Wpisy 3 094 901 – 3 095 000
9 stycznia 2018 19:28 → 9 stycznia 2018 20:22, 100 wpisów
takamama ale 4/7 i 4/8 losowanie po losowaniu troche szkoda bo gdybym tak gral mialbym wygrana w kieszeni
bo zauwazylem ze pewne typy nawet jak skresle to wchodza pomimo tego ze wyslalem a jak nie wysle tez wchodza nie ma zaleznosci
Ciekawe co? Mnie to bardziej strona techniczna interesuje np jak to działa
chyba ze to by byla wielka sciema ze jak skreslisz poprawna 5/5 to ktos ustawi tak maszyne zeby nie wygrac ale to raczej nie mozliwe
to co ma sie stac to sie stanie
to co ma sie stac to sie stanie
jutro Chelsea 1.65 Alaves 1.41 Rio Ave 1.77 Kazań 1.65 Bełchatów 1.39 Novokujbyszev 1.47
Miałam sąsiada trochę mu się umarło, ale on ciągle kosil kasę! A to 400 a to 1000 więc jest to możliwe. Tylko ze on ciągle siedział w liczbach
mnie bardzo wyrecza program bo nie mam czasu siedziec kilka godzin nad liczbami
a i nie narzekam na typowania
a i nie narzekam na typowania
takamama nie wedlug mnie oni maja swoja dole niezaleznie od tego ile osob wygra
takamama glownie to ze im lepsza wygrana tym gorzej ja trafic
Kiedyś to mnie Jeszce zdrapki podratowaly A teraz nawet to lipa
czasami sie ma szczescie ale nei wiadomo jak zagrac, jakbys wiedziala ze wygrasz bys zagrala pewnie 10x
Jak to mini to mnie nimachoc kiedys gralem,trudniejsze od multi mimo ze tylko 1,25 za sztuke
Witam wszystkich na 21 w MM 2,3,6,13,15,16,21,24,25,26,27,35,37,38,39,40,45,46,48,57,64,71,72,73,75,76,77,80
3 094 904. doktor2p 2018-01-09 (19:29) Burkina Faso
Srutu tutu pęczek drutu
w samo sedno doktor.. w samo sedno.. sam bym tego lepiej nie ujął...
Srutu tutu pęczek drutu
w samo sedno doktor.. w samo sedno.. sam bym tego lepiej nie ujął...
mega pewniak dla chcących zarobić łatwą kasęRadwańska-Bellis typ 2
a pytanie skad czerpe wiedze przyznam sie ze swojego intelektu, bo od ludzi bym sie niczego nie dowiedzial wiem ze sa ludzie ktorzy totalnie nie wiedza co to nawet prawdopodbienstwo
doktor2p widzisz a ja bym wywnioskowal co to znaczy jestes wygodny
nie mysl sobie ze swoim charakterem przyciagniesz i odbijesz mi d..peczki z tego chata
Potok słów 0 treści nie zniże się do twojego poziomu koniec dyskusji
I tak najmądrzejszy jest Czaki tak jest prawda a ze zazdrość jest to inna sprawa
Każdy chcę uważać się za mądrzejszego od drugiego a to nie prawda
ja dzisiaj zagialem programistow w ERP duzej firmy bo poprawilem ich kod co dziala 10 x szybciej
wogole jestem specjalista od optymalizacji - nowa branza??
mam nadzieje
mam nadzieje
nie jestem najlepszy - to na pewno nie
ale czasami mam chec cos poprawic
ale czasami mam chec cos poprawic
mam nadzieje - narazie w polsce chyba 0 takich ofert pracy - specjalista optymalizacji procesow biznesowych
zrobiłem sobie kanapki z serem na to majonez ale trochę mi spadło na podłoge
programistów potrzebują jesli faktycznie masz pojecie to prace będzie dobrze płaca
ja wlasnie nie zamierzam byc programista
ja zamierzam byc troche nad programistami
ja zamierzam byc troche nad programistami
w tedy przejdziesz jak na razie ani to ani tamto wiec spokojnie odczegosz trzeba zacząć
zycze ci ale jak jeszcze nie pracowales to trzeba powoli za szybko bys chcial