Wpisy 3 093 652 – 3 093 751
8 stycznia 2018 19:25 → 8 stycznia 2018 21:00, 100 wpisów
Cezary było by lepiej
Ceha
Mulag
Co niemasz. Zagraj .tylko zacznij od 5 i stawkę cyknij
Tomi
Wszystko w realu
Wygrana od 1stycznia
dziś wybrałem kasiorkę i ,złożyłem podanie o pracę w kolekturze 3 zakłądy ma 10 losowań
mam pierwsze tak zgadza sie będe jak ty będziesz schodził dziś tez byłem w pracy wiesz mycie wychładzalni takie pierdoły
z podziwem na mnie patzyła tyle kasiorki dziś w portfelu ledwo się dopinał
oprócz tego dwi zdrapki złota i ekstra pensja w obu zwrotu w domu patrzyłem wydałem 10 zł wygrałem 10 zł
Ja wczoraj byłem to był Wiedźmin zagrałem mini multi i Ekstra Pensja noi oczywiście nic nie było co za czarcie miejsce chociaż ludzie tam wygrywają widziałeś Mulag co wisi na ścianie
tak sam tam miałem tego roczku nie tak dawno 4 z5 w mini i wiele trójek a gram tam nie tak długo
Forsami.spać przed nocą. ?
Hallo
dzisiaj rano podałem pewne liczby, jak to SEBASTIAN M zauwazyl jest ich 33sztuki teraz wyciagnijmy z nich ile nam wyszlo o 14tej tych liczb z tej 33
2,3,7,8,9,16,17,19,20,37,38,40,42,44,45,46,48,51,52,54,55,56,60,61,62,64,68,70,73,76,77,78,80
teraz ile z tego wyszlo o 14tej, tj,2,8,44,51,55,56,76tylko trzeba bylo to tak złozyc i byla by kasa juz jakas,kurcze tak mnie ciagnelo na te 50tki a wyslalem na 40tki bo tez mialy wyjsc, i jak zwykle kula w plot
2,3,7,8,9,16,17,19,20,37,38,40,42,44,45,46,48,51,52,54,55,56,60,61,62,64,68,70,73,76,77,78,80
teraz ile z tego wyszlo o 14tej, tj,2,8,44,51,55,56,76tylko trzeba bylo to tak złozyc i byla by kasa juz jakas,kurcze tak mnie ciagnelo na te 50tki a wyslalem na 40tki bo tez mialy wyjsc, i jak zwykle kula w plot
Pewnie na 22.to się nie opyla
Arczi za chytro
To wkoncu pusciles.czy bardziej na suchotnika
Gadaj z d....ą to cię osra
tak puscilem tylko ze nieobstawilem 50tek na j ktore mnie ciagnelo tylko na 40tki i mniejsze i trafilem tylko 3/10 a to sie nielicz i tak
Aaaa
Ja w keno wytargalam 5/5
Marek
wredota123 to brawo
A liczby z chybika16..51.53.61.63
Dz.
Arczi. Ale 1.01 wygrałam w mini4/5786.10zl za jedyne 3.75zl bo na 3 losowanis
ja nigdy niegram z chybika, nigdy,poniewaz kiedys gralemu nic nigdy mi niewpadalo i dlatego sam kresle i zawsze cos mi szybciej wpadnie jakbym gral z chybika, no dzis to porazka
Zgrywus taka co ten w ac/dc
wlasnie i teraz sie przezucam wtym roku glownie na mini lotto
ZAGADKA
Arek zaprosił dziewczynę o imieniu Weronika do restauracji. Założył ładną koszulę i się ogolił. W drodze na randkę kupił dla Weroniki róże za 350 złotych. Młodzi ludzie spędzili w knajpie cały wieczór. Rachunek, który zapłacił Arek wyniósł 520 złotych. Po kolacji Arek i Weronika poszli do klubu, gdzie wypili parę drinków i dużo tańczyli. Łączna wartość rachunków wyniosła 485 złotych. Całość zapłacił Arek. Po klubie Arek zaprosił Weronikę do siebie, ale ona odmówiła, mówiąc że chciałaby go lepiej poznać i że jeszcze nie jest gotowa by iść do niego do domu. Po czym pocałował Arka w policzek i poprosiła by dzwonił do niej jak będzie miał chwilę. W taki sposób Arek wydał 1355 złotych +18 PLN za prezerwatywy, które zawczasu kupił i które mu się nie przydały.
W tym czasie, gdy Arek siedział z Weroniką w knajpie, jego przyjaciel Grzegorz zamówił ***tkę Andżelilę, z którą spędził dwie niezapomniane godziny. Za to Grzegorz zapłacił 350 złotych. Prezerwatywy Andżelika przyniosła ze sobą.
PYTANIE:
Proszę zgadnąć, który z tych dwóch młodych facetów podczas pożegnania nazwał dziewczynę ***ą?
Arek zaprosił dziewczynę o imieniu Weronika do restauracji. Założył ładną koszulę i się ogolił. W drodze na randkę kupił dla Weroniki róże za 350 złotych. Młodzi ludzie spędzili w knajpie cały wieczór. Rachunek, który zapłacił Arek wyniósł 520 złotych. Po kolacji Arek i Weronika poszli do klubu, gdzie wypili parę drinków i dużo tańczyli. Łączna wartość rachunków wyniosła 485 złotych. Całość zapłacił Arek. Po klubie Arek zaprosił Weronikę do siebie, ale ona odmówiła, mówiąc że chciałaby go lepiej poznać i że jeszcze nie jest gotowa by iść do niego do domu. Po czym pocałował Arka w policzek i poprosiła by dzwonił do niej jak będzie miał chwilę. W taki sposób Arek wydał 1355 złotych +18 PLN za prezerwatywy, które zawczasu kupił i które mu się nie przydały.
W tym czasie, gdy Arek siedział z Weroniką w knajpie, jego przyjaciel Grzegorz zamówił ***tkę Andżelilę, z którą spędził dwie niezapomniane godziny. Za to Grzegorz zapłacił 350 złotych. Prezerwatywy Andżelika przyniosła ze sobą.
PYTANIE:
Proszę zgadnąć, który z tych dwóch młodych facetów podczas pożegnania nazwał dziewczynę ***ą?
Arczi .Ja w jeno zawsze swoje ale z głupia franc weszło z chybika
dobra uciekam cos
TOTOLOTEK NIE BUJA STRACISZ DYSZKE WYGRASZ CH....A!!
Hmm...pani nr 1
3 093 707. krzysztof 24 2018-01-08 (20:13) sopot
Kurtyna.zmniejszyc litery do uja
Hades
Pytaj
Chyba zabawa moja
Mam jedną fajusie w pudelku.i zaraz mnie szlag trafi
Serio?
Hades raz sobie zrobiłam tatuaż coś po angielsku..miało być nigdy się nie poddam.a wyszło nigdy się nie cofne.
I jeśli tacy nauczyciele są w szkołach i uczą dzieci w ten sposób. To nic dziwnego ze pozniej Polacy ani be ani me
wredna 123 jesli chodzi o Twoja wygrana w mini wtym roku to brawo I tak trzymac
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 680 000
Niebawem wkleję. Pan
Pan.mogę Ci wysłać na email.co Ty na to?
Głodna jestem
Nic z tych rzeczy
Tylko kwiaty i motyle oraz nożyce
Tak
Marek na 2liczby grałeś. ?