Wpisy 310 965 – 311 064
22 maja 2011 18:54 → 22 maja 2011 19:40, 100 wpisów
hehee
tyle serduszek leci w powietrze 
tyle serduszek leci w powietrze 
bartuś teraz musisz zadzaiłac--chodz tu do mnie poczuj się swobodnie

a co to za melodia ?

no do młodego ogiera 

Angela...wiem weim to takie joke

OPA ta ty nie stary przecież 

OPA wyskoczyłeś ni z gruszki ni z pietruszki 

i ocb

Angela, Ty wiesz na co go sta ?

Bartuś no ja nie wiem na co stać Ope
Opa co Ty mi tu teges....ha?? jeszcze nie wiem

Opa co Ty mi tu teges....ha?? jeszcze nie wiem

dobra udzielam głosu pozwanemu w tej sprawie prosze bardzo cisza na sali 

Parka 59 61 wypadła w maju tylko 3 razy a po za tym liczba 59 o godz 22:15 w maju wypadła do tej pory 4 razy i czeka na wylosowanie od 3 losowań natomiast 61 wypadło w maju o 22:15 już 6 razy i czeka na wylosowanie od 2 losowań,ale 61 pada częściej w dni parzyste także ryzyko na parkę jest spore daję jej 53%
Niby tak ale jak mówiłem 59 padła w tym miesiącu w maju o godz 22:15 tylko 4 razy ale wybór jerst Twój
04,06,45,61,62,63,65,66,69,80 to moje na dzisiaj 

Andromedo sprawdziłem Twoje 45 wypadła ogólnie 10 razy tylko 4 razy padła w losowaniach parzytych a 6 w nie parzytych ma przerwy 5 losowań a ponieważ po takiej przerwie już raz w tym miesiącu padło 45 a dwa razy nic się nie zdarza ja jej dziś nie stawiam.
ale jeżeli uparcie stawiasz to oky postaw ją na końcu typowanych liczb
Nie ważne czy sprawdziłeś co to ma być? trafiasz codziennie 10/10??????????????????
ja mówię ze BĘDZIE!!! też sprawdziłam!
ja mówię ze BĘDZIE!!! też sprawdziłam!
nie wyrocznia patrze na liczby daty i losowania nie zawsze mam rację jakby dziś do liczby 22 ale sie sprawdza czasami
Się jara dziewczyno się jara chłopaku to czysta Marycha bez doboru maku bez odoru wojny o zajebistym smaku polszczyzna Holandii o mistrzowskim zapachu 

hmmm kulki są okrągłe, nie ma przepowiedni co wpadnie to mogą wiedzie jedynie prezesi TS 

andromeda darek spokojnie tłumaczy swoje racje a ty zaraz z nerwami

Nie prosiłam o analize liczb--czy ja neguje te tasiemce liczb co podaje? nie
zyjeme w wolnym kraju skoro ja szanuje czyjeś typy to czemu ktoś nie szanuje moich
ANgela loosing control nie denerwuj się przeceiż nikt ci nic nie wpiera 

Angelsa ja wziąłem od Ciebie 45 

angela ty podałas 45 moze mógłby to ktos skreslic, tak ma jakas alternatywe kreslic nie kreslic

pozytywka aha to znaczy mam wrzucic kupon bo ktos mi wmawia ze nie bedzie 45 a jak będzie to co odda mi za kupon czy jak>

juz spokojnie wszyscy 
dla panów zimne 

dla panów zimne 

androedko nie wmawia tylko pisze swoją opinnię na temat liczby z mapki.
Darek, jac11, Angela, kosmaty,OPA, deki 

nie ma lipy pijemy 

nie ma lipy pijemy 
dzisaij będzie 92 chyba 

Andro, każdy z nas ma SWOJE metody i żadna nie jest lepsza ani gorsza. Każdy gra na własny rachunek i za własną kaskę hehe więc po prostu każdy odpowiada za WŁASNE kupony 
... ale odezwać się przecież może, nie? Powiedział co myśli o liczbie 45 i po sprawie.
Luzik

... ale odezwać się przecież może, nie? Powiedział co myśli o liczbie 45 i po sprawie.
Luzik

OPA pozdrowiłem drużynę piłkarską Mazur Ełk bo widzę że masz niedaleko do Ełku
Darek typuj typuj

no właśnie juz któryś raz sie mnie czepia i mi liczby analizuje
andromeda ta przestań wyraził tylko czy może by czy nie i tyle