Wpisy 31 089 – 31 188
31 października 2008 13:33 → 1 listopada 2008 00:49, 100 wpisów
Bardzo uboga pula na wygrana pierwszego stopnia w DL - lecz jak mawiają lepszy bocian na plecach niż wróbel na dachu :-)
GROM:
Mój wpis miał charakter informacyjny , odnośnie możliwości używania do wpisów innej niż Internet Explorer przegladarki , bo Mozilla Firefox podkreśla na czerwono zrobiony błąd - tym smym pomaga w ich eliminowaniu tym , którzy je robią.
Pzdr.
Mój wpis miał charakter informacyjny , odnośnie możliwości używania do wpisów innej niż Internet Explorer przegladarki , bo Mozilla Firefox podkreśla na czerwono zrobiony błąd - tym smym pomaga w ich eliminowaniu tym , którzy je robią.
Pzdr.
NA DZIŚ
12,45,55,61,66/5
5,12,20,45,55,70/6
1,19,45,49,55,70/6
5,8,9,19,20,78/6
5,12,19,20,45,55,61,66,70,78/10 z plusem !!! Pozdrawiam i zycze wygranych !!!
12,45,55,61,66/5
5,12,20,45,55,70/6
1,19,45,49,55,70/6
5,8,9,19,20,78/6
5,12,19,20,45,55,61,66,70,78/10 z plusem !!! Pozdrawiam i zycze wygranych !!!
no i jak panie i panowie może tak ja wczoraj po jednym pewniaku na dl.
MILA ja dzis wyslalem 2 zaklady ,sam skreslajac liczby:5,11,18,22,24,46 oraz 4,6,18,32,35,42 ,wybierz co chcesz ale ja ci radze nie skreslac zadnej bo wiesz jakie moje szczescie do liczb jest pozdrawiam.
"baska":
Kilka dni temu "sumowanie pionów" dało trafienie 5z6 , czyli 120zł w TS. Szkoda ,że Cię to ominęło - jako osobę wtedy jeszcze tą metodą nie grajacą...
Pzdr.
Kilka dni temu "sumowanie pionów" dało trafienie 5z6 , czyli 120zł w TS. Szkoda ,że Cię to ominęło - jako osobę wtedy jeszcze tą metodą nie grajacą...
Pzdr.
Witam Cię koduciku 19,Ja terz 2 zakłady,choć nie powinienem łamać zasad,bo jak kumulacja,to wysyłam 1 zakład,Przy kolektórach czysty obłęd,ludzie na dużego dają po 100,200 zł.jestem bardzo ciekawy,czy tą metodą coś wogóle wygrywają.?moje nr.to..4,12,15,23,26,41,oraz,1,11,16,25,32,43.tak więc przed losowaniem jestem milionerem,ciekawe jak będzie po losowaniu.?pozdrawiam.
Witaj GROM to juz nas jest dwoch do podzialu,jako potencjalnych milionerow.Mam nadzieje ze nam sie uda.Pozdrawiam
GROM:
jeżeli już miałbym zwracać uwagę , to na to ,że jest błąd w nicku "kogucika19" bo napisałeś o nim " koduciku19" ...Ale to przecież nic ważnego!
Jest też coś chyba do korekty , w pisowni wyrazu " kolektóra"...
Pozdrawiam!
edi8
jeżeli już miałbym zwracać uwagę , to na to ,że jest błąd w nicku "kogucika19" bo napisałeś o nim " koduciku19" ...Ale to przecież nic ważnego!
Jest też coś chyba do korekty , w pisowni wyrazu " kolektóra"...
Pozdrawiam!
edi8
Czy wiecie co to za lupa się pojawia jak się najedzie myszką na nagłówek "GŁÓWNA" ???
No tak,tak,MIało być Koguciku,bo chciałem tak ładnie napisać,ale jast tak jak mówię,że te laptopy są do niczego,za szybko piszę,i ne mogę przyzwyczaić sie do tej trzciąnki.Ale już nie długo będę miał swój z powrotem.dzięki za uwagęi pozdrawiam.
Pewnie nawet jeśli ktoś z nas wygra te miliony to i tak się o tym nie dowiemy, bo to strach tak się chwalić.
Strach pisac cokolwiek bo wszystko co dla innych jest nie istotne stanowi powazny problem dla innych,nawet sobie nie zdajemy sprawy jak kazde slowo jest analizowane ,za komuny byla cezura a jak to teraz nazwac?
GROM:
tak, masz rację!
Najważniejsza jest dobra , czytelna czcionka...
Pzdr.
tak, masz rację!
Najważniejsza jest dobra , czytelna czcionka...
Pzdr.
jakaś mała ta kumulacja miało być zwiększenie puli a co jest ??
GROM nawet jak napiszesz k-19 tez sie nie obraze po prostu nie przywiazuje takiej wagi do stylu i formy interesuje mnie meritum sprawy a nie bzdury.Ale mna sie opiekuja i krzywdy nie dadza zrobic mam aniola struza,jak mnie to cieszy bo jestem chyba jedyny ktory ma takiego.Pozdrawiam
MILA wczoraj też podawaliście po 3 liczby,a padły w DL tylko 2,ale za to w ML 4/6.
Kogucik i Grom WASZE Są BARDZO CIEKAWE ZESTAWY.życzę powodzenia tylko nie wiem któremu .
opa ja jedną ale trafną ja lubię się przyglądać i myśleć co tu wpadnie.ty też świetnie typujesz.jak się tak na wglądam na wglądam to nic nie trafiam.
Mila,,to zależy z którym byś zechciała udać się na bezludną wyspę.?pozdrawiam
Ponownie proszę , o rozważenie stosowania do dokonywanmia wpisów przeglądarki Mozilla Firefox.
Wtedy , każdy błąd jest od razu po napisaniu - a przed wysłaniem! - widoczny , bo na czerwono podkreślony...
Wtedy , każdy błąd jest od razu po napisaniu - a przed wysłaniem! - widoczny , bo na czerwono podkreślony...
tylko zauważ, że nie każdy lubi Firefoxa. Np Safari jest o niebo lepsza. a jak ktoś robi błędy to i podkreślenia nie pomogą;]
Mnie też błędy rażą,ale co zrobisz,chodzi o to że trzeba mieć pamięć wzrokową,to bardzo pomaga.
Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z żoną o tym i o tamtym...
Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji, o wyborze między
życiem i śmiercią, powiedziałem:
- Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek
urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki. Jeśli przyjdzie
mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń,
które trzymają mnie przy życiu".
A ona wstała, wyłączyła telewizor i peceta, a piwo wylała do zlewu...
Głupia cipa !!!
Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji, o wyborze między
życiem i śmiercią, powiedziałem:
- Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek
urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki. Jeśli przyjdzie
mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń,
które trzymają mnie przy życiu".
A ona wstała, wyłączyła telewizor i peceta, a piwo wylała do zlewu...
Głupia cipa !!!
Ja to chętnie kupiłbym wyspę...zbudował coś,nie oglądał wiadomości ze znajomymi twarzami...
Wczoraj "sindbad" napisał:
"31066. Witam,
Poszukiwacz wyciąga mi wszystkie kombinacje dodawania pozycji i w październiku najskuteczniejsza sumka to z pozycji:
1+15+1 wystąpień 16 na 30 losowań
Czyżby w piątek 66?
Powodzenia.
Sindbad
sindbad 2008-10-30 (23:54
.................................................................................
"Sindbad":
udało mi się w październikowych 30-stu losowaniach odszukać taki sposób doboru typu , który dał już 17 trafień.Jest to więc w tym miesiącu skuteczność 56,66%.
Metoda ta polega na obliczaniu różnicy pomiędzy wartościami PLUSA , czyli ostatniej wylosowanej liczby ML z 2 ostatnich losowań - a wynik tego odejmowania traktujemy jako prognozę wystąpienia tej liczby w najbliższym losowaniu.
CZyli typ na 3.10 powstał z odejmowania PLUSÓW z dni 2.10 i 1.10 , jako ich różnica.
Dało to trafienia w dniach:
03.10 ( 68-07 )=61 WESZŁO
04.10 ( 68-66 )=02 WESZŁO
05.10 ( 66-64 )=02 WESZŁO
06.10 ( 64-60 )=04 WESZŁO
07.10 ( 60-19 )=41 WESZŁO
10.10 ( 78-63 )=15 WESZŁO
11.10 ( 70-63 )=07 WESZŁO
12.10 ( 70-60 )=10 WESZŁO
15.10 ( 80-76 )=04 WESZŁO
17.10 ( 16-08 )=08 WESZŁO
20.10 ( 62-18 )=44 WESZŁO
22.10 ( 58-29 )=29 WESZŁO
23.10 ( 70-58 )=12 WESZŁO
26.10 ( 55-01 )=54 WESZŁO
28.10 ( 45-30 )=15 WESZŁO
29.10 ( 45-15 )=30 WESZŁO
30.10 ( 41-15 )=26 WESZŁO
Ciekawe , jak będzie to się sprawdzało w następnych miesiącach , ponieważ
w 2 poprzednich , które sprawdzałem ( wrzesień i sierpień ) wyniki były nieciekawe...
Pozdrawiam.
edi8
"31066. Witam,
Poszukiwacz wyciąga mi wszystkie kombinacje dodawania pozycji i w październiku najskuteczniejsza sumka to z pozycji:
1+15+1 wystąpień 16 na 30 losowań
Czyżby w piątek 66?
Powodzenia.
Sindbad
sindbad 2008-10-30 (23:54
.................................................................................
"Sindbad":
udało mi się w październikowych 30-stu losowaniach odszukać taki sposób doboru typu , który dał już 17 trafień.Jest to więc w tym miesiącu skuteczność 56,66%.
Metoda ta polega na obliczaniu różnicy pomiędzy wartościami PLUSA , czyli ostatniej wylosowanej liczby ML z 2 ostatnich losowań - a wynik tego odejmowania traktujemy jako prognozę wystąpienia tej liczby w najbliższym losowaniu.
CZyli typ na 3.10 powstał z odejmowania PLUSÓW z dni 2.10 i 1.10 , jako ich różnica.
Dało to trafienia w dniach:
03.10 ( 68-07 )=61 WESZŁO
04.10 ( 68-66 )=02 WESZŁO
05.10 ( 66-64 )=02 WESZŁO
06.10 ( 64-60 )=04 WESZŁO
07.10 ( 60-19 )=41 WESZŁO
10.10 ( 78-63 )=15 WESZŁO
11.10 ( 70-63 )=07 WESZŁO
12.10 ( 70-60 )=10 WESZŁO
15.10 ( 80-76 )=04 WESZŁO
17.10 ( 16-08 )=08 WESZŁO
20.10 ( 62-18 )=44 WESZŁO
22.10 ( 58-29 )=29 WESZŁO
23.10 ( 70-58 )=12 WESZŁO
26.10 ( 55-01 )=54 WESZŁO
28.10 ( 45-30 )=15 WESZŁO
29.10 ( 45-15 )=30 WESZŁO
30.10 ( 41-15 )=26 WESZŁO
Ciekawe , jak będzie to się sprawdzało w następnych miesiącach , ponieważ
w 2 poprzednich , które sprawdzałem ( wrzesień i sierpień ) wyniki były nieciekawe...
Pozdrawiam.
edi8
W ktoryms wpisie jak jeszcze dyskutowalem odnosnie pionow i poziomow(teraz mi to lata)to napisalem ze rowniez mozna plusy dodawac i odejmowac nie precyzujac oczywiscie dokladnie o co chodzi i prosze mamy metode,i dobrze niech bedzie kazdy moze wybrac jaka chce gorzej jak wyboru nie ma,wydaje mi sie a ja jako kogut to na % (zart)sie nie znam ,ze jakis malutki % mojego pomysla tam jest,ale zrzekam sie jakichkolwiek roszczen z tego powodu.
"edi8":
Hej!
Czyli metoda w fazie aktywności i brawa za spostrzegawczość.
Na stronie można by prowadzić ranking metod na wzór działu typowania.
Dla użytkownika same liczby są raczej mało przekonujące, ale jeśli będzie miał dostęp do właściwości metody, dzięki której dane liczby są proponowane to może uatrakcyjnić naszą grę.
Pozdrawiam.
sindbad
Hej!
Czyli metoda w fazie aktywności i brawa za spostrzegawczość.
Na stronie można by prowadzić ranking metod na wzór działu typowania.
Dla użytkownika same liczby są raczej mało przekonujące, ale jeśli będzie miał dostęp do właściwości metody, dzięki której dane liczby są proponowane to może uatrakcyjnić naszą grę.
Pozdrawiam.
sindbad
"sindbad":
Miłym zamknięciem miesiąca byłoby wejście dziś typów , wygenerowanych przez obie te w/w , ostatnio przez nas podane metody.
Wcale tego nie wykluczam!
Pzdr.
Miłym zamknięciem miesiąca byłoby wejście dziś typów , wygenerowanych przez obie te w/w , ostatnio przez nas podane metody.
Wcale tego nie wykluczam!
Pzdr.
Witaj "kogucik19" na pewno jesteś konsekwentny w grze, jaką prowadzisz, ale (nie obraź się) wydajesz mi się zgorzkniały.
Powodzenia i głowa do góry.
Powodzenia i głowa do góry.
Tak jestem konsekwentny w swojej metodzie bo narazie przynosi ona efekty,raz na wozie i wtedy nadwyzke sie wydaje a raz pood wozem i niedobor sie odrabia,nic szczegolnego jak kazdy z was.A ze zgorzkniety jak bys byl tak wyzywany,jak kazdy twoj wpis bylby analizowany,czy nie popelniles bledu ,jak bys byl lapany za kazde slowko,jak by tobie na okraglo przytaczali cytaty z dawnych wpisow wyrwane z calego kontekstu,i przedstawiali,w takim swietle,i wreszcie jak ktos by sie ciagle interesowal twoja gotowka jak by to z jego porfela bylo wyciagane,to jak bys sie czul.Zastanow sie nad tym,a jak bys nie doszedl do prawidlowych wnioskow to skocz na forum tylko dzieci nie dopuszczaj bo tam juz masakra jest.Po przeczytaniu tego wszystkiego sprubuj sie poczuc komfortowo,teraz malo pisze niczym sie nie chwale,ani nie zale,czytam spokojnie ,i teraz dopiero wiem ze nigdy nie wolno za duzo pisac ani o sobie ani o metodzie gry,ani sie nie przyznawac do sukcesu,ani do porazki.Ot polacy.
Pozdrawiam kogucika za jego piękne wywody, jak również Eddiego.Obaj panowie są strategami, ale chyba bez większych efektów.LOTTO charakteryzuje się losowością i tyle.Pozdrawiam.
Myślę, że powinieneś powrócić do opisów swojej gry, która niejednemu zobrazowała, co to jest cierpliwość w dążeniu do określonego celu. Wieżę w to, że było w tym dużo prawdy a prawda zawsze zwycięża.
Witam
Dla algorytmu: pierwiastek kwadratowy z sumy dwóch liczb z poprzedzającego losowania:
Dla pozycji: 10, 11 (liczby z losowań ustawione narastająco) wystąpiły następujące trafienia:
1 trzydziestka ostatnich losowań - trafień: 17,
1 dziesiątka ostatnich losowań - trafień: 7
Co wcale nie oznacza, że w najbliższych losowaniach metoda się sprawdzi (wręcz przeciwnie)
Pozdrawiam
Dla algorytmu: pierwiastek kwadratowy z sumy dwóch liczb z poprzedzającego losowania:
Dla pozycji: 10, 11 (liczby z losowań ustawione narastająco) wystąpiły następujące trafienia:
1 trzydziestka ostatnich losowań - trafień: 17,
1 dziesiątka ostatnich losowań - trafień: 7
Co wcale nie oznacza, że w najbliższych losowaniach metoda się sprawdzi (wręcz przeciwnie)
Pozdrawiam
Piotrek11.
O co chodzi mozesz jasniej ........ jak słysze ALGORYTM, PIERWIASTEK...itd. to mnie ciarki przechodzą....
O co chodzi mozesz jasniej ........ jak słysze ALGORYTM, PIERWIASTEK...itd. to mnie ciarki przechodzą....
Nie SINBAD juz do opisu nie wroce,mialem 4 wpadki ktore opisalem i 4 razy wychodzilem na prosta co tez opisalem ale z ostatniej wpadki zrobiono ze mnie kretyna idjote itp,tak jak bym gral nie za swoje tylko za tego co tak mi wymyslal,w razie odrobienia a nie duzo zostalo,i nastepnej wpadki nie chce byc juz szykanowany,mam swoja technike gry i czy glupia czy madra zarobilem na niej,to nie tylko multi i liczby,P/NP teraz tak wspaniale wychodza ,zakres numerka idzie dobrze wiec jest na czym zarobic,na jednej grze mozna czasem stracic a czasem zyskac ale na wielu zawsze sie zarobi.Poza tym juz mi sie znudzilo czytanie ciagle tego samego w kolko,oczywiscie pisane przez jednego odkrywce.Nikt sie nie chwali a dlaczego ja mam powrocic do starej praktyki.
i bardzo dobrze koguciku19, bo jako jedna z nilicznych osób piszesz konkretnie
Zapomniałem dodać, że wynik algorytmu jest zaokrąglany do liczby całkowitej poprzez "obcięcie" części ułamkowej. Więc w losowaniu dzisiejszym, zgodnie z przewidywaniami, algorytm nie sprawdził się.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"piotrek11":
witaj na pokładzie!
Dziś nie sprawdziły się także algorytmy z metody "sindbada" oraz mojej ( różnice PLUSA ) ...
Pzdr.
witaj na pokładzie!
Dziś nie sprawdziły się także algorytmy z metody "sindbada" oraz mojej ( różnice PLUSA ) ...
Pzdr.
Wywaliło mnie ze strony, więc pisze jeszcze raz. Bardzo dobrze koguciku19, bo jako jedna z nielicznych osób piszesz konkretnie PRZED LOSOWANIEM co istotne o tym co grasz za ile. Po losowaniu (szczególnie jak nie trafisz) jest cała masa krytykantów. Niestety oni nie mają się czym pochwalić. Jesteś konkretnym, doświadczonym graczem. Raz się zarabia raz się traci. Chodzi o bilans całościowy i radość z gry. Wszystkim mądralińskim radzę pochwalić się przed danym losowaniem swoimi typami wtedy wszyscy będziemy mądrzy. Ja dzisiaj nie zdążyłam wysłać ale z trzech kulek weszła jedna. Czyli 33,3% szkoda. Pozdrawiam Konkretnych graczy, a nie analizatorów od siedmiu boleści (wiadomo o kogo chodzi ;) )
"malagorzka":
jak masz żołądkowe boleści , to weź sobie coś na przeczyszczenie , ale łagodnie działającego - tak aby Ci snu nie przerywało...
jak masz żołądkowe boleści , to weź sobie coś na przeczyszczenie , ale łagodnie działającego - tak aby Ci snu nie przerywało...
Tylko spokój nas uratuje.To taka przenośnia.Każdy panowie i panie ma swoją strategie i bardzo dobrze, że tak jest.Proszę żeby tylko nikt nie pisał o jakiś tam systemach.Bzdury kompletne.Każdy tu piszący chce zapewne wygrać dużą kasę.Znam człowieka który wygrał ponad 3 miliony 8 stycznia tego roku.Jest to młody człowiek, który często wygrywał w różnych konkursach.Jak tu nie mówić o szczęściu.Pozdrawiam
piotrek11 brawo. Riposta godna króla. Pozdrawiam Cię gorąco! Ale mnie rozbawiłeś mega trafne sformułowanie :D
Wytłumaczcie mi jedno,jeśli w DL kwota przekroczyła już 15.500.000 to dlaczego ona nic o tym nie mówiła.Co tu jest grane?
"malagorzka":
a król godny królowej , bo to przecież na Jej własny wpis musiał on ripostować!
a król godny królowej , bo to przecież na Jej własny wpis musiał on ripostować!
To taki grobo skurny facet ze nawet nie czuje ze nikt go nie lubi i choc by dawal najlepsze metody (takich nie ma)to kazdy ma go dosc.Bezrobotny nudzacy sie facet wytykajacy wszystkim bledy,bez ambicji i honoru,troszczacy sie o wszystko aby bylo tylko tak jak jemu pasuje,WILKKK zrobil go w bambuko a on rozglaszal sukces swojej metody,i wyzywal niedowiarkow,i co i lipa ,czemu to nic nie napiszesz w tym temacie.Ty nasze osme nieszczescie.Nie chce mi sie juz nawet pisac bo zaraz sypnie wiazka zobaczycie jaki bedzie konkretny,wiec czekam ,albo jutro poczytam w tak smutnym dniu takie teksty sie dobrze czyta.
"kogucik19":
ty jesteś o całe 11 lat świetlnych większe nieszczęscie , bo jako przygłupowi wytłumaczę , że 19-8=11 czyli MATOŁKU SPADAJ BO CI KOPA W D..Ę ZASADZĘ ,bucu i ciulu!
ty jesteś o całe 11 lat świetlnych większe nieszczęscie , bo jako przygłupowi wytłumaczę , że 19-8=11 czyli MATOŁKU SPADAJ BO CI KOPA W D..Ę ZASADZĘ ,bucu i ciulu!
Panowie dlaczego wy wciąż sie kłócicie.Dajcie se na luz.Po prostu odpuście te słowne riposty.Chociaż w jutrzejszym dniu bądźcie sobie mili.Pozdrawiam
"deniss":
widzisz wyraźnie ,że menda o nicku "kogucik19" , którą dawno już olałem ciepłym moczem - wciąż szuka konfrontacji i czuję ,że się wkrótce tego doczeka ,że to jego na nastepne Święta będą już odwiedzali...
widzisz wyraźnie ,że menda o nicku "kogucik19" , którą dawno już olałem ciepłym moczem - wciąż szuka konfrontacji i czuję ,że się wkrótce tego doczeka ,że to jego na nastepne Święta będą już odwiedzali...
EDI >> kogucik krąży między -5000 a plus 2000 (TAK NA OKO PISZĘ więc nie brać mnie TU dosłownie za słówka) Ale (ON) pisze zgodnie z tym co Przegrywa i Wygrywa. I DLATEGO cieszy się POPULARNOŚCIĄ , która jest związana z tym iż pisze swe troski jak ma plecy i tego nie kryje a jak wreszcie wychodzi na swoje TO NIE DZIW SIĘ JEGO RADOŚCI, którą również wylewa (zrozumiałe chyba to jest).
Nie wiem czy ktokolwiek TU pisze tak dokładnie co i jak GRA (przed losowaniem rzecz jasna).
Edi nie czepiaj się każdego bo zginiesz (a szczególnie kobiet ).
Nie wiem czy ktokolwiek TU pisze tak dokładnie co i jak GRA (przed losowaniem rzecz jasna).
Edi nie czepiaj się każdego bo zginiesz (a szczególnie kobiet
Tak prawda w oczka kole.A kto by ci dupku nuzke rozbujal,ja wiem ze dla ciebie ta tylna czesc to przyjemnosc,ale nie nuzka brutalu,i nie strasz tego sie spodziewalem,ze reakcja bedzie nader mila,a spadaj to do lustra jak bys powiedzial tylko ty go nie masz bo bys sie sam siebie przestraszyl.co jeszcze potrafisz bo repertuar ci sie wyczerpuje, tylko takie slowka znasz ,zal mi cie .
Maniek >> nie bronię Kogucika , albo inaczej jak sprawdzisz to w pewnym poście BRONIĘ Ediego i proponuje mu by nie pisał (bił piane z kogutem) tylko przeniósł się na Tematy ściślejsze, związane z Myśleniem .
Tak , już najwyższy czas aby tę mendę o nicku "kogucik19" - po analizie jego wpisów , w których to BYDLĘ obraziło tu na forum już tyle osób - w końcu zbanować.
Łachudra obiecywała tu publicznie Adminowi ,że już nigdy nie będzie dawała upustu swemu kurewskiemu charakterowi i co???
Szmaciarz nadal robi prowakacje....
Łachudra obiecywała tu publicznie Adminowi ,że już nigdy nie będzie dawała upustu swemu kurewskiemu charakterowi i co???
Szmaciarz nadal robi prowakacje....
Panowie.Edi i kogucik.Z taką postawa nic nie wygracie.Los nie będzie wam sprzyjał.Podajcie sobie dłonie i odpuście.Wszystkiego dobrego
Po prostu Trzeba umieć przyjąć kogoś TAKIM JAKI JEST i ZROZUMIEĆ GO.
Jeśli ktoś pisze w określony sposób przez miesiące i nikomu to nie przeszkadza to znaczy że taka osoba TEŻ jest potrzebna by zrównoważyć "inne style".
Skoro znaczna część, absolutnie nie mówię że większość > a raczej mniejszość < ma serdecznie dość EDIEGO, to znaczy że już mniejszości się narazileś EDI.
A z drugiej strony ZA TOBĄ nie widzę tłumów więc chyba dołącze do tych których nie ma (dla równowagi).
To nie znaczy że jestem PRZECIEW Kogucikowi a nawet "ŹLE PISZE BO W TEN SPOSÓB ANTAGONIZUJE TE DWIE OSOBY" a moim zamiarem jest POGODZIĆ ICH.
Jeśli ktoś pisze w określony sposób przez miesiące i nikomu to nie przeszkadza to znaczy że taka osoba TEŻ jest potrzebna by zrównoważyć "inne style".
Skoro znaczna część, absolutnie nie mówię że większość > a raczej mniejszość < ma serdecznie dość EDIEGO, to znaczy że już mniejszości się narazileś EDI.
A z drugiej strony ZA TOBĄ nie widzę tłumów więc chyba dołącze do tych których nie ma (dla równowagi).
To nie znaczy że jestem PRZECIEW Kogucikowi a nawet "ŹLE PISZE BO W TEN SPOSÓB ANTAGONIZUJE TE DWIE OSOBY" a moim zamiarem jest POGODZIĆ ICH.
PANOWIE : wjechałem WAM na ambicje (ale chyba tego nie zauważyliście ) i NIKT Z WAS NIE JEST MĄDRZEJSZY.
"adams":
zdajesz się wciąż błądzić w swej publicystyce - bo doszukujesz się tu tego czego de facto nie ma , czyli jakiegoś silnie emocjonalnie wyrażanego sporu co do odmiennych sposobów grania.
Mnie to totalnie nie obchodzi co i jak ktoś gra - ale ten troglodyta , do którego się z niczym nie odnosiłem , PONOWNIE zaczął swoje chamskie teksty.
P.s: mało mnie interesuje tworzenie wirtualnych "koterii i stowarzyszeń" na forum - a szczególnie takich z moją osobą w tle , więc powtórnie stwierdzam ,że jesteś zapewne umyslem ścisłym , ale tak mocno ścisłym , że oderwanym od rzeczywistości i mało z wydarzeń się tu dziejących - niestety ROZUMIEJĄCYM.
Pzdr.
zdajesz się wciąż błądzić w swej publicystyce - bo doszukujesz się tu tego czego de facto nie ma , czyli jakiegoś silnie emocjonalnie wyrażanego sporu co do odmiennych sposobów grania.
Mnie to totalnie nie obchodzi co i jak ktoś gra - ale ten troglodyta , do którego się z niczym nie odnosiłem , PONOWNIE zaczął swoje chamskie teksty.
P.s: mało mnie interesuje tworzenie wirtualnych "koterii i stowarzyszeń" na forum - a szczególnie takich z moją osobą w tle , więc powtórnie stwierdzam ,że jesteś zapewne umyslem ścisłym , ale tak mocno ścisłym , że oderwanym od rzeczywistości i mało z wydarzeń się tu dziejących - niestety ROZUMIEJĄCYM.
Pzdr.
jestem za zbanowaniem ediego:))tyle przeklenstw co on napisal tu na czacie i na forum...... mysle ze wystarczy aby go zbanowac???kto za?
"kogucik19":
po apelu Admina strony o "Dzień bez ediego8 i kogucika19" natychmiast tę jego sugestię zaakceptowałem i urlop na mini czacie ogłosiłem.
Tylko ty jak przysłowiowa świnia udałeś ,że cię PASKI apel nie dotyczy i nadal się produkowałeś.
Ja Admina sugestię wypełniłem i w moim wydaniu urlop ( bo nigdzie wymiaru urlopu nie podawałem ) miał miejsce.
Tylko bydlę "kogucik19" był tu nadal obecny - ale czego od analfabety ,prostaka i chama oczekiwać???
po apelu Admina strony o "Dzień bez ediego8 i kogucika19" natychmiast tę jego sugestię zaakceptowałem i urlop na mini czacie ogłosiłem.
Tylko ty jak przysłowiowa świnia udałeś ,że cię PASKI apel nie dotyczy i nadal się produkowałeś.
Ja Admina sugestię wypełniłem i w moim wydaniu urlop ( bo nigdzie wymiaru urlopu nie podawałem ) miał miejsce.
Tylko bydlę "kogucik19" był tu nadal obecny - ale czego od analfabety ,prostaka i chama oczekiwać???
Edi8,,odsyłam do wpisu nr.31085,ewidętnie widać,że tu obraziłeś Kogucika,natomiast wpis nr.31153,to już tu przesadziłes,tak się nie pisze.Jak świat światem,Warszawiak nigdy nie będzie Krakowianinowi bratem,Edi8,proszę odpocznij.pozdrawiam
Admin napisal ze rozpacza taki dzien,ty przestraszony zrobiles 1 dniowy urlop (szkoda ze nie maciezynski)a ja czekalem az rozpaczy ,bo ja rozumie to co czytam a ty niestety nie,i mozna sie klucic ale po co przeklenstwa czy taki wyksztalciuch jak ty nie moze napisac czegos bez wulgaryzmow.
Panowie (EDI i Kogucik) jutro (za 5 minut) jest dzień "Wszytkich Świętych" >> czyli raczej dzień radosny (aczkolwiek rozumiany opatrznie jako święto zmarłych, które raczej jest 02,11 tzw dzień zaduszny Czyli DZIEN ZA DUSZE w czyścu cierpiące.
Jutro i pojutrze można w intencji osób zmarłych (BLISKICH) starać się o odpust zupełny spełniając bardzo ( na oko) mierne warunki >> przyjąć komunię i uczestniczyć we mszy + modlitwa , ALE , OSOBA KTÓRA CHCE BY ODPUST BYŁ ZUPEŁNY NIE MOŻE POPEŁNIĆ GRZECHU (NAJMNIEJSZEGO) W CIĄGU DNIA.
CZARNO TO WIDZĘ .
Niestyty nasi bliscy zmarli nie mogą za bardzo na NAS liczyć bo nie jesteśmy w stanie JEDNEGO DNIA przeżyć bez lekkiego grzechu.
Przykre ale prawdziwe, a kiedyś MY będziemy po tamtej stronie i jeśli TERAZ DAJEMY "TAKI ZŁY" przykład , to nasze dzieci i wnuki co zrobią ???
OLEJĄ 02,11 2000..ileś tam.
Jutro i pojutrze można w intencji osób zmarłych (BLISKICH) starać się o odpust zupełny spełniając bardzo ( na oko) mierne warunki >> przyjąć komunię i uczestniczyć we mszy + modlitwa , ALE , OSOBA KTÓRA CHCE BY ODPUST BYŁ ZUPEŁNY NIE MOŻE POPEŁNIĆ GRZECHU (NAJMNIEJSZEGO) W CIĄGU DNIA.
CZARNO TO WIDZĘ .
Niestyty nasi bliscy zmarli nie mogą za bardzo na NAS liczyć bo nie jesteśmy w stanie JEDNEGO DNIA przeżyć bez lekkiego grzechu.
Przykre ale prawdziwe, a kiedyś MY będziemy po tamtej stronie i jeśli TERAZ DAJEMY "TAKI ZŁY" przykład , to nasze dzieci i wnuki co zrobią ???
GROM:
błędne przesłanki prowadzą Cię do błędnych wniosków!!!
Dziś o godzinie 8.27 "kogucik19" napisał na forum ( wpis nadal jest tam obecny ) :
"Najwiekszy KUTASIE tego swiata, zacznij sie leczyc i to natychmiast,a o kase moja sie nie martw bo jest lepiej niz myslalem.Jak nie masz odwagi sam isc do psychiatry niech cie rodzina zaprowadzi ale oczym ja mowie jaka rodzina ,ty psa nie masz a co dopiero rodzina,musze ci napisac ze wisla podniosla swoj stan bo twoj tesc placze calymi nocami ze takiego ziecia ma.Szkoda chlopa,bo krakus ale nie mial wplywu na zaistniala sytuacje".
..............................................................................................
GROM:
więc widzisz sam , że "kogucik19" jest zwykłą mendą , która nie powinna być dopuszczona do pisania na żadnym forum.
Takich jego wpisów na multipasko.pl mogę przytoczyć sporo...ale po co???
Dziś o godzinie 8.27 "kogucik19" napisał na forum ( wpis nadal jest tam obecny ) :
"Najwiekszy KUTASIE tego swiata, zacznij sie leczyc i to natychmiast,a o kase moja sie nie martw bo jest lepiej niz myslalem.Jak nie masz odwagi sam isc do psychiatry niech cie rodzina zaprowadzi ale oczym ja mowie jaka rodzina ,ty psa nie masz a co dopiero rodzina,musze ci napisac ze wisla podniosla swoj stan bo twoj tesc placze calymi nocami ze takiego ziecia ma.Szkoda chlopa,bo krakus ale nie mial wplywu na zaistniala sytuacje".
..............................................................................................
GROM:
więc widzisz sam , że "kogucik19" jest zwykłą mendą , która nie powinna być dopuszczona do pisania na żadnym forum.
Takich jego wpisów na multipasko.pl mogę przytoczyć sporo...ale po co???
A swoje przytoczysz.Postaraj sie. Nie przytaczaj wpisow kazdy je czyta i wie o co chodzi nie tlumacz sie czlowieku bo wstyd.
adams,,bardzo pięknie to opisałeś,dziękuję Ci bardzo.Może ktoś zrozumie.pozdrawiam.
edi a wez zacytuj twoje posty na tym forum??i kto wyjdzie na wiekszego chama??zreszta kazdy kto ma oczy i cos w glowie zauwazy ze to ty non stop najezdzasz i nie mozes popuscic!!bo jestes chamski zawziety itp itd
GROM:
Wczoraj o godzinie 22.41 "kogucik19" napisał na forum ( wpis nadal jest tam obecny ):
"To musi byc egzorcysta o wysokich kwalfikacjach,bo taka KURWE wyplenic to naprawde ciezko".
..................................................................................................
GROM:
czy nadal masz wątpliwości , z jaką patologiczną mendą o nicku "kogucik19" mamy tu do czynienia???
Wczoraj o godzinie 22.41 "kogucik19" napisał na forum ( wpis nadal jest tam obecny ):
"To musi byc egzorcysta o wysokich kwalfikacjach,bo taka KURWE wyplenic to naprawde ciezko".
..................................................................................................
GROM:
czy nadal masz wątpliwości , z jaką patologiczną mendą o nicku "kogucik19" mamy tu do czynienia???
drogi Panie Pasko biorąc pod uwagę złożoność zagadnienia , zwracam się z groźbą o przemyślenie , czy nie warto coś zmienić w materii o której poniżej
pewien koloryt czy też może nawet (nie bójmy się tego określenia) folklor który dominuje na tym miejscu , po za tym że jest męczący i nie wiele wnosi merytorycznie, staje się chamski, może warto pomyśleć o blokowaniu pewnego rodzaju wypowiedzi
pozdrawiam
pewien koloryt czy też może nawet (nie bójmy się tego określenia) folklor który dominuje na tym miejscu , po za tym że jest męczący i nie wiele wnosi merytorycznie, staje się chamski, może warto pomyśleć o blokowaniu pewnego rodzaju wypowiedzi
pozdrawiam
edi lecz sie!!!!!!!:)
cytujesz posty kogucika ktoremu zagrals na nerwach !!przytocz swoje zaczepki odpowiedzi przeklenstwa glupie teksty jakbys mial 12 lat!!!przytoczysz sam??czy moze ja mam ci pomoc???
cytujesz posty kogucika ktoremu zagrals na nerwach !!przytocz swoje zaczepki odpowiedzi przeklenstwa glupie teksty jakbys mial 12 lat!!!przytoczysz sam??czy moze ja mam ci pomoc???
"shiks":
poczekaj trochę , to zacznę twoje: ciulu i bucu ,wpisy tu zamieszczać...
A tak ogólnie: ty mi możesz na pukiel skoczyć , a nie banować!
Ty to się możesz "shiks" jedynie nadal publicznie onanizować , a nie użytkowników tego forum banować!!!
poczekaj trochę , to zacznę twoje: ciulu i bucu ,wpisy tu zamieszczać...
A tak ogólnie: ty mi możesz na pukiel skoczyć , a nie banować!
Ty to się możesz "shiks" jedynie nadal publicznie onanizować , a nie użytkowników tego forum banować!!!
Edi8...Widzisz,co ludzie piszą,shiks to opisał,nie mie osądzać ludzi,myślę,że czas na wkroczenie Pana Pasko,On na pewno Was pogodzi.pozdrawiam Was i apeluję o zgodę.P.S.zamiast zająć sie numerami to proszę jaka kłótnia,kyóra jest dziś nie na miejscu
no i dziekuje ze tym postem pokazales swoja"klase":)i jaki to ty jestes pokrzywdzony itp itd:))ps a tak pozatym to sadzilem ze masz garba ale po co sie przyznajesz ze masz pukiel???i cos mi za duzo w twych postach o onanizmie:)czyzbys byl w procesie dojrzewania?? moze masz mutacje??oj biedy jestes edi
GROM:
ja na to forum zawitałem nie po to , aby się z kimkolwiek wykłócać , a po to , by podzielić swoimi przemyśleniami odnośnie gier losowych!
To forum uważałem za najlepsze w Polsce , tej właśnie tematyce poświęcone.
To jednak , że są tu osoby z tak wypaczonymi osobowościami jak "kogucik19" , który OŚMIELIŁ się wejść w rolę dla Admina strony zastrzeżoną i napisać publicznie abym wynosił się z tej strony , " bo NIC TU NIE WNOSZĘ! " - przerosło moje najczarniejsze sny.
NA KAŻDEJ ZNANEJ MI STRONIE - za taki tekst skierowany do innego użytkownika leci się z natychmiastowym banem z tej strony...
Trudno było , abym po takiej wobec mnie wypowiedzi i to od kogo - od analfabety , debila , człowieka niezbornego intelektualnie????
Więc to nie ja tu kogokolwiek zaatakowałem , ale to ja zostałem zaatakowany przez tego chama i prostaka!!!
Wszystko co wydarzyło się po tym - to tylko moja czynna obrona , a akurat na tym trochę się znam: i w teorii , i w praktyce...
ja na to forum zawitałem nie po to , aby się z kimkolwiek wykłócać , a po to , by podzielić swoimi przemyśleniami odnośnie gier losowych!
To forum uważałem za najlepsze w Polsce , tej właśnie tematyce poświęcone.
To jednak , że są tu osoby z tak wypaczonymi osobowościami jak "kogucik19" , który OŚMIELIŁ się wejść w rolę dla Admina strony zastrzeżoną i napisać publicznie abym wynosił się z tej strony , " bo NIC TU NIE WNOSZĘ! " - przerosło moje najczarniejsze sny.
NA KAŻDEJ ZNANEJ MI STRONIE - za taki tekst skierowany do innego użytkownika leci się z natychmiastowym banem z tej strony...
Trudno było , abym po takiej wobec mnie wypowiedzi i to od kogo - od analfabety , debila , człowieka niezbornego intelektualnie????
Więc to nie ja tu kogokolwiek zaatakowałem , ale to ja zostałem zaatakowany przez tego chama i prostaka!!!
Wszystko co wydarzyło się po tym - to tylko moja czynna obrona , a akurat na tym trochę się znam: i w teorii , i w praktyce...
31170. Panowie (EDI i Kogucik) jutro (za 5 minut) jest dzień "Wszytkich Świętych" >> czyli raczej dzień radosny (aczkolwiek rozumiany opatrznie jako święto zmarłych, które raczej jest 02,11 tzw dzień zaduszny Czyli DZIEN ZA DUSZE w czyścu cierpiące.
CZARNO TO WIDZĘ .
adams 2008-10-31 (23:58)
Miałem nadzieję że może COŚ do WAS dotrze .
ALE grochem o ścianę .
Znaczek pocztowy to około 2zł za list polecony do prokuratury a chyba to (raczej napewno) zrobię .
Nie straszę Ediego i Kogucika ale PASKO .
GOŚĆ (Pasko- właściciel i czerpiący zysk) jest naprawdę nieodpowiedzialny kwitując każdą CHAMSKĄ awanturę (dzień bez...) .
BYŁ temat który pewnie dał coś do myślenia Pasko ale chyba się coś gość orientował i OLAŁ bo doszedł do wniosku że jak nie ma głosów przeciw (przeciw ale w prokuraturze i sądzie ) to można olać sprawę a wyzwiska i burdy są mu na rękę.
Nie chcę dzisaij wywaoływać złej atmosfery poczekam .
CZARNO TO WIDZĘ .
adams 2008-10-31 (23:58)
Miałem nadzieję że może COŚ do WAS dotrze .
ALE grochem o ścianę .
Znaczek pocztowy to około 2zł za list polecony do prokuratury a chyba to (raczej napewno) zrobię .
Nie straszę Ediego i Kogucika ale PASKO .
GOŚĆ (Pasko- właściciel i czerpiący zysk) jest naprawdę nieodpowiedzialny kwitując każdą CHAMSKĄ awanturę (dzień bez...) .
BYŁ temat który pewnie dał coś do myślenia Pasko ale chyba się coś gość orientował i OLAŁ bo doszedł do wniosku że jak nie ma głosów przeciw (przeciw ale w prokuraturze i sądzie ) to można olać sprawę a wyzwiska i burdy są mu na rękę.
Nie chcę dzisaij wywaoływać złej atmosfery poczekam .
jesli tak napisal to trzeba bylo mu odpisac w podobnym tonie a nie przechodzic do nagonki i wulgarzmow!potem przyczepiles sie jak rzep psiego ogona!!edi idzcie na ustepstwa robic etak jakby was nie bylo ty nie pisz na forum sam wiesz czego1!a kogucik niech te z nie pisz ena twoj temat!!ale jestem pewien ze ty tego nie zaakceptujesz bo jestes strasznie zawziety
Edi8...Widzę,że na tym forum przybyło sporo mądrych ludzi.Ale przysłóchując się waszej kłótni,kto wie czy nie uciekną,a zapewne nikt tego nie chce.Dużo ludzi to czyta i ocenia.Zapewniam,Cie że to mądrzy ludzie,czytająi milczą,ale do czasu.Co trzeba zrobić aby było jak dawniej,jak do Was dotrzeć by to się skończyło.Proszę Cie Edi8,nie karz mi wybierać między tobą a Kogucikiem.Proponuję rozejm na te chociarz 2 dni.Pozdrawiam Was.
Największym problemem jest miejsce zaistnienia wykroczenia (przestępstwa) i terytorialnie właściwy organ do orzeczenia.
Jeśli JA złoże doniesienie o wykroczeniu to zostanę przesłuchany u MNIE w komendzie i następnie w prokuraturze a gość PASKO będzie sobie jeździł po świecie (zwrócą mu koszt przejazdu zgodnie z taryfikatorem PKP) i podejrzewam że nikt więcej (bo pewnie nie ma namiarów na reszte) nie zgłosi się .
Jeśli JA złoże doniesienie o wykroczeniu to zostanę przesłuchany u MNIE w komendzie i następnie w prokuraturze a gość PASKO będzie sobie jeździł po świecie (zwrócą mu koszt przejazdu zgodnie z taryfikatorem PKP) i podejrzewam że nikt więcej (bo pewnie nie ma namiarów na reszte) nie zgłosi się .