Wpisy 3 105 865 – 3 105 964
20 stycznia 2018 20:13 → 20 stycznia 2018 21:16, 100 wpisów
ja frytki miałem dwie porcje mam dośc jeszcze winko ostatnia lampka i tyle
Ja lubie Natalie Partyke nawet jak prsewala w tenisa stolowego ale walczyprawdziwy sportowiec tak robiAle Fritaga tez trza pochwalic,wywrota,nie poddal sie...walczyl ok dzis
ja tylko słodkie nie lubię wytrawnego chyba że półwytrawne to jeszcze będzie
fryteczki pycha do tego kechup ale nie takie badziewo pyszny czuć pomidory ten akurat z czech
czasem lepsze czyste ale ten kechup pyszny wcześniej zawsze te takie proste ale teraz wolałem cos lepszego
dobrze zagrać bo szanse w tedy nawet te znikome są dla tego się gra
ale żadnego nastawienia bo by się człowiek już dawno załamał lub przestał grać
grać tak do końca życia i jeszcze jedne dzień dłużej a jak w padnie będzie miła niespodzianka a jak nie wpadnie rozczarowania nie będzie
dla tego na nic dziś nie liczę ale zagrałem i szanse mam nawet te mikro szanse ale mam
ale jak tosik oszukuje bo już może dawno wygrałem to pójdą do piekła i za światów mi wypłacą
ale pamiętajcie o jednym że jak totalizator będzie upadał lub go zlikwidują to dadzą każdemu odprawy ale warunek jeden wszystkie kupony trzaeba mieć a więc moi drodzy od 2 do 8 lat każdy dostanie 1 milion od 8 wzwyż 4 miliony ale warunek kupony
oczywiscie tam nie zyje sie materialnie wiec na pewno nie dostaniesz niczego
słyszałem że totalizator upadnie i go przenoszą na wyspy zielonego przylądku
Kiedys poszedlem sprawdzic kupony w budzie ,byly trzy...babka ,to wszystko?@ ja,nie jeszcze kikadziesiata ona ze zwariowalem chyba
zbiera papierki bo chce posadzic totka ze przegrywal
moj kumpel tez tak myslal, wkoncu sie poddal
moj kumpel tez tak myslal, wkoncu sie poddal
oby nie upadł bo chcę się załapać na te 4 miliony bo gram na razie tylko 2 lata jak na razie to się nie bójcie jes=szcze 6 lat będzie
podejrzewa że za 7 lat za kazdą liczbę będzie trzeba płacić to znaczy chcesz zagrać w lotto jeden zakład to żeby ułożyć zakład czyli te 6 liczb za kazdą liczbe płacisz jedna liczba 1 zł czyli 6 zł jeden zakład
w polsce jak wszystko idzie do gory to zwykle wiaze sie to z dodatkowym kosztem
ale wtedy podejrzewam że dużo ludzi będzie chciało grać w tedy na pewno
to bedzie oplata aktywacyjna zeby zagrac na 10 liczb i miec bonus
Jak nie lubię tej gry tak nie wiem czy nie warto sobie wyobrazić sobie niewyobrażalne
>>>>> 3 105 815 <<<<<
Wieczny problem ze Stwórcą mają naukowcy nie wiedzą jak go nazwać (zakwalifikować)
wygląda na to że toczą wieczną wewnętrzną walkę z własnym rozumem
Wieczny problem ze Stwórcą mają naukowcy nie wiedzą jak go nazwać (zakwalifikować)
wygląda na to że toczą wieczną wewnętrzną walkę z własnym rozumem
Angierski ty się boisz tych 340...milionów ja je chętnie przyjme tylko najpierw muszę zagrać a po drugie wygrać
Wynają byś stado goryli banany tanie w marketach miałbyś dobrą ochronę
wiesz to tez zycie stresujace jest bo w ameryce to sie oglasza wygranych i juz nikt ich nie sciga bo sie przyzwyczajaja ludzie
a tutaj jakbys tyle wygral i wszyscy by sie dowiedzieli to bys mial lekko mowiac przeje...ne
jak by się dowiedzieli to byś został z 1 groszem i z gatkami zdartymi i pobity
ale wy nie wiem na co liczycie wogole
haha
gadacie ja zebracy ktorzy chca odmienic swoje kiepskie zycie
haha
gadacie ja zebracy ktorzy chca odmienic swoje kiepskie zycie
to jest poprostu niewyobrazalne ile to jest kasy - poprostu dorownujesz robertowi lewnadowskiemu
najpierw kaska później nóż w plecy dla mojego dobra i życia wiecznego
wiecie na co bym wydal najpierw ta kase na zdrowie
bym mial specjalistow przy sobie sztab lekarzy
bym mial specjalistow przy sobie sztab lekarzy
dla tego tosik nie daje zwykłym ludziom max tyś daje realnie i uczciwie reszta to kosmos i fantazja nie dla ludzi
lekarze by si,e przydali bo byś cały czas obrywał tu podciecie nożem tak granta mieli by co robić
co ty lekarze by ci dali serum prawdy gdzie kaska a później kaput
no to tak wlasnie trzeba by bylo zyc zeby skorzystac na reszte zycia
a nie zkladac biznesy i stresowac sie
a nie zkladac biznesy i stresowac sie
teraz za kaskę większość by rodzinę sprzedały i wyrzekło się wszystkiego w co wierzy z pewnością
po za tym ludzie pod wpływem takiej gotówki się zmieniają w bestie nie do okrzesania
ktos w sposob prosty chcialby odmienic swoje zycie wiec najlepiej by bylo napasc
ja bym odrazu przetransferowal te pieniadze i wylecialbym do usa
taki jest człowiek insekt tej ziemi niszczy wszystko i wydaje mu się że wszystko mu wolno