Wpisy 3 095 601 – 3 095 700
10 stycznia 2018 14:22 → 10 stycznia 2018 16:20, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
a tak nawiasem -to warto kierować się swoją intuicją -bo patrząc na kogoś to można nieźle wyjechać na manowce
-ot to tak dla Ciebie Sebastian_M- bo mam teraz wyrzuty sumienia że rzeczywiście wysłałeś moją szóstkę 2,12,39,40,64,74
-ot to tak dla Ciebie Sebastian_M- bo mam teraz wyrzuty sumienia że rzeczywiście wysłałeś moją szóstkę 2,12,39,40,64,74
jagawisiastaraj się bo taka kasa na fajne buty nie styknie, chyba że na kapcie
Jak bym dziś zagrał oboki swojej stałej 10 to bym parę groszy zgarnął tym bardziej że wysyłam z+i 55,36,38 miałem na dobrym miejscu
od czasu do czasu pisze ktoś tu
idę do fioletowej budki
co to takiego ???
idę do fioletowej budki
co to takiego ???
Cześć wszystkim
Gdyby nie koszmarny ból głowy w nocy i w ciągu dnia ..to ,a tak drobne zwroty
Uciekam w mapki
Gdyby nie koszmarny ból głowy w nocy i w ciągu dnia ..to ,a tak drobne zwroty
Uciekam w mapki
Jagawisiaja jutro jak trafie 5\8 bede zadowolonyna cuda nie licze,ciezkie liczby ostatnio ida
631
jocia być może masz niedobór witaminy B >>> kiedyś też tak miałem, a jak dostałem serie bolesnych zastrzyków ... to od tego czasu spokój
jocia być może masz niedobór witaminy B >>> kiedyś też tak miałem, a jak dostałem serie bolesnych zastrzyków ... to od tego czasu spokój
trafiłam - 10,61,71,23,czwórek nie było, 35,65,36,26,38,68,29 nietrafione tez .
to chyba "prądy zatokowe " ...niż .. nie wiem.Pare lat temu tez tak miałam -2013-2014
Koszmar od kilku nocy
to chyba "prądy zatokowe " ...niż .. nie wiem.Pare lat temu tez tak miałam -2013-2014
Koszmar od kilku nocy
Budzi mnie koszmarny ból głowy.
Przejdzie.. byle nie na kogś . Ziemia wszystko wyciągnie ;....
Przejdzie.. byle nie na kogś . Ziemia wszystko wyciągnie ;....
takamama nie gram programem >>> co najwyżej przeglądam program telewizyjny
nawet mój mąż który nigdy nie narzeka ,dzisiaj nie umiał odychać ,sam mówił że ciężko się oddycha
jocia spróbój tych witamin z grupy B >>> to naprawdę pomaga , a na Śląsku powietrze teraz nie jest najlepsze
a też nie zaszkodzi
a też nie zaszkodzi
jocia u mnie atak trwał czasami 72 godzinki aż do wymiot.. dochodziło i myślałem że to jakieś zatrucie pokarmowa a to ta franca migrana
bo przegrywałam..kiedys tam..jak próbowałam , wiec nie stac mnie na mini, na przegrywanie
Sebastian_M żyjesz tam jeszcze?
chyba niczego złego sobie nie zrobiłeś
to są tylko żarty na Zielonej
mogę Ci oddać te 20 zł które postawiłeś na moje liczby
wyślę CI pocztą chcesz?
chyba niczego złego sobie nie zrobiłeś
to są tylko żarty na Zielonej
mogę Ci oddać te 20 zł które postawiłeś na moje liczby
wyślę CI pocztą chcesz?
Chłopak się nie odzywa może rzeczywiście wydali z siostrą ostatnie pieniądze