Wpisy 309 751 – 309 850
21 maja 2011 20:58 → 21 maja 2011 21:43, 100 wpisów
milan1980...jestem w dobrym humorze tak ogólnie,ładna pogoda,co więcej potrzeba,miło spędzony dzień.Z końca świata nici,jak tu nie być wesołym.

powaga dzisiaj wychaczyłem 4 takie ulotki nawet ładne dziewczyn dawały dajesz w kolekturze i masz kaskade zobacz na stronie lotto powaga
ja bylem na miescie i nie spodkalo mnie takie szczescie z ta kaskada
końca świata nie ma ale ładnie trzęsie http://quakes.globalincidentmap.com/
plusikx10...ja po angielsku ni hu hu,te pomarańczowe punkty to tam gdzie trzęsie?
ulotki dają w markietach i mozna wymienic na kupony kaskady czyli zajefajnie sie kaskada sprzedaje
tak najeżdzasz kursorem i masz magnitudę trzęsienia 0-9 skala a na dole masz wszystko wypisane
juz dałem liczby , teraz boje sie siedzieć przy kompie , najlepiej
uciekam do kuchni

uciekam do kuchni

lilcia, jocia

smacznego dla jedzącego 

mięsko zmielone , jajeczko,cebulka, ogóreczek.. oliwa.. żólteczko.. przyprawy..super.......
ja nie lubię zupy grzybowej ...

hehe jocia boja nie lubie zapachu grzybów w zupie, ale w pizzy czy zapiekance oczywiście tak 

o joj
aż tyle zjadłaś jocia?
aż tyle zjadłaś jocia?
jocia
no tak bardzo dobre suszone grzyby , w tym roku zbierałem w lesie

a ja jem na trawa

no tak bardzo dobre suszone grzyby , w tym roku zbierałem w lesie

a ja jem na trawa

jocia na zdrówko 

ja na cały dzień zjadłem 3 kajzerki, prince polo i paluszki na wykładach i kawa herbata 

ja teżmogę na dzień zjeśc 5000 kcal i nic nie tyję 74 kg 

lila... od 9 do 17 na wykładach przyjechałem do domu musiałem trochę ogarnąc chałupe i tak zleciało, nic sobuie nie zrobiłem
bartus18182..ja jadłam śniadanko,ciasteczko,obiadek,3 ciasteczka,kolacyjka i pewnie jeszcze coś wrzucę na ruszta

dzis nie zagrałam, uwierzycie??