Wpisy 3 105 918 – 3 106 017
20 stycznia 2018 20:50 → 20 stycznia 2018 21:34, 100 wpisów
Wynają byś stado goryli banany tanie w marketach miałbyś dobrą ochronę
wiesz to tez zycie stresujace jest bo w ameryce to sie oglasza wygranych i juz nikt ich nie sciga bo sie przyzwyczajaja ludzie
a tutaj jakbys tyle wygral i wszyscy by sie dowiedzieli to bys mial lekko mowiac przeje...ne
jak by się dowiedzieli to byś został z 1 groszem i z gatkami zdartymi i pobity
ale wy nie wiem na co liczycie wogole
haha
gadacie ja zebracy ktorzy chca odmienic swoje kiepskie zycie
haha
gadacie ja zebracy ktorzy chca odmienic swoje kiepskie zycie
to jest poprostu niewyobrazalne ile to jest kasy - poprostu dorownujesz robertowi lewnadowskiemu
najpierw kaska później nóż w plecy dla mojego dobra i życia wiecznego
wiecie na co bym wydal najpierw ta kase na zdrowie
bym mial specjalistow przy sobie sztab lekarzy
bym mial specjalistow przy sobie sztab lekarzy
dla tego tosik nie daje zwykłym ludziom max tyś daje realnie i uczciwie reszta to kosmos i fantazja nie dla ludzi
lekarze by si,e przydali bo byś cały czas obrywał tu podciecie nożem tak granta mieli by co robić
co ty lekarze by ci dali serum prawdy gdzie kaska a później kaput
no to tak wlasnie trzeba by bylo zyc zeby skorzystac na reszte zycia
a nie zkladac biznesy i stresowac sie
a nie zkladac biznesy i stresowac sie
teraz za kaskę większość by rodzinę sprzedały i wyrzekło się wszystkiego w co wierzy z pewnością
po za tym ludzie pod wpływem takiej gotówki się zmieniają w bestie nie do okrzesania
ktos w sposob prosty chcialby odmienic swoje zycie wiec najlepiej by bylo napasc
ja bym odrazu przetransferowal te pieniadze i wylecialbym do usa
taki jest człowiek insekt tej ziemi niszczy wszystko i wydaje mu się że wszystko mu wolno
No dziś tylko 5 zeta w zdrapce za 1 zł. mam nadzieje, że wieczorkiem czyli prawie już :0 w MM minimum 10/10 będzie
Jakie głupoty tu piszecie. Po ,, sankach,, ( dla wtajemniczonych) nadal tu to samo.... No nic wszystkim.
my to o sensie że tak jest życie ludzi nie chcą dopuszcza że tak jest złości ich mają swój wirtualny świat i nie chcą słyszeć że jest inaczej
Zaprawdę powiadam wam tylko prawda nas wyzwoli czysta kryształowa prawda
Olala45. No walisz glupa jakich malo. Masz cos do powiedzenia to mow. A jak nie to wal sie w ryj bo cie ktos wychusta...