Paryżu, nie zrobią z owsa ryżu
Jak w Bombaju, nie zrobią z piekła raju
Tak na tym mini-czacie, edi z kogucikiem się nie dogadacie.....
31 214. adams 2008-11-01 (11:05)
Utarczka słowna trwa już chyba tydzień , a reakcji ze strony Pasko do wczoraj nie było .
Napisałem , że jeśli nic nadal nie zrobi to JA wówczas coś zrobię.

Myślę że nie pora dziś na kłótnie i zwady.
31 215. Marek37Bytom 2008-11-01 (11:09)
ADAMS ja sie nie kloce ja napisalem swoje spostrzezenia. takze myslmy tez o grze moze sie uda prawda?
dzielmy sie jakimis pomyslami wydaje mi sie ze to owiele fajniejsze.
31 216. adams 2008-11-01 (11:15)
OK,
31 217. Marek37Bytom 2008-11-01 (11:38)
wlasnie prze analizowalem ze raz na tydzien warto zainwestowac 165zl skreslajac system pelny 10tek z 12 liczb 66 zakladow przy trafieniu 4 wygrywamy 58 zl 107 na minusie przy trafieniu 5 mamy 162 zl czyli minus 3 zl a le przy trafieniu 6 z 12 z samych szostek mamy 180zl bo wpada jak dobrze po liczylem conajmniej 15 szostek po 12 zl. nielicze juz 5tek po 4zl i czworek po 2zl a juz jak sie uda trafic 7 z 12 to juz nie mowie jaki zysk ale nigdy nie wiadomo kiedy jakie liczby podstawic
. Na dzien przedwczorajszy bo wczoraj slabo ustalilem ze najlepiej skreslic 70 20 66 45 65 61 68 76 58 69 62 8 jutro sobie taki zestaw wysle chyba ze po dzisiejszym losowaniu sie cos znieni a mianowicie uklad kolejnosci liczb najczesciej wypadnietych w ciagu 10 losowan. a moze ktos ma tez jakis fajny pomysl?
31 218. DariuszW 2008-11-01 (11:48)
Witam Wszystkich i zapraszam do przeczytania ststystki miesiąca pażdziernika w rozliczeniu codziennym .Pozdrawiam.
31 219. OPA 2008-11-01 (12:24)
Witam,ja myślę panie MArku,że komu chce się zawracać głowę 10/12 liczb,grać za prawie 200zł,chyba ,że ktoś nie ma co robić i ma za dużo kasy...
31 220. dawidek 2008-11-01 (12:25)
być może to niekorzystny układ gwiazd, i planet , wpływ Marsa, czy też może inne okoliczności powodują zacietrzewienie niektórych bywalców tego Mini Chatu
ale może jednak, można panie i panowie troszkę łagodniej
DZIęKI panie Pasko za interwencje
a propos, czasami mam wrażenie że pod różnymi nickami kryje się ta sama osoba, mówiąc inaczej dialogi wydają się chore
pozdrawiam wszystkich
dużo zdrówka życzę ze szczególnym uwzględnieniem zdrowia psychicznego
mając swoje teorie pozwólcie innym mieć swoje , niekoniecznie sprawdzające się, i tak wszystko okazuje się przy kasie :-)
31 221. OPA 2008-11-01 (12:40)
Właśnie na tym rzecz polega,wiadoma rzecz,że jest trudno coś wygrać w gry losowe,nie chodzi o to żeby "topić" kasę,tylko pomagać sobie wzajemnie.Niektórzy mają niezłe pomysły,dzięki KACZOROWI 001,mogłem trafić 6/6 to chyba w miarę realna kwota do trafienia,reszta jest tylko dla nielicznych...niecierpliwość gubi.U nie wiele razy liczby wysyłane danego dnia wychodzą za dni parę,ale weź i weź...pozdro
31 222. Pasko 2008-11-01 (12:46)
adams: jaka kasa? :)

Ja mam po prostu dobre alibi :D

Od 21 do 2 wczoraj mnie nie było i mam na to świadków. No i teraz odpowiedz w którym miejscu zawiniłem? Powiem więcej... proponuję Ci również administrację tego chata, będziesz współodpowiedzialny za wszystko i będziesz mógł kasować wpisy. Zgadzasz się?

Pozdrawiam
31 223. Marek37Bytom 2008-11-01 (13:18)
pasco dobry pomysl zrobic wiecej adminow wspaniale teoretycznie fajnie. nawet jak bedzie 5 adminow i tak sie nie da uchwycic momentu kiedy ktos komus cos napisze przeciez nie po robicie dyzurow calodobowych. proponuje osoby robiace zamieszanie poprostu za banowac i tyle. druga sprawa 165 zl zainwestowac na 12 liczb zrobic 66 10 tek
to nie jest az tyle wystarczy ze wpadnie 5 nr i jest sie tylko 3 zl minus przy 6 tce 180 z samych 6 tek co najmniej a zostaja 5 i 4 wiec juz cos jest wiec sie az tyle nie traci a statystycznie te 7 na 12 raczej sie pojawia wiec duze prawdopodobienstwo wygrania, ja gralem w czworki i trojki z czworek stawka razy 10 i raz i drugi udalo mi sie byc na lekko ponizej zera a dwa razy wtopilem analizujac statystyke lepsza szansa jest wlasnie grac systemem 12 liczb po 10 skreslen razy 66, mozna tez grac np wyzej 13 14 15 to juz jest mnostwo ale zawsze mozna tez stworzyc grupe i grac grupowo juz to kiedys proponowalem ale odzew byl slaby. zapraszam do rozmow moje gg 585 47 28 Marek
31 224. tomcio1972 2008-11-01 (13:56)
marek37Bytom

wytypuj sobie 12 liczb i sprawdz co jaki czas jestes w stanie miec 7/12 bo sposob ktory tu opisujesz prowadzi do totalnego bankructwa.
31 dni x 165= 5115 na miesiac.
sprawdz sobie najpierw co jaki czas jestes w stanie trafic 7/12 zeby cokolwiek wygrac i ile w miesiacu potrzebujesz 7/12 zeby pokryc koszty gry na caly miesiac.
7/12 to nie jest takie proste jakby sie wydawalo.
jak trafisz 5/20 tzn ze zmiesciles sie w sredniej trafien.
31 225. Marek37Bytom 2008-11-01 (14:45)
wlasnie wytypowalem 12 liczb i ci powiem ze w przedsiagu 10 losowan byla nawet 10 i powiem ci ze nie wysylasz tych samych numerow tylko co dziennie zmieniasz wedlug tabeli z najczesciej powtaerzajacych sie. jhak na razie testuje liczby i gram z 11 dziesiatki za 27.50 wiem ze trzeba odrobine szczescia tez dwa tygodnie temu na 9 tke trafilem 6 tke wiec mam nadzieje ze przy odrobinie szczescia uda sie trafic 8 z 11 wiem ze nie takie latwe ale czy trafic trojke tez jest latwe wcale nie nie mowie juz o 5tkach czy szostkach. proponuje sprawdzic tabele i ststystyki wygranych wlasnie najwiecej wyplacanych wygranych procentowo jest z 10 tek tak mi sie wydaje przynajmniej
31 226. Marek37Bytom 2008-11-01 (14:50)
testowalem tez wlasnie 20 liczb i padajacych w tej wersji wydaniu to wpadalo nawet kilka dziesiatek na przelomie kilku dni
jakas 9 tka a nawet 11
proponuje na tym mini czacie wpisujac testuj liczby z zakresu 7 do 10 z ponizej przedstawionego zestawu o to om
70 20 66 45 65 61 68 76 58 69 62 8 5 57 9 1 17 49 63 42
31 227. tomcio1972 2008-11-01 (14:52)
Marek37Bytom

raz na jakis czas uda sie wiecej trafic to oczywiste ale na dluzsza mete to bedzie wtopa.
pisales ze miales nawet trafne 6/9 a w fortunie za takie trafienie systemem przy wkladzie 168zl jest do wygrania 8100 tylko jak czesto uda sie zlapac 6/9.
31 228. Marek37Bytom 2008-11-01 (14:56)
w samym tylko pazdzierniku z tych 20 pokrylo sie 3 krotnie 11 numerow wiec nie rozumie twej dygresji ze jak wpadnie 5 z 20 to norma sprawdz powyzszy zestaw ktory opisalem juz nie wiliczylem 7 8 9 warto to przeanalizowac tak mi sie wydaje
31 229. Marek37Bytom 2008-11-01 (14:58)
z tego cow iem to w fortunie trzeba muiec pelene 2 na dwa 3 na trzy itd do szostki chyba. proponuje po dyskutowac szezej na gg jam masz to chetnie zapraszam do rozmowy moje gg 585 47 28
31 230. Marek37Bytom 2008-11-01 (15:04)
dlatego grajac roznymi metodami postanowilem od kilku dni temu wlasnie grac na razie 11 zestawami z 11 liczb skreslen 10 za 27.50 i nie pisalem ze trzeba grac dziennie proponuje raz na jakies 8 dni za rac za 165 zestawem 66 ukladow analizujac wlasnie czestotliwosc wpadania to tak wlasnie wychodzi 7 na 10 co jakies 7 a 8 dni,m do 5 listopada bede wysylal za 27.50 natomiast 6 listopada sprobuje zagrac za 165 moze sie trafi cobaczymy bowczoraj z tych numerow bylo malo wiec uwazam ze 6 mozna zarezykowac wiem ze nie jest to regula ale uwazam ze raz na 7 czy 8 dni mozna zarezykowac taki zestaw czy inny sttystyczny ktory sie byc moze wyloni na pierwsze miejsce jako powtarzajaca tak mi sie wydaje. tak jak mowilem chetnie przedyskutuje to na forum gg zapraszam do rozmowy moje gg 585 47 28

31 231. tomcio1972 2008-11-01 (15:14)
zgadza sie ze w fortunie trzeba trafic 2/2 3/3 4/4 5/5 6/6 ale wlasnie po to grasz systemem pelnym 6/9 czyli84 zaklady zeby w przypadku trafnego wytypowania 6 liczb z 9 miec ta jedna 6/6 ktora gwarantuje ci wyplate wygranej w zaleznosci od wniesionej stawki.
31 232. Marek37Bytom 2008-11-01 (15:16)
no wlasnie i jakiego tza miec farta 6 na 9 dlatego uwazam ze latwiej jest 8 lub 7 z 11
lepiej zarabiac mniejsze sumy a czesciej niz utopic wiecej tak mi sie wydaje
31 233. tomcio1972 2008-11-01 (15:25)
6/9 czy 7/11 lub 8/11 to bym polemizowal co jest latwiej trafic ale kazdy ma wlasne zdanie na ten temat i z tym sie licze.
cokolwiek bys gral i za ile to zycze ci powodzenia w typowaniu.
31 234. Marek37Bytom 2008-11-01 (15:33)
masz racje kazdy ma inne metody liczy sie abysmy wygrali, kazdy z nas
31 235. OPA 2008-11-01 (16:22)
Wpis zablokowano
31 236. hmmmm 2008-11-01 (16:37)
czy OPA to przypadkiem nie kogucik
31 237. OPA 2008-11-01 (16:37)
MAREK,czy w swoim obstawianiu wychodzisz na tym ze sporym zyskiem,czy znalazłeś kogoś do pogadania na różne tematy ???
31 238. OPA 2008-11-01 (16:45)
OPA to bardzo możliwe że kogucik,tyle zależy w których rzeczach...he he
31 239. KOCIO 2008-11-01 (16:48)
WITAM!NA DZIŚ W ML TYPUJE 7,11,20.A CO DO DL TO 1,11,39
31 240. świeży 2008-11-01 (16:51)
Czytałem przed chwila w centrum prasowym lotto o nowym systemie powiekszania puli na wygrane DL wie ktoś może o co chodzi?
31 241. OPA 2008-11-01 (17:32)
Dzisiaj w DL pula będzie powiększona o co najmniej 1,5 mln zł.
31 242. TOTO 2008-11-01 (17:48)
OPA dlaczego twój wpis został zablokowany???
31 243. TOTO 2008-11-01 (18:00)
ML
12 obstawiam, 5 trafnych - prawdopodobieństwo 1:10,
6 trafnych - 1:31
7 trafnych - 1:141
8 trafnych - 1:981
9 trafnych - 1:10 482
10 trafnych - 184 230
31 244. TOTO 2008-11-01 (18:03)
11 trafnych - 1:5 978 273
12 trafnych - 1:478 261 833
31 245. murphy 2008-11-01 (18:11)
PASKO:

proszę o zajęcie się kolejnymi wpisami "kogucika19", a obrażajacymi innych użytkowników tego forum.

"kogucik19" pomimo zbanowania z mini czatu nadal ubliża i prowokuje na forum multipasko.pl!!!

Oto jego dziś dokonany tam wpis :

"Nawet tu piszesz o mnie ,a co ja cie obchodze ,moja kasa gram jak chce i wara ci do tego,nie za twoje wiec spadaj na drzewo,i nie interesuj sie moimi finansami,nawet jak strace 20 000 to widocznie stac mnie na to ,i tyle i to nie twoj zasrany interes.Czy zrozumialesc wscipska mendo."

............................................................................
Wyraźnie widać , że jego dalszy pobyt na forum nie interesuje - w przeciwieństwie do robienia tu burd i zadym....
A to znowu zrodzi wobec Ciebie groźby sądem grodzkim od "adamsa"...
31 246. Cannonball 2008-11-01 (18:31)
Adams to może teraz powiesz jakie są twoje typy do DL na dzisiejszy dzień?
31 247. hosia 2008-11-01 (18:34)
Witam WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH i GRZESZNYCH KULKOWICZÓW. ŚMIERTELNIE wystraszona pogróżkami Rodziny Adamsa , z wizją wiekuistego pokutowania w lochach Sądu Grodzkiego za dopuszczenie się wybryku nieobyczajnego uroczyście przyrzekam NIGDY WIĘCEJ NIE DAĆ CIAŁA W TYPOWANIU GIER LOSOWYCH,a nawet W ŻADNEJ POZYCJI kuponu ;D
Chłopaki nie róbcie kwasów! Proponuję dla zmiany nastroju porozmawiać o czymś przyjemnym np o SEKSIE ;))
31 248. KOCIO 2008-11-01 (18:52)
HEJ HOSIA! ROZMYŚLAŁAS NAD GRANIEM W ML NA 3 LICZBY
31 249. TOTO 2008-11-01 (19:05)
Hosia nie damy się wciągnąć w takie rozmowy. Bo nasze kobiety mogą to przeczytać przecież.
31 250. OPA 2008-11-01 (19:23)
TOTO ,nie był mój wpis zbanowany...
31 251. KOCIO 2008-11-01 (19:26)
HOSIA CHYBA NIE MA TU ODWAŻNEGO DO ROZMOWY O SEKSIE
31 252. murphy 2008-11-01 (19:30)
PASKO:

na forum źle się zaczyna dziać za sprawą "kogucika19" , który ponownie ubliża w kolejnych dzisiejszych wpisach - innym użytkownikom multipasko.pl!!!

Oto następny wpis ( już po zbanowaniu go z mini czatu ), świadczący o jego nieposzanowaniu nałożonych nań kar za poprzednie wulgarne zachowanie :

"Dokladnie tak napisalem zebys durniu zrozumial ze nie interesuj sie moimi finansami bos za glupi do tego ,I WALI MNIE TO CO KTO Z TYM ZROBI najpierw niech poczyta a potem ocenia.Kapujesz ograniczony mozgu.Na kazdym forum wymieniasz mojego nika a kto ci pozwolil prostaku jeden,mozesz to tez dac na czat zeby wszyscy przeczytali ."

....................................................................................................

Skoro go to "wali" - to chyba jego czas już się tu skończył , bo swojej szansy nie wykorzystał i ubliża nadal...
31 253. OPA 2008-11-01 (19:35)
Ja mam chęć,tylko hosia nie chce...
31 254. KOCIO 2008-11-01 (19:43)
HOSIA ZAPROPONOWAŁA TEMAT I WYMIĘKŁA?!
31 255. TOTO 2008-11-01 (20:47)
OPA czyli mam rozumieć, że sam napisałeś tekst, taki jak się pojawił u 2 zbanowanych użytkowników. Wyglądało wiarygodnie więc się złapałem.
31 256. TOTO 2008-11-01 (20:48)
Oczywiście nie było kursywy. Ale chyba jakoś sam ją widziałem. Bo wcześniej pamiętałem, że powinna być.
31 257. DariuszW 2008-11-01 (20:50)
Dobry wieczór wszystkim
31 258. TOTO 2008-11-01 (21:00)
Jeszcze godzina.
31 259. KOCIO 2008-11-01 (21:11)
WEDŁUG MNIE KUMULACJA NA WTORKOWE LOSOWANIE PRZEKROCZY 20MLN.CZY KTOS SIĘ ZGADZA Z MOJĄ MYŚLĄ
31 260. TOTO 2008-11-01 (21:38)
Nie wiadomo. Ale wtedy co była rekordowa kumulacja, to jakoś ona b. szybko rosła. Ta jednak chyba wolniej jak na razie. Ale wszystko może się zmienić.
31 261. KOCIO 2008-11-01 (21:46)
TOTO JAK NIE PADNIE DZIŚ SZÓSTKA TO WZROŚNIE I TO SPORO CZYTAŁEŚ O NOWEJ ZASADZIE CO DO KUMULACJI!?
31 262. OPA 2008-11-01 (21:55)
To będą takie:
1,3,11,13,30,31
31 263. OPA 2008-11-01 (21:55)
DL
31 264. TOTO 2008-11-01 (21:57)
Czytałem, ale nie widzę ani jednego konkretu na stronie lotto.pl
31 265. malagorzka 2008-11-01 (22:00)
murphy a co Ty tak kogucika cytujesz? Poczytaj sobie raczej wulgaryzmy którymi rzucał edi8 nie tylko w stronę kogucika ale i mnie i kilku innych czatowców, których nicków nie chce przytaczać, bo być może sobie nie życzą. Badź sprawiedliwy. Z resztą rzadko chyba bywasz na mini?... a może nie.... :) Kurcze nie puściłam sobie dużego. Co sadzicie o typowaniu twoje szczęśliwego nr kurs 20?
31 266. kjasz21 2008-11-01 (22:02)
padło 13
31 267. borek 2008-11-01 (22:02)
zapraszam do dyskusji nad wpisem o duzym lotku na forum
31 268. KOCIO 2008-11-01 (22:06)
TOTO JESLI PO CZTERECH KOLEJNYCH LOSOWANIACH NIE STWIERDZĄ WYGRANEJ Z SZEŚCIOMA TRAFIENIAMI TO KOLEJNA PULA WZROSNIE O DUŻĄ SUME
31 269. przemo88 2008-11-01 (22:09)
Witam ,
ja sądze ze 6/6 nie bedzie na ten dzień było raczej mało chetnych do grania zresztą zobaczymy moze sie myle...
31 270. hosia 2008-11-01 (22:09)

PASKO: Proszę daj chłopakom jeszcze jedną szansę.Kogucik bezinteresownie ofiarował mi swoją pomoc nie znając mnie zupełnie a Edi stał się moim rycerzem. MÓJ CI ON (gdzie do cholery ta biała chusteczka ???) Ale własnoręcznie wykonam wyrok śmierci ( właśnie oglądam " Zieloną milę) jak jeszcze raz otworzą na siebie te przebrzydłe dzioby.
KOCIU:
Od poniedziałku spróbuję typować jedną 3 i jedną 7
Teraz też puściłam tylko jeden kupon w DL bo wierzę, że będzie jeszcze jedna kumulacja.Bardzo dziękuję za Twoje dobre rady :)
OPA: A KTO POWIEDZIAŁ, ŻE NIE CHCĘ??? ;-)
HORROR : Dzisiaj mam urodziny ( z góry uprzedzam ,że nie pamiętam które, bo to dawno temu było) i stąd ten wisielczy humor ;)
31 271. hanys pieronowy 2008-11-01 (22:12)
kurde jo mom pierona takie liczby 2 3 6 11 16 36 maj got byda pił juz