Wpisy 309 313 – 309 412
21 maja 2011 11:53 → 21 maja 2011 13:25, 100 wpisów
liluś zrobiłam to co miałam zrobić przedwczoraj
pamiętasz o co chodzi ....

pamiętasz o co chodzi ....
krysieńka....nie za bardzo pamiętam,coś chyba z tą moją pamięcią nie tak.Dobrze,że jeszcze pamiętam jak się nazywam ha ha 

Witaj Wen..ciesze sie,ale moglbys podac jakie..?
bo mysle ze najbardziej popularne jest..energy Bremen..
ale jak na telefon,to bardzo duzo stacji posiadasz..
ps.dlaczego pokazujesz mi
..a ja Tobie..

bo mysle ze najbardziej popularne jest..energy Bremen..
ale jak na telefon,to bardzo duzo stacji posiadasz..

ps.dlaczego pokazujesz mi
..a ja Tobie..

coś miałam dodać w czwartek wieczorem ale zrobiłam to dopiero dzisiaj

ulexxa jak Twoje wygrane
bo lilka normalnie ograbia
ts 
małymi sumkami ale zawsze to coś 
bo lilka normalnie ograbia
ts 
małymi sumkami ale zawsze to coś 
Krysienko..slabo 
zrobilam mala przerwe bo cos
szczescie mnie opuscilo..w lotto.de
zagram moze znowu..jak bedzie spora kumulacja

zrobilam mala przerwe bo cos
szczescie mnie opuscilo..w lotto.de
zagram moze znowu..jak bedzie spora kumulacja

no na mnie już pora....
mam troszkę pracy ...i chciałabym sie wyrobić do 18tej...
ulexxa to podobnie jak u mnie -też słabo...więcej szczęścia mają ci którym kupuję zdrapki lub kupony urodzinowe....ale moze i mi kiedyś się trafi coś większego
mam troszkę pracy ...i chciałabym sie wyrobić do 18tej...ulexxa to podobnie jak u mnie -też słabo...więcej szczęścia mają ci którym kupuję zdrapki lub kupony urodzinowe....ale moze i mi kiedyś się trafi coś większego

Krysienko..niedlugo jak zaczne grac w MM..w realu
..to skorzystam z pomocy..Lili..
..to skorzystam z pomocy..Lili..

ulexxa ...lilka ma ostatnio super intuicję i szczęście...i mam nadzieję że rozbije bonus...

dobra moje kochane ja zmykam bo sie nie wyrobię
..
liluś później odczytam...a co do bonusa to wszystko możliwe
ulexxa tobie również tego życzę z całego serca
milan a ty co tak
????
a ja mam gg ale nie wiem kiedy ostatnio na nim siedziałam hahahahah
..liluś później odczytam...a co do bonusa to wszystko możliwe

ulexxa tobie również tego życzę z całego serca

milan a ty co tak

????a ja mam gg ale nie wiem kiedy ostatnio na nim siedziałam hahahahah
Lila swietnie Ci idzie..
wiec najwyzszy czas abys..
oproznila..sejf..Ts-a..
co Ci sie napewno..uda..

wiec najwyzszy czas abys..
oproznila..sejf..Ts-a..
co Ci sie napewno..uda..

Krysienka..rowniez dziekuje i zycze Tobie Wygranej..
milego dnia..

milego dnia..

milan1980....bo popadniesz w alkoholizm jak tam będziesz sam popijał

teraz lece z Florcia..na spacerek..
..do pozniej..

Witaj Kosmaty..Ty..
Lila..do potem..
..do pozniej..

Witaj Kosmaty..Ty..

Lila..do potem..

Witam wszystkich. A ja mam coś takiego 52.72.77 / 52.73.77 / 72.75.77 i taka dyszke 1.4.12.19.21.29.30.52.72.77
a nie wiedzialem to trzeba ostatnie piwko wypic ostatni seks itp jak koniec ma byc o 18
nie wazne czemu jak liczby np 18 , spróbuj zagrać i spoko
Lila > może być bez 61 i tak wiadomo o kogo chodzi a 61 dzisiaj wpadnie chociaż nie skreśliłem.
taka maszyna , mam inne ale nic nie pomoze wygrać
http://allegro.pl/gra-bingo-lotto-maszyna-losujaca-super-gra-i1607883742.html
http://allegro.pl/gra-bingo-lotto-maszyna-losujaca-super-gra-i1607883742.html
Chiapas Palenque - stolica Starego Państwa Majów, fot. Marcin Dąbek/REPORTER
Sprawcami pomyłki nie są Majowie, ale naukowcy, którzy źle odczytali ich kalendarz. Według pierwotnej wersji ostateczna zagłada miała nastąpić w 2012 roku. Profesorowie matematyki i historii bracia Bohumil i Vladimir Bohm uważają, że koniec świata nastąpi ponad 100 lat później. Tezę naukowców związanych z Uniwersytetem w Dreźnie opublikowało niemieckie czasopismo âAstronomische Nachrichten".
Zobacz też: Ludzie boją się końca świata. Kupują miejsca w bunkrach!
System mierzenia czasu u Majów był bardzo skomplikowany. Cykl, czyli kalendarz rytualny, obejmował 260 dni, rolniczy â 365 dni, natomiast Wielki Cykl â 1 872 000 dni. Posługiwanie się tymi kalendarzami było skomplikowane, a jednocześnie w kulturze tej przywiązywano niewyobrażalną dla współczesnego człowieka wagę do cyfr, liczb i dat - pisze portal rp.pl.
Naukowcy od dawna starają się "przełożyć" kalendarz Majów na kalendarz gregoriański. Obliczyli, że początek obecnego cyklu Majów przypada na 13 sierpnia 3114 roku przed Chrystusem. Koniec cyklu wyznaczyli na 21 grudnia 2012 roku. Data to ma oznaczać koniec czwartego cyklu, czyli koniec świata czwartego. Poprzednie trzy cykle zakończyły się wielkimi katastrofami. Po czwartym cyklu też ma nastąpić kataklizm. Świat w obecnym kształcie ma zniknąć i odrodzić się w piątym, ostatecznym cyklu, który zakończy się za kilka tysięcy lat.
Zobacz też: Ogromna asteroida może uderzyć w Ziemię. Kluczowy rok 2029
Koniec naszego świata naukowcy wyznaczyli właśnie na 2012 rok. Profesorowie Bohm twierdzą, że doszło do pomyłki w obliczeniach.
Zdaniem drezdeńskich badaczy pomyłka nastąpiła pół stulecia temu, gdy angielski archeolog John Eric Sidney Thompson, światowej sławy znawca kultury Majów, skorelował ich kalendarze z naszym, nie uwzględniając przerwy, jaka nastąpiła w używaniu kalendarza przez Majów. Powodem tej przerwy była okupacja świątyń przez plemiona przybyłe z Jukatanu w XIII wieku - czytamy na stronach rp.pl.
Bracia usunęli ten błąd i obliczyli, że koniec świata nastąpi w 2116 roku. Możemy więc odetchnąć z ulgą.
Sprawcami pomyłki nie są Majowie, ale naukowcy, którzy źle odczytali ich kalendarz. Według pierwotnej wersji ostateczna zagłada miała nastąpić w 2012 roku. Profesorowie matematyki i historii bracia Bohumil i Vladimir Bohm uważają, że koniec świata nastąpi ponad 100 lat później. Tezę naukowców związanych z Uniwersytetem w Dreźnie opublikowało niemieckie czasopismo âAstronomische Nachrichten".
Zobacz też: Ludzie boją się końca świata. Kupują miejsca w bunkrach!
System mierzenia czasu u Majów był bardzo skomplikowany. Cykl, czyli kalendarz rytualny, obejmował 260 dni, rolniczy â 365 dni, natomiast Wielki Cykl â 1 872 000 dni. Posługiwanie się tymi kalendarzami było skomplikowane, a jednocześnie w kulturze tej przywiązywano niewyobrażalną dla współczesnego człowieka wagę do cyfr, liczb i dat - pisze portal rp.pl.
Naukowcy od dawna starają się "przełożyć" kalendarz Majów na kalendarz gregoriański. Obliczyli, że początek obecnego cyklu Majów przypada na 13 sierpnia 3114 roku przed Chrystusem. Koniec cyklu wyznaczyli na 21 grudnia 2012 roku. Data to ma oznaczać koniec czwartego cyklu, czyli koniec świata czwartego. Poprzednie trzy cykle zakończyły się wielkimi katastrofami. Po czwartym cyklu też ma nastąpić kataklizm. Świat w obecnym kształcie ma zniknąć i odrodzić się w piątym, ostatecznym cyklu, który zakończy się za kilka tysięcy lat.
Zobacz też: Ogromna asteroida może uderzyć w Ziemię. Kluczowy rok 2029
Koniec naszego świata naukowcy wyznaczyli właśnie na 2012 rok. Profesorowie Bohm twierdzą, że doszło do pomyłki w obliczeniach.
Zdaniem drezdeńskich badaczy pomyłka nastąpiła pół stulecia temu, gdy angielski archeolog John Eric Sidney Thompson, światowej sławy znawca kultury Majów, skorelował ich kalendarze z naszym, nie uwzględniając przerwy, jaka nastąpiła w używaniu kalendarza przez Majów. Powodem tej przerwy była okupacja świątyń przez plemiona przybyłe z Jukatanu w XIII wieku - czytamy na stronach rp.pl.
Bracia usunęli ten błąd i obliczyli, że koniec świata nastąpi w 2116 roku. Możemy więc odetchnąć z ulgą.
majowie >>> przewidzieli koniec świata w XXI wieku a nie przewidzieli końca swojej cywilizacji 

Dzisiaj może paść sporo z mojej 15 > 2.4.6.12.13.17.33.46.47.57.61.63.72.77.79 a nie zagrałem jej dzisiaj.
uff...kamień z serca...dobrze,bo puściłem kupony lotto na cały weekend...
tak by się zmarnowały...
pzdr.
tak by się zmarnowały...
pzdr.
Witam wszystkich

kto się ze mną napije zimniutkiego z pianką
przed tym końcem świata

kto się ze mną napije zimniutkiego z pianką

przed tym końcem świata

Eeee.. znowu koniec świata przekładają? Przecież to dosyć ważna sprawa. Niech się w końcu zbierze jakaś światowa komisja teologiczno-numerologiczna i ustali dokładnie kiedy pierwszy anioł zatrąbi

kosmaty byłam w kuchni,a łańcuch trochę za krótki
ale się zerwałam

na dzisiejsze lotto mają szansę
17-20-24-26-35-46-48

ale się zerwałam

na dzisiejsze lotto mają szansę
17-20-24-26-35-46-48