Wpisy 3 113 949 – 3 114 048
28 stycznia 2018 18:07 → 28 stycznia 2018 20:40, 100 wpisów
ziobro był pierwszy chłopak nie skakał a szkoda mogli mu dziś dać szanse
Stefan zloto IO.
Stawiajcie domy.
Zartuje z tymi domami.
Stefan miał szanse wygrać konkurs jeszcze nie był pierwszy dzis miał szanse nawet nie szanse realne wypracowany skoki
Gryksio no nie mam takich
Tez mysle ze nie maja mozgow mogli Jankowi Ziobro dac dzis pokakac,zagailo to by burdel...zostal niesmak
Pamiętam jak Mateja był pierwszy w tedy Małysz był gwiazdą ale po pierwszej serii Mateja pierwszy ale w drugiej stres i zakończył na 30 miejscu psychika psychika
Ja nie zapomnę Jan Ziobry wspaniały skoczek zmarnowany i pominięty
Tu Stefanowi niewiele braklo do 3o pierwszym trudno mowic bo 137,5 Seminicia ustawilo wysoko poprzeczke
pokazał trochę wspaniałej walki ale już nic nie pokaże trudno żegnaj Ziobro
a na 21,w MM PROPONUJE TE 3 LICZBY OBSTAWIC Z ZAKOPANEM,46,29,36
Stawiajcie domy?to nie glupie ale madrze i z glowapo co 140 m2 jak mieszka tam 3 ludzi kot i pies?i po co ciezka z cegiel jak konstrukcja drewniana tez dobra i lekka ,latwa do ogrzania a przeciez piece co pojda na zlom za pare lat
to młody chłopak mogli być łaskawi dla niego miał lepsze wyniki od innych a nie był powoływany wieć sie chłopak zaczoł burzyć smutno mu było prawda jest po środku zawsze
Ale niesmak jest.
Mogli mi dac skoczyc hehe, za 100 000 bym skoczyl.
każdy by sie tak czół jak się jest pomijany choć ma się wyniki lepsze od nie których a jest sie pomijany a tak było no cóż trudno
Byscie chcieli to zobaczyc ?
Nie jedzcie do Wellinger.
w życiu tak jest w pracy nawet w tej prostej wielu jest lepszych a pomijanych ten co mniej robi więcej dostaje kaski tak jest wszędzie
wczoraj piękne zwycięstwo drużynowe i rekord skoczni Kamila Stocha
Willingen
Tak sobie mysle ze w generalce 4 zawodnikow powalczy o pudla i Kamil wcale nie mysi byc 1
myślałem że drugiej serii nie będzie a warunki będą jeszcze gorsze i szkoda że się to nie potwierdziło Stefan Hula by zakończył jako pierwszy
pewniaki tylko i wyłącznie są po losowaniu a przed to wróżenie z fusów
nic nie czekam na losowanie wczoraj akurat po 22 patrzyłem na wyniki bez nastawienia że coś jest a tu trójka była
Slawek,,to wez te 4 loso porównaj z następnymi loso i ew. jeszcze nastepnymi loso
4 wczorajsze liczby w mini powtórzyly się z 1.01.czyli 27dni temu
3 114 016. slawek10 2018-01-28 (20:17)
nie wiem jak rozgrysc te 4 losowania wstecz?
nie wiem jak rozgrysc te 4 losowania wstecz?
Hej ludzie no co jest? Zapraszam do KG i pytam WTF? Co mi do tego?
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona."
Albert Einstein
Albert Einstein
wczoraj w kolektorze gosciu wziol 2 zaklady 10[10 i rozpisywal te cyfry na nowym kuponie-gra ktos tak?
w co czwartym losowaniu wchodzi pewna grupa liczb-powtarzaja sie-tylko z tej 20-tki trzeba je wybrac
4 losowania , 4 losowania , 4 losowania
kombinuj kombinuj sam cos stworzyc innego
end
kombinuj kombinuj sam cos stworzyc innego
end