Wpisy 310 913 – 311 012
22 maja 2011 18:09 → 22 maja 2011 19:26, 100 wpisów
dzisiaj pewniak to liczba 4
Liczba 45 padła w maju o godz 22:15 4 razy w tym 3 razy w dniach nie parzystych ma obecnie 2 losowania przerwy i myśle że jeszcze poczeka na wypadnięcie.Także chyba nie padnie.
od 3 di podaje pewniaczki i wchodzą mi tu na czacie na forum i dziś 45 tez wejdzie--mało tego wejdzie z 9 i 45
41 raczej tak powinna być Chodzi ładnie w dni parzyste na 5 razy gdy została wylosowana czterokrotnie padła w dni parzyste i ma 3 losowania przerwy jeżeli chodzi i ścisłość jej rekord niepadalnosci w tym miesiącu wynosi 6 oczywiście mówie tylko o godz 22:15
5 predzej wejdzie albo 25 a 45 chyba nie
Liczba 5 padła już 7 razy w tym 5 razy w dni parzyste a obecnie czeka na wylosowanie 1 losowanie
Liczba 25 padła w tym miesiącu takze 7 razy i 4 razy w dni parzyste i czeka na wylosowanie od 1 losowania wstecz mówię tylko o godz 22:15 i myśle że poczeka jeszcze ale to Twoje liczby player
Liczba 25 padła w tym miesiącu takze 7 razy i 4 razy w dni parzyste i czeka na wylosowanie od 1 losowania wstecz mówię tylko o godz 22:15 i myśle że poczeka jeszcze ale to Twoje liczby player
51 wypadło do tej pory tylko 2 razy i ma 12 losowań przerwy jak narazie i myśle ze można ją postawić bo banicja musi się skończyć ale dałbym ją na samym końcu typowanych liczb
zaryzykowałbym 22 obok liczby 51 ataka parka w tym miesiącu ogólnie padła 3 razy
słuchajcie andromedy bo

Angela 
no bo będzie klapsiu klapsiu 

no bo będzie klapsiu klapsiu 
oj tam oj tam

Angela jak się nie rumieni jak tak słodzisz 

zima była to musiaem mie takie ładne nauszniki
różowe 

różowe 

uuuuumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... 

kurde a co to dzisiaj 14 luty 

hehee
tyle serduszek leci w powietrze 
tyle serduszek leci w powietrze 
bartuś teraz musisz zadzaiłac--chodz tu do mnie poczuj się swobodnie

a co to za melodia ?

no do młodego ogiera 

Angela...wiem weim to takie joke

OPA ta ty nie stary przecież 

OPA wyskoczyłeś ni z gruszki ni z pietruszki 

i ocb

Angela, Ty wiesz na co go sta ?

Bartuś no ja nie wiem na co stać Ope
Opa co Ty mi tu teges....ha?? jeszcze nie wiem

Opa co Ty mi tu teges....ha?? jeszcze nie wiem

dobra udzielam głosu pozwanemu w tej sprawie prosze bardzo cisza na sali 

Parka 59 61 wypadła w maju tylko 3 razy a po za tym liczba 59 o godz 22:15 w maju wypadła do tej pory 4 razy i czeka na wylosowanie od 3 losowań natomiast 61 wypadło w maju o 22:15 już 6 razy i czeka na wylosowanie od 2 losowań,ale 61 pada częściej w dni parzyste także ryzyko na parkę jest spore daję jej 53%
Niby tak ale jak mówiłem 59 padła w tym miesiącu w maju o godz 22:15 tylko 4 razy ale wybór jerst Twój
04,06,45,61,62,63,65,66,69,80 to moje na dzisiaj 

Andromedo sprawdziłem Twoje 45 wypadła ogólnie 10 razy tylko 4 razy padła w losowaniach parzytych a 6 w nie parzytych ma przerwy 5 losowań a ponieważ po takiej przerwie już raz w tym miesiącu padło 45 a dwa razy nic się nie zdarza ja jej dziś nie stawiam.

jak masz 10.. to mogą być 

dzieki juz 41 bedzie