Wpisy 3 109 973 – 3 110 072
25 stycznia 2018 18:38 → 25 stycznia 2018 20:04, 100 wpisów
z moich stałych w mini nic mi nie idzie
przestałam zdawać i gram z maszyny ale też
przestałam zdawać i gram z maszyny ale też
krasnalek
Wniosek-żeby wygrać,trzeba zamieszkać pod mostem.
Wniosek-żeby wygrać,trzeba zamieszkać pod mostem.
ja mam stałe
nie myślę co dziennie nad liczbami
może w tym jest jakiś system
nie myślę co dziennie nad liczbami
może w tym jest jakiś system
angierski jak bym miała taką kasę to bym wolała odkładać i szybciej bym miała wygraną z mini
w mini raczej zagram bo w multi ciezko osiagnac najwyzsze wygrane
krasnalek pomimo tego, ze moge sobie pozwolic na tyle to bez sensu zeby nic nie wygrywac tylko wtapiac kase
To jest raczej uzaleznieniejesli nawet trafilbym 6 z maszyny,gralbym w multi...bo lubie sie sprawdzac,chociaz czwartki biore z maszyny i czasem swoje
greg
Wiceminister Kurtyka...1000000 sam elekt do 2025dobry zart.Kto to kupi a pi drugie kto do naszych kilkunastoletnich dolozy?
Krasnajeszcze 2 losow i jestem na + w multi kultiLuty...musze na dobry + wyjsc,chociaz 100 zl
Dziś zagralam w dużego bo dawno nie gralam ale sądzę że kumulacja wzrośnie i w sobotę ktoś wygra
Ja gralem na 8 stosunkiem 6:2teraz gram na 9 6:3 bo na 8 poczatek byl dobry...4\8 kilka razy,pare 5\8 i 2 x 6\8,potem kaszana...i zmienilem
Ten ktos to jaduzego odpuscilem by mi troche urosl...a kumulacja
Krasnalek
oj mi starczy 7 banieczek
ale jutro zagram w EJ może coś uszczknę
ale jutro zagram w EJ może coś uszczknę
Zbliżają się moje ur. W zeszłym roku było 2 dni w obrębie
Krasnalek dobrze płacą w nowej pracy???
Nie ma nikogo...
http://morizon.wp.pl/oferta/sprzedaz-dom-bialostocki-wasilkow-142m2-mwp8083711316
to kupię jak wygram
to kupię jak wygram
Kobieta próbowała wsiąść do autobusu, ale jej spódnica była za ciasna i nie mogła wejść do środka. Więc sięgnęła do tyłu i poluźniła suwak. Jednak spódnica nadal była za ciasna. Więc znów poluźniła suwak, lecz nadal nic. W końcu poluźniła suwak po raz trzeci.
Nagle poczuła parę rąk na swojej pupie, które próbowały wepchnąć ją na pokład autobusu.
Kobieta odwróciła się z oczami pełnymi gniewu i powiedziała pełnym oburzenia głosem:
- Proszę Pana nie znam Pana na tyle dobrze, aby mógł Pan zachowywać się w ten sposób!!
Na to mężczyzna uśmiechnął się i spokojnie oświadczył:
- Proszę Pani ja też Pani nie znam na tyle dobrze, aby pani mogła rozpinać mój rozporek trzy razy!
Nagle poczuła parę rąk na swojej pupie, które próbowały wepchnąć ją na pokład autobusu.
Kobieta odwróciła się z oczami pełnymi gniewu i powiedziała pełnym oburzenia głosem:
- Proszę Pana nie znam Pana na tyle dobrze, aby mógł Pan zachowywać się w ten sposób!!
Na to mężczyzna uśmiechnął się i spokojnie oświadczył:
- Proszę Pani ja też Pani nie znam na tyle dobrze, aby pani mogła rozpinać mój rozporek trzy razy!
krasnalek islandorka
Krasnalek nie
Krzysztof jak wygrane
nie ma nic
mulag
ts
ja mam ważne do 27 stycznia zobaczymy co z tego będzie ale chyba płacz i zgrzytanie zębów będzie
Każdy ma nadzieję że coś wygra
a TS robi nas w balona i liczy naszą kaskę
a TS robi nas w balona i liczy naszą kaskę
tak to prawda czysta nie oszukana prawda tak właśnie jest to jest po prostu ham... o w czystej postaci jak tak można uczciwym ludziom nie dać wygrać to się w głowie nie mieści