Wpisy 30 984 – 31 083
30 października 2008 00:07 → 31 października 2008 10:42, 100 wpisów
HEJ HOSIA!PROPONUJE CI GRAC NA TRZY LICZBY JA TAK GRAM I DOSYC DOBRZE MI TO WYCHODZI.
Moi Drodzy,dzisiaj tylko 3 z 4 rki.mizernie,ale jutro będzie lepiej.Z moich pochodnych weszło dzisiaj 6 numerów...7,9,14,18,43,61.,szkoda,że je nie póściłem.pozdrawiam
"kogucik19":
Napisałeś , że wczoraj nie było na mini czacie " żadnego hamstwa " - ależ było! Przecież pojawiła się "malagorzka"...
Zaś co do twojej uwagi o tym ,że "sumowanie pionów" przyniosło wczoraj wynik identyczny z twoim ilorazem IQ - to już chyba zapomniałeś , iż dopiero co to "sumowanie pionów" dało trafienia 5z6 i 4z7!!!
Więc falowość wyników tej metody , opisana po analizach na forum przez "janusa" i "zena" - jest na tę chwilę zachowana i akurat zeszła z w/w górki.
Sam dobrze wiesz , że ty w całym swoim życiu gracza ML nie miałeś nigdy takich trafień , jakie są w tej od 12.10 tu podanej przeze mnie metodzie...
Tak przynajmniej kiedyś tu napisałeś - uzasadniając powody swego grania na zdarzenia , a nie na liczby ML.
Więc po co przynudzasz teraz głupimi uwagami???
Napisałeś , że wczoraj nie było na mini czacie " żadnego hamstwa " - ależ było! Przecież pojawiła się "malagorzka"...
Zaś co do twojej uwagi o tym ,że "sumowanie pionów" przyniosło wczoraj wynik identyczny z twoim ilorazem IQ - to już chyba zapomniałeś , iż dopiero co to "sumowanie pionów" dało trafienia 5z6 i 4z7!!!
Więc falowość wyników tej metody , opisana po analizach na forum przez "janusa" i "zena" - jest na tę chwilę zachowana i akurat zeszła z w/w górki.
Sam dobrze wiesz , że ty w całym swoim życiu gracza ML nie miałeś nigdy takich trafień , jakie są w tej od 12.10 tu podanej przeze mnie metodzie...
Tak przynajmniej kiedyś tu napisałeś - uzasadniając powody swego grania na zdarzenia , a nie na liczby ML.
Więc po co przynudzasz teraz głupimi uwagami???
"Willi" ,jeden z wielkich tego forum multipasko , napisał dziś w nocy , odnosząc się do wpisu "malagorzka" o ekonometrii i numerze butów:
"Witam
Panowie spokojnie .Jedyna rzecz niedobra w tym temacie to obrzucanie błotem.Nikomu to nie służy, a Wam w szczególności.
Każdy ma tu po trochę racji,ale nie mam czasu na długie pisanie.
Edi robisz bardzo dobrą robotę tak trzymaj,tylko skończ z odpowiedziami ...wiesz jakimi
To co pisze Edi może Wam sie wydać infantylne a tak nie jest.
Metody Ediego należą do grupy metod niestatystycznych.
U mnie na forum stosujemy od ponad roku Dyzmę i Dyzma jest cały czas i co najważniejsze będzie
Sprawdzenie ,ze piony nie chodziły w tamtym roku tak dobrze
w połowie jest prawdziwe,dlatego,ze te metody tak jak inne maja fale i trzeba nauczyć się je wyłapywać.
Można tak jak Edi grać kilkoma metodami równolegle,szukać liczb wspólnych ,mozna robić rózne rzeczy.
Mało jest ludzi którzy piszą o metodach.Te metody to nie typowanie z numeru buta.Dość często dają extra efety.
Pozdrawiam Willi "
................................................................................
Więc niech "malagorzka" i jej giermek " kogucik19" się nauczą w końcu , że istnieją też metody na ekonometrii i statystyce wcale nie oparte!!!
Oczywiście, w odniesieniu do "kogucika19" - gdy wpierw się nauczy obliczać procentową skuteczność oraz ile to jest 5% od 80zł.
Bo wczoraj jeszcze tego nie wiedział...
"Witam
Panowie spokojnie .Jedyna rzecz niedobra w tym temacie to obrzucanie błotem.Nikomu to nie służy, a Wam w szczególności.
Każdy ma tu po trochę racji,ale nie mam czasu na długie pisanie.
Edi robisz bardzo dobrą robotę tak trzymaj,tylko skończ z odpowiedziami ...wiesz jakimi
To co pisze Edi może Wam sie wydać infantylne a tak nie jest.
Metody Ediego należą do grupy metod niestatystycznych.
U mnie na forum stosujemy od ponad roku Dyzmę i Dyzma jest cały czas i co najważniejsze będzie
Sprawdzenie ,ze piony nie chodziły w tamtym roku tak dobrze
w połowie jest prawdziwe,dlatego,ze te metody tak jak inne maja fale i trzeba nauczyć się je wyłapywać.
Można tak jak Edi grać kilkoma metodami równolegle,szukać liczb wspólnych ,mozna robić rózne rzeczy.
Mało jest ludzi którzy piszą o metodach.Te metody to nie typowanie z numeru buta.Dość często dają extra efety.
Pozdrawiam Willi "
................................................................................
Więc niech "malagorzka" i jej giermek " kogucik19" się nauczą w końcu , że istnieją też metody na ekonometrii i statystyce wcale nie oparte!!!
Oczywiście, w odniesieniu do "kogucika19" - gdy wpierw się nauczy obliczać procentową skuteczność oraz ile to jest 5% od 80zł.
Bo wczoraj jeszcze tego nie wiedział...
Witam.Na zaczepki juz nie bede odpowiadal,niech bedzie tak milo jak wczopraj,teraz dopiero zdaje sobie sprawe,jaka szkode uczynilem wszystkim wdajac sie w dyskusje,ktore ciagle sa wywolywane,prze nudzacego sie czlowieka,obiecal urlop i co ,niestety pracocholik z niego okrutny.Grom spokojnie nie jest tak zle ,liczby jak liczby chodza jak chca ,ale ze ty nie uwierzyles w swoja moc i nie posylasz tego co publikujesz.Nie ma problemu,wazne ze 7 weszla,bo ja tez razem z 13 poslalem.Dzis mysle ze 13 oraz 53 pomimo ze te liczby sie nie lubia,ale mozna zaryzykowac.Obiecuje wszystkim ze nie bede juz odpisywal na zadne zaczepki,a wam kochani kulkowicze pozostawiam do oceny kto na sile chce wywolac znow nikomu nic nie dajaca chamska dyskusje. Pozdrawiam
"koguciku19":
tobie szczególnie , oraz Wszystkim innym graczom
życzę , aby uzyskali skuteczność ni mniej , ni więcej - a na poziomie 12,24% w obrębie wszystkich liczb pewnej* gry...
Zapewniam , że w tej grze ta skuteczność , pomimo iż dotyczy wszystkich , a nie jedynie naszych wybranych liczb - jest zupełnie wystarczająca!!!
* - DL...
życzę , aby uzyskali skuteczność ni mniej , ni więcej - a na poziomie 12,24% w obrębie wszystkich liczb pewnej* gry...
Zapewniam , że w tej grze ta skuteczność , pomimo iż dotyczy wszystkich , a nie jedynie naszych wybranych liczb - jest zupełnie wystarczająca!!!
* - DL...
Bardzo cie prosze abys juz nigdy nie uzywal mojego niku"kogucik19"tak jak ja nie uzywam twojego niku.Pisz sobie co chcesz tylko jak masz troche ambicji to zastosuj sie do mojej prosby.
BELLA zagrałas moimi parkami? jak widać 1/2 z plusem i 2/2 z plusem więc mogłoby byc 144 zł do przodu. ja niestety nie grałam na plusa więc tylko 8,50zł zysku:(
a ja zagrałam na dwie pierwsze a trzecią swoją i nic ale dzisiaj mam zamiar trafić tą 6-tkę w DL.Dostałam czterolistną koniczynkę myślę że dziś zadziała
"koguciku19",
moja kindersztuba wymaga tego ,aby zwracając się do kogoś - używać jego imienia lub nazwiska , a w realiach internetu jego nicka.
Tak więc "koguciku19" , gdy bedę kiedyś ponownie zmuszony do reagowania na twoje idiotyczne , chamskie i pozbawione cienia kultury wpisy - a do mnie się wprost lub w podtekstach odnoszące , to ZAWSZE będę je zaczynał od twego nicka " kogucik19".
Chyba ,że go zmienisz na inny , jak np."kormoran50" lub "waclaw".......
moja kindersztuba wymaga tego ,aby zwracając się do kogoś - używać jego imienia lub nazwiska , a w realiach internetu jego nicka.
Tak więc "koguciku19" , gdy bedę kiedyś ponownie zmuszony do reagowania na twoje idiotyczne , chamskie i pozbawione cienia kultury wpisy - a do mnie się wprost lub w podtekstach odnoszące , to ZAWSZE będę je zaczynał od twego nicka " kogucik19".
Chyba ,że go zmienisz na inny , jak np."kormoran50" lub "waclaw".......
Wiedzialem ze jestes bez ambicji,Prpoponuje ci urlop ale macierzynski bo dluzszy jest i wszyscy odpoczna od twojej monotoni,i powtarzania w kolko to samo.
"koguciku19":
zdolni uczniowie nie wymagają tego , aby im po wielokroć powtarzać!
Ty , niestety , do tych zdolnych się nie zaliczasz , więc sobie konieczność mego powtarzania - abyś kiedyś zrozumiał - jedynie zawdzięczasz!
zdolni uczniowie nie wymagają tego , aby im po wielokroć powtarzać!
Ty , niestety , do tych zdolnych się nie zaliczasz , więc sobie konieczność mego powtarzania - abyś kiedyś zrozumiał - jedynie zawdzięczasz!
moje pewniaczki zarówno na DL jak i ML to 1,5. pożyjemy zobaczymy;]
witam ja na dl stawiam na pewniaka 44 a co stawiają tak bardzo nie tej samej myśli panowie edi i kogucik może i wy zamiast sporów po jednej dla zgody wytypujecie ,a w ten sposób udowodnicie własne racje , nich zamiast słów typki pogodzą pozdrawiam wszystkich i zwaśnione strony.powodzenia.
Pamietaj ze oprucz tempego koguta sa tu duzo bystrzejsi kulkowicze i nie zycza sobie czytania tego samego ,co ty tylko do mnie piszesz,jak bede potrzebowal pomocy to cie o nia poprosze ale jak sie do ciebie o nia nie zwracam to nie pchaj sie na sile.Rozrozniasz dwa typy ludzi,tych ktorzy sa za toba i nazywasz ich wielkimi tak jak nazwales jakiegos tam Willego ktorego nie znam i on ani wielki,ani maly tylko normalny,i takich ktorzy cie nie chwala i tych wszystkich nazywasz kretynami,durniami itp.Zastanow sie nad tym.
WITAM WSZYSTKICH!WEDŁUG MNIE DZŚ W DL NIKT NIE TRAFI SZÓSTKI!!!!TAKIE MAM PRZECZUCIE.
Ja wiem jedno, gra w ML na chybił trafił albo na liczby z kosmosu (czyli swojskie chybił trafił) jest kompletnie nie na miejscu. Wczoraj znowu tak zagrałem i na 3 liczby ani jedna nie weszła. Przeczucie tak, ale też nie liczby z kosmosu bo to nie jest opłacalne.
Tzn wiem ale czasami się jeszcze łudzę. Dziś będzie ze 3 szóstki. To jest pewne.
Moze nie dla zgody,ale prosisz i masz ,oto moje propozycja na DL:5,11,18,32,35,42.U mnie to raczj mozna sie kierowac ze akurat te nie wyjada,ale to juz tobie pozostawiam do decyzji.Pozdrawiam.
Witam wszystkich cieplutko
KOCIO:
Ile zazwyczaj wysyłasz tych trójek i za jakie stawki?
KOCIO:
Ile zazwyczaj wysyłasz tych trójek i za jakie stawki?
6 w DL musi dzis pasc poniewaz w sobote beda kolektury zamkniete!
Witam wszystkich w te deszczowe południe,Oto Moje typy na dużego...2,11,16,25,31,43.A MOże ?????są to numery,które długo nie były.Tak,Koguciku masz rację,zawaliłem nie oddając tych moich numerów.Za to w listopadzie będe grał bardziej zdecydowanie i na większe stawki.powodzenia w dużym Wam wszystkim życzę.pozdrawiam
GROM mam nadzieje ze 13 dzis wyjdzie i zamiast 53 ktora sie nie lubi z 13 wysle 33 czyli 13,33 pozdrawiam.Pamietaj ze nie wykorzystales szczescia bo nie wyslales liczb ktore podales,to moze sie zemscic bo takie to msciwe szczescie jest ,wiem cos na ten temat tak ze ze stawkami uwazaj,ale to taka moja sugestia bo jak ja nie zagralem tak jak myslalem to potem zalowalem .Pozdrawiam
Kogucik19,,,No tak,a co z nr.23,73,mogą dać 3,13,23,33,ale z tą 43 masz rację,też nie lubię tej cyfry i rzadko ją wysyłam,no zobaczymy jak to będzie.A co do tego szczęścia,to myślę,że mnie nie opuści.powodzenia i pozdrawiam.
Pośle dzisiaj oto takie nr.w multi,,,3,13,15,23,33,40,77.dam to razy 10,zobaczymy co z tym szczęściem pozdrawiam.
Po pazdziernikowym losowaniu,już można śmiało stwierdzić,że 13 stka. w listopadzie bedzie chodziła co 3,4 dzień.więc powodzenia życzę Wszystkim.
Do wpisu 31009,,MIałem na myśli 53,a nie jak napisałem 43,Kogucik ,przepraszam.
GROM wiedzialem ze to pomylka ,bo myslimy o tym samym,i oby cie szczescie nie opuscilo tego ci bardzo zycze.
Hosia !!! Wczoraj lipa sorki zmienili kulki ale to gra ! Na dziś mam coś co a nóż wejdzie ?
20,42,45,49,70/5 Prof za 5 zł
19,20,42,45,49,70/6 Prof za 5 zł
12,19,20,42,45,49,70,71/8
Pozdrawiam wszystkich i zycze 6 w duzego ;)
19,20,42,45,49,70/6
20,42,45,49,70/5 Prof za 5 zł
19,20,42,45,49,70/6 Prof za 5 zł
12,19,20,42,45,49,70,71/8
Pozdrawiam wszystkich i zycze 6 w duzego ;)
19,20,42,45,49,70/6
Zmienili kulki,tzn.że dziś w tendencji wzrostowej powtórzy się 9 liczb w ML.
UWAGA:
Mam ogromną prośbę do użytkownika tego mini czatu o nicku " wilkkk" , który to 20.07 zamieścił taki wpis :
"24830. 15.07 wg 5 sposobów typowań Ediego8 padła piątka. Nie chwaląc się , skreśliłem te liczby, pzdro
wilkkk 2008-07-20 (23:56)
........................................................................................
W dniu dzisiejszym na forum , użytkownik o nicku "pytający" , PODWAŻYŁ PRAWDZIWOŚĆ TEGO podanego w w/w wpisie trafienia.
Dlatego jeśli nadal ten użytkownik tu zagląda - to proszę go o zabranie głosu i odniesienie się do postawionego przez " pytającego " zarzutu napisania nieprawdy.
edi8
Mam ogromną prośbę do użytkownika tego mini czatu o nicku " wilkkk" , który to 20.07 zamieścił taki wpis :
"24830. 15.07 wg 5 sposobów typowań Ediego8 padła piątka. Nie chwaląc się , skreśliłem te liczby, pzdro
wilkkk 2008-07-20 (23:56)
........................................................................................
W dniu dzisiejszym na forum , użytkownik o nicku "pytający" , PODWAŻYŁ PRAWDZIWOŚĆ TEGO podanego w w/w wpisie trafienia.
Dlatego jeśli nadal ten użytkownik tu zagląda - to proszę go o zabranie głosu i odniesienie się do postawionego przez " pytającego " zarzutu napisania nieprawdy.
edi8
Mam tez prosbe do WILKKK zeby napisal dlaczego po 5 dniach dopiero to oglosil i dlaczego po losowaniu a nie przed .Na ogol jak ktos cos wysyla to chwali sie tym przed 22 wiec nalezy taki wpis znalesc i bedzie ok.
"koguciku19" -
NIE MANIPULUJ FAKTAMI!!!
Kolega "wilkkk" w dniu 20.07 napisał o tym ,że trafił 5 przy wykorzystaniu moich metod.
To ,że napisał po kilku dniach - to wynik tu postawionego przez kogoś pytania o to ,czy komuś metody "by edi8" dały jakąś wygraną.
Więc to nie chodzi o trafienie z dnia dokonania wpisu w dn.20.07 , a o to w dniu 15.07. Czyli PO LOSOWANIU .
Nie każdy tu podaje co i jak gra - bo i nie musi!
"wilkkk" odpisał na czyjeś zapytanie , że jemu te metody pomogły kilka dni wcześniej wygrać.
To wszystko...
NIE MANIPULUJ FAKTAMI!!!
Kolega "wilkkk" w dniu 20.07 napisał o tym ,że trafił 5 przy wykorzystaniu moich metod.
To ,że napisał po kilku dniach - to wynik tu postawionego przez kogoś pytania o to ,czy komuś metody "by edi8" dały jakąś wygraną.
Więc to nie chodzi o trafienie z dnia dokonania wpisu w dn.20.07 , a o to w dniu 15.07. Czyli PO LOSOWANIU .
Nie każdy tu podaje co i jak gra - bo i nie musi!
"wilkkk" odpisał na czyjeś zapytanie , że jemu te metody pomogły kilka dni wcześniej wygrać.
To wszystko...
Na dzisiaj na DL 4,6,14,19,35,37,41,42
Oczywiście nie wysłane ale warto zobaczyć.
CZEMU? a ponieważ iż bo; kolega edi konwersował wówczas na ten temat i postanowiłem wtedy zabrać głos
"wilkkk" :
skoro nadal tu jesteś , to mam gorącą prośbę abyś w wolnej chwili zajrzał na forum do tematu " Edi8 - rozpisy , systemy, metody gry " i odpisał użytkownikowi o nicku " pytający" , który tam ten Twój wpis z 20.07 o trafieniu "5" w dniu 15.07 zakwestionował.
Pozdrawiam i dziękuję za odezwanie się!
edi8
skoro nadal tu jesteś , to mam gorącą prośbę abyś w wolnej chwili zajrzał na forum do tematu " Edi8 - rozpisy , systemy, metody gry " i odpisał użytkownikowi o nicku " pytający" , który tam ten Twój wpis z 20.07 o trafieniu "5" w dniu 15.07 zakwestionował.
Pozdrawiam i dziękuję za odezwanie się!
edi8
Czy ,może ktoś wie coś na temat tej dodatkowej puli pieniędzy na 5 losowanie?? Skoro będą dodatkowe pieniądze w puli to chyba oznacza, że wszystkie stopnie wygranych, poza 3/6 się zwiększą. Bo udział w 4/6, 5/6, 6/6 jest procentowy.
Ja jak bym trafil czyjas metoda 5/5 to zaraz w tym samym dniu bym mu za tak wspanialy prezent i metode podziekowal bo tak by mi sumienie dyktowalo a nie dopiero po 5 dniach.Fak ze nie ma obowiazku podawania liczb ale taki jest zwyczaj niepisany.Tak czy inaczej to musztarda po obiedzie,zadnych dowodow,a teraz jak to udowodnic ze to prawda .Nie dajcie sie zwariowac.Nie ma sie juz tych metod co czepiac bo sie nimi juz zygac chce,nie sobie beda kto chce niech gra i koniec kazdy ma jakas metode,ktorej zazarcie broni.Po co te dowody poczekajmy troche wedlug tego co autor metody przekazuje to takich przypadkow bedzie duzo,wiec ten jeden nie ma znaczenia,choc byl najwarzniejszy bo pierwszy,ale czy prawdziwy juz tego w zaden sposob,nie jestesmy w stanie sprawdzic.
jak myslicie jak by zainwestowal 15 tys. i skreslil 8 zakladow na 12 skreslen na dzsiejsze losowanie to by sie oplacalo. w koncu to ogromna ilosc zakladow
hosia...Typujesz 10 liczb,ale chyba na 10 tki. nie grasz.?Bo to cieżko trafić.pozdrawiam
Świeży. Nawet jakbyś tyle zainwestował to i tak nie ma pewności.Powiem ci że jak masz wygrać to wygrasz jak nie to nie.Tak to już jest.Pozdrawiam.
Dokładnie,Swieży,,jak masz wygrać,to wygrasz za 2 zł.Jak jest kumulacja,to nigdy nie oddaje więcej jak za 2 zł.Owszem gram w dużego za wieksze pieniądze jak nie ma kumulacji,nigdy nie żałowałem.pozdrawiam
slyszalem gdzies ze ktos gral systemem na kilkanascie liczb (to byla kombinacja jakims algorytmem czy cos takiego podobno szansa na wygrana takim sposobem drastycznie wzrasta )i wygral ale to nie bylo w polsce
Ale to wszystko i tak bierze w łeb jak "tamci" na gorze kombinują przy kulach.
Gromie: Tym razem zagrałam 10 zwykle 7-9 ale podobno szczęście zbliża się do mnie dużymi krokami.Apogeum ma być za jakieś dwa tygodnie. Oby !!! ;)Jak wygram zabiorę Was wszystkich w podróż dookoła świata. Może to pogodzi Ediego z Kogucikiem ;)
hosia,,Ciekawe czym popłyniemy.Z tym wygraniem,to jest różnie,facet wygrał bardzo dużo,to nawet pani z kolektóry nie zaniósł czekolady.Tak mówili w telewizorni.Pozdrawiam.
HOSIA pod warunkiem ze nasze kierunki dookola swiata beda odwrotne chetnie bym sie w taka podroz wybral,ale jak wiesz w takiej podruzy towarzystwo jest bardzo wazne ale jak bym mial miec wybor to wole samotnosc.
Z wypowiedzi WILKKKa mozna wywnioskowac ze byl to pic na wode fotomontarz,nie bedziesz zaliczony do wielikich bo nie udzieliles poparcia .A szkoda
Panie i panowie dnia 30.10.2008 zostanie wytypowana trafnie 1 szóstka-moja...po wygranej wsiadam w samolot i ruszam w świat....oj obudziłam się
koguciku19":
* - DL...
.........................................................................
Ponieważ 6 : 49 = 12,24%, to naprawdę te 12,24% skuteczności wystarczy!
* - DL...
.........................................................................
Ponieważ 6 : 49 = 12,24%, to naprawdę te 12,24% skuteczności wystarczy!
Nie wiem jak mam ci to przekazac zebys zrozumial ze ja twoich rad ani niczego innego od ciebie nie potrzebuje .Ponownie chcesz wywolac na sile konflikt.Zwracam sie do szanownych kulkowiczow aby moze przekazali ci te informacje w sposob dla ciebie zrozumilay bo ja juz nie wiem jak to zrobic zebys sie raz na zawsze odczepil ode mnie.Blagam pomuzcie jak to zrobic i gdzie sie schowac przed tym czlowiekie cale forum juz opanowal,mnie sie juz koncza pomysly zeby mnie zrozumial bo nic innego nie wymysle i powiem jeszcze raz ODCZEP SIE ODE MNIE czlowieku.
Dziś metodą "sumowania pionów" weszło:
1+3+7=11
5+8+9=22
9+14+15=38
czyli 3z7 dając w obrębie typowanych liczb skuteczność na poziomie 42,85%.
Metodą dodawania 1.liczby do wszystkich pozostałych począwszy od 11. z poprzedniego losowania trafiono:
7+58=65
7+61=68
7+62=69
7+63=70
czyli 4z7 , dajac skuteczność w obrębie typowanych liczb na poziomie 57,14%.
Pozdrawiam.
edi8
1+3+7=11
5+8+9=22
9+14+15=38
czyli 3z7 dając w obrębie typowanych liczb skuteczność na poziomie 42,85%.
Metodą dodawania 1.liczby do wszystkich pozostałych począwszy od 11. z poprzedniego losowania trafiono:
7+58=65
7+61=68
7+62=69
7+63=70
czyli 4z7 , dajac skuteczność w obrębie typowanych liczb na poziomie 57,14%.
Pozdrawiam.
edi8
Edi a jutro jakie liczby wychodza do obstawienia metoda dodawania ?
"samanta":
tę metodę "sumowania pionów" podałem tu po raz pierwszy w dniu 12.10 wpisem nr 29756.
Tam jest ona szeroko opisana i lepiej jak będziesz w posiadaniu "wędki" a nie ryby...Gdyby był jednak po lekturze w/w wpisu jakiś problem w obliczeniach , to pomogę!
Pzdr.
tę metodę "sumowania pionów" podałem tu po raz pierwszy w dniu 12.10 wpisem nr 29756.
Tam jest ona szeroko opisana i lepiej jak będziesz w posiadaniu "wędki" a nie ryby...Gdyby był jednak po lekturze w/w wpisu jakiś problem w obliczeniach , to pomogę!
Pzdr.
31020. Na dzisiaj na DL 4,6,14,19,35,37,41,42
TOTO 2008-10-30 (20:01)
TOTO 2008-10-30 (20:01)
"samanta":
"29756. Zwracam uwagę na kolejną możliwą metodę doboru typów:
Z sortowanych wyników 3 ostatnich losowań,czyli na dziś z losowań z 9,10 i 11 października - dokonujemy zsumowania odpowiednio:
a/ liczb będących w w/w dniach na miejscu pierwszym,drugim itd.
Na dziś te sumowania ( w pionie! ) dały taki oto efekt:
2+4+4=10 WESZŁO
4+5+7=16 WESZŁO
5+6+8=19 WESZŁO itd.
Pzdr.
edi8 2008-10-12 (22:25
.............................................................................
Już masz tutaj!
Pzdr.
"29756. Zwracam uwagę na kolejną możliwą metodę doboru typów:
Z sortowanych wyników 3 ostatnich losowań,czyli na dziś z losowań z 9,10 i 11 października - dokonujemy zsumowania odpowiednio:
a/ liczb będących w w/w dniach na miejscu pierwszym,drugim itd.
Na dziś te sumowania ( w pionie! ) dały taki oto efekt:
2+4+4=10 WESZŁO
4+5+7=16 WESZŁO
5+6+8=19 WESZŁO itd.
Pzdr.
edi8 2008-10-12 (22:25
.............................................................................
Już masz tutaj!
Pzdr.
Hello,ja miałem wytypowane cztery piątki na ML,jeśli bym je połączył,byłoby 6/10,chyba nic ciekawego...jeśli bym obrał tylko dwie co najdawniej były to by coś się posypało,dobrze,że nie było 7/10 bo szkoda.
w ML gram od kilku lat do tej pory trafiłem w komplecie kilka razy 5
"baska":
Wpis nr 29756 , który już tu wkleiłem dla "samanty" pare minut temu - wszystko objaśnia.
Chodzi o to , aby jako prognozę wystąpienia liczb w następnym losowaniu - brać wyniki sumowania ( w pionach! ) , liczb z 3 ostatnich losowań , biorąc pod uwagę liczby sortowane , z zachowaniem ich kolejności.Sumujemy piony , aż do uzyskania maksymalnej wartości 80.
I tak na dziś ( wejdź w zakładkę WYNIKI po lewej stronie ) te typy powstawały z sumowania:
1+3+7=11 WESZŁO
5+8+9=22 WESZŁO
8+12+14=34 PUDŁO
9+14+15=38 WESZŁO
10+15+18=43 PUDŁO
11+17+27=55 PUDŁO
17+31+30=78 PUDŁO
Dziś weszło więc 3z7 liczb.
.........................................................................................
Natomiast druga z metod opisana jest we wpisie 30202 i ona dała dziś trafienie 4z7 liczb.
Pzdr.
Wpis nr 29756 , który już tu wkleiłem dla "samanty" pare minut temu - wszystko objaśnia.
Chodzi o to , aby jako prognozę wystąpienia liczb w następnym losowaniu - brać wyniki sumowania ( w pionach! ) , liczb z 3 ostatnich losowań , biorąc pod uwagę liczby sortowane , z zachowaniem ich kolejności.Sumujemy piony , aż do uzyskania maksymalnej wartości 80.
I tak na dziś ( wejdź w zakładkę WYNIKI po lewej stronie ) te typy powstawały z sumowania:
1+3+7=11 WESZŁO
5+8+9=22 WESZŁO
8+12+14=34 PUDŁO
9+14+15=38 WESZŁO
10+15+18=43 PUDŁO
11+17+27=55 PUDŁO
17+31+30=78 PUDŁO
Dziś weszło więc 3z7 liczb.
.........................................................................................
Natomiast druga z metod opisana jest we wpisie 30202 i ona dała dziś trafienie 4z7 liczb.
Pzdr.
Czyli jutro obstawiamy:
11,28,46,51,56,68 jeśli dobrze policzyłem. I skubiemy TS. Skoro te metody ediego8 nie przynoszą strat a nawet zyski to ja jutro obstawiam te liczby. Pozdrawiam
11,28,46,51,56,68 jeśli dobrze policzyłem. I skubiemy TS. Skoro te metody ediego8 nie przynoszą strat a nawet zyski to ja jutro obstawiam te liczby. Pozdrawiam
OPA czy wygrałeś? u mnie lipa,wielkie 0 same dwójki a w EL i DL znów powtórka,ciekawe czy będzie kumulacja
yes,yes,yes, yest kumulacja,zabawy ciąg dalszy....znowu będziemy marzyć o podróżach,extra chałupach,super brykach
Edi, gdzie jesteś mój rycerzu gdy ja tu dzisiaj DAJĘ CIAŁA we wszystkich POZYCJACH (pozycjach kuponu oczywiście)??? ;))))
TOTO nie żartuj...co to za wygrana,żebym grał na 1 zakład to tak,najgorsze to jest to,że weszłaby 5/6 po mojej myśli,ale co zrobisz,jutro jak się ustawią to podam trójki,1.10.08 był szczęśliwy to może będzie i 31.10.08,siema spoko.
"hosia":
choć daleko byłem , to jednak słysząc Twoje wołanie przybyłem!!!
A z nadzieją wspólnego WYPEŁNIENIA wszystkich kuponów , aż do SPEŁNIENIA się marzeń i oczekiwań to zrobiłem...
Pozdrawiam Cię!
choć daleko byłem , to jednak słysząc Twoje wołanie przybyłem!!!
A z nadzieją wspólnego WYPEŁNIENIA wszystkich kuponów , aż do SPEŁNIENIA się marzeń i oczekiwań to zrobiłem...
Pozdrawiam Cię!
Witam,
Poszukiwacz wyciąga mi wszystkie kombinacje dodawania pozycji i w październiku najskuteczniejsza sumka to z pozycji:
1+15+1 wystąpień 16 na 30 losowań
Czyżby w piątek 66?
Powodzenia.
Sindbad
Poszukiwacz wyciąga mi wszystkie kombinacje dodawania pozycji i w październiku najskuteczniejsza sumka to z pozycji:
1+15+1 wystąpień 16 na 30 losowań
Czyżby w piątek 66?
Powodzenia.
Sindbad
Dobrze, że tylko jeden kupon puściłam. A forma rośnie Wczoraj 300 dziś 267 i 75% trafień. Chyba się przerzucę na pewniaki lub parki. Lepiej małymi kroczkami do przodu niż małymi do tyłu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i cieplutko. Idę lulać.Dobrej nocki WSZYSTKIM
"sindbad":
Witaj!
A która z innych metod najlepiej z tą w/w się "kleiła" , czyli zaowocowała najlepszą symetrycznie ( czyli równolegle ) swą skutecznością?
Bo często-gęsto lepiej się "kleją w parze" te metody , które nie mają indywidualnie zbyt wysokich osiągnięć...
Pzdr.
edi8
Witaj!
A która z innych metod najlepiej z tą w/w się "kleiła" , czyli zaowocowała najlepszą symetrycznie ( czyli równolegle ) swą skutecznością?
Bo często-gęsto lepiej się "kleją w parze" te metody , które nie mają indywidualnie zbyt wysokich osiągnięć...
Pzdr.
edi8
Powinna być wyższa.. nawet 20 milionów. A swoją drogą to totalizator chyba zapowiedział, że kumulacja będzie nadal 4 listopada :D
To może pomyłka w banerze reklamowym kumulacji :D Okaże sie jak na oficjalnej stronie bedzie napisane.
dali 15 mln bo w sobote nikt nie bedzie zakładów zawierał... 3/6
walczymy z ts a nie z numerkami
bedzie 6 !!nawet 2
Dzisiaj dla niestety będzie ta masakra w kolekturach. Bo jest kumulacja.
OPA chodziło mi o 2 x 4/ileś, systemem skróconym można było utrafić kilka stów w DL> Ale faktycznie nie była taka super, może kiedyś wpadnie cała 6 ale oczywiście to jest wątpliwe. Po wczorajszym losowaniu jednak trochę widać, że losowania DL i El są podobne, różnica polega na ilości kul. Oczywiście to jest ogromna różnica. Ale chodzi mi tylko o jakieś powiązania.
WITAM HOSIĘ!!!JA GRAM NA MAŁĄ ILOSC ZAKŁADÓW A CO DO STAWEK TO ZALEŻY ILE CHCE SIĘ ZARYZYKOWAĆ ALE PAMIĘTAJ GRAJ NA TRZY LICZBY W JEDNYM ZAKŁADZIE JA WCZORAJ 2/3 TROCHE MAŁO ALE MOŻE DZIŚ BENDZIE LEPIEJ.JA NA DZIŚ I JUTRO WYSLAŁEM 11,30,51.JEŚLI CHCESZ TO WYŚLI TE SAME ALE PAMIĘTAJ ŻE GWARANCJI NIE DAJĘ ŻE BENDĄ WYLOSOWANE!POZDRAWIAM
ja wczoraj 4/5 z plusem troche grosza wpadlo, dzisiaj na bank jest 3,13,80
TAK JAK PISALEM WCZORAJ ŻE NIEBENDZIE SZÓSTKI W DL.JUTRO TEŻ NIE BĘNDZIE.