Wpisy 3 100 081 – 3 100 180
14 stycznia 2018 19:08 → 14 stycznia 2018 20:48, 100 wpisów
Na ryby przyjeżdża facet. Wysiada ze złotej limuzyny, jest cały obwieszony kosztownymi łańcuchami. Po długim siedzeniu przy wędce złowił złotą rybkę, ogląda ją z pogardą i już ma wyrzucić, kiedy rybka nagle się odzywa:
- Poczekaj, a trzy życzenia?
- Eech, no dobra, byle szybko - co chcesz?
Rybak złowił złotą rybkę. Ta mówi:
- Puść mnie, a spełnię Twoje jedno życzenie.
- Ok. Chcę najnowszego mercedesa.
- A jak wolisz - za gotówkę czy na raty?
- A Ty jak wolisz - na oleju czy na masełku?
- Poczekaj, a trzy życzenia?
- Eech, no dobra, byle szybko - co chcesz?
Rybak złowił złotą rybkę. Ta mówi:
- Puść mnie, a spełnię Twoje jedno życzenie.
- Ok. Chcę najnowszego mercedesa.
- A jak wolisz - za gotówkę czy na raty?
- A Ty jak wolisz - na oleju czy na masełku?
jak za nasze to i tak to jego pije za swoje zreszta co jego to jego
mąż do żony
nie wiesz gdzie jest BILOBIL ???
dlaczego ?
bo zapomniałem, gdzie położyłem Viagrę
nie wiesz gdzie jest BILOBIL ???
dlaczego ?
bo zapomniałem, gdzie położyłem Viagrę
A ja wyslalem po 15,tez wiatr i zimno a te zziebniete dziewczyny(wiekszosc) zbieraly pieniadze...na orkiestreciary przechodza
sorrki ze zepsuje wam humorki jutro kto idzie do pracy to koniec picja tancow jutro na kacu trza zasuwac a kto na rencie emerycie a pelno tutaj takich to coz moze pic
gryks
Małe sprostowanie 3 100 o48
To czołówka >>> Studio Sport <<< sorry
https://www.youtube.com/watch?v=xI4zAzAi2_c
Małe sprostowanie 3 100 o48
To czołówka >>> Studio Sport <<< sorry
https://www.youtube.com/watch?v=xI4zAzAi2_c
Witam Wszystkich już prawie 20 jest kto wie gdzie można zobaczyć w jakim mieście padła 6 w lotto
Mulag aco Ty tak drążysz grasz w Lotto jak grasz to zawsze z Plusem dodatkowa szansa na miliona
Mulag masz być na zebraniu i masz przemówić do baranów bebebe mememe...
nie ma do nich pretensji oni tacy są to prości ludzie nauczeni posłuszeństwa i bycia niewolnikami
Ale Menstar wczoraj 5/12 w Mini brawo brawo brawo tak mieć na system wyczuć dzień i życie się zmienia...
szkoda że nie w realu bo miał dwa razy mógł grać systemem cały czas miął by kaske
Mulag i widzisz da się tylko trzeba mieć na granie jak ja nie mam
to tak jak ja dawno juz by była wygrana ale brak zagrać na więcej i skutki takie że nie ma wygranej
W żadne tam bajki o GTE..CHACH niema co wierzyć tylko grać swoje i czekać na
Mulag jak kołchoz upadnie i będziesz miał nową robote będziesz grał czy nie bo ja do końca życia i gitara siema...
Fajnie trzymać w ręku kupon 6 w lotto
Ale Owsik wywalil kasy nare sztuczne ognie
Mulag jak będziesz w NRD lub RFN..to tam też można grać i eurojackpot tańszy od naszego bo tam 2
Forsami jaki masz net
Mulag byłem na szparadze i grałem tam w LOTTO tylko ich no wiadomo że tak
Chelo niewiem coti jest hehe
Taki miejscowy internet na Dębice i okolice radiowy ale jest też światłowód ale nie u mnie Robert
Ja mam ubogi na komórce bez lte
Forsami w zachrysti lezala ale jaja moja komorka poszla na ksiedza nowe powolanie
No to gdzieś ty był może do spowiedzi i ci wypadła a dzwonek wyłączyłeś bo wiadomo kościół św i ci wypadła a że było przed nocką to byłeś zakrencony
Mulag wszyscy do przodu po losowaniu a Ty zaskocz wszystkich i powiedz co bedzie
będą liczby na pewno w mini 5 z42 w lotto nic bo niedziela ekstra pensja 5 z 35 też liczby i 1 z 4 tego jestem pewny Multii nie wiem nie gram