Wpisy 3 093 066 – 3 093 165
8 stycznia 2018 09:22 → 8 stycznia 2018 12:42, 100 wpisów
tak z ciekawosci pan jaki dzis twoi pewniak o ile mozna wiedziec jak nie to ok
jak dołożą oboków, zimnych, psujek, niechętnych i sekwencyjnie podobnych
ego będzie róść
pa
wiem wiem - rosnąć
ego będzie róść
pa
wiem wiem - rosnąć
Stefano
te stworzenie to Trzmiel małe skrzydełka rubaśny korpusik
pono ześ łebski to może ty kum
te stworzenie to Trzmiel małe skrzydełka rubaśny korpusik
pono ześ łebski to może ty kum
3 093 071
Widzę śledzisz ale nie jarzysz stąd wieczna frustrata?
spoko jest jak jest
Widzę śledzisz ale nie jarzysz stąd wieczna frustrata?
spoko jest jak jest
Stefano ?
Don Chichot - znowu odwracasz
aja akurat nie mam chęci na taką zabawę
może z obawy / cyka / cobyś nie przecwelił, tudzież nie przeleciał i
oczków nie wyłupił
ego widzę twe ogromne
nara tymcza
Don Chichot - znowu odwracasz
aja akurat nie mam chęci na taką zabawę
może z obawy / cyka / cobyś nie przecwelił, tudzież nie przeleciał i
oczków nie wyłupił
ego widzę twe ogromne
nara tymcza
No dobra nie będę odwracał szanowny don chichocie
miałeś tam złe doświadczenia? >>> Z.K.
miałeś tam złe doświadczenia? >>> Z.K.
Jeszcze chciałem zauważyć z tego twojego tekstu
pozwolę sobie wyrwać to >>>. aja akurat <<<<
pozdrów to piękny nick
pozwolę sobie wyrwać to >>>. aja akurat <<<<
pozdrów to piękny nick
O! I oto widzimy, jak to mało myślącą istotę jedno słowo może zmylić
St. Michalkiewicz pierwszego używa do pewnych zachowań
I jak to od razu widać skąd nogi niektórym "elitom" wyrastają
pozdrowienia dla "szanownego" i gwiazdy
St. Michalkiewicz pierwszego używa do pewnych zachowań
I jak to od razu widać skąd nogi niektórym "elitom" wyrastają
pozdrowienia dla "szanownego" i gwiazdy
Pan
Zag
Zag
Sancho Pansa
nie, w sam raz -
- kto wam daje prawo, dlaczego sobie uzurpujecie,
wydaje się wam, że
można bezkarnie - przelecieć, nazwać kogoś kundlem/suką, czy szmatą ?
tfu
DonStefano, vongonzago i gwiazdo
i tylko nie pisz, że nie widziałeś - tfu
- kto wam daje prawo, dlaczego sobie uzurpujecie,
wydaje się wam, że
można bezkarnie - przelecieć, nazwać kogoś kundlem/suką, czy szmatą ?
tfu
DonStefano, vongonzago i gwiazdo
i tylko nie pisz, że nie widziałeś - tfu
Don Chichot ?
Robalinku co się dzieje ?
Chichot ?
Poc o zaraz te nerwy ?
KOluniu - przecież w ten sposób - się bawiąc - jesteście tacy sami
https://www.youtube.com/watch?v=UlUVfhoR6Kc
Norce ?
W miejscowości Wrocław padła wygrana 185 450,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Śrem padła wygrana 167 034,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 305 537,80 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Świnoujście padła wysoka wygrana w zdrapce Najlepsze Życzenia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Kto ze mną jedzie do Zakopańca ?
Dzień dobry. Co sądzicie o wczorajszym programie Państwo w państwie. Gdzie policja jest bezkarna.pobili chłopaka w lesie i są nie winni.
Hades
Jak pobili to są winni i tyle
Pan i Arczibalik wy wogóle to śpicie?bo ja dopiero zamierzam kłaść się spać,podziwiam takich ludzi,na wieczór dają i trano też dają,wspaniali ludzie
Żyjemy w państwie bezprawia. Gdzie funkcjonariusz nie odpowiada jak zwyczajny człowiek. Bo są kryci przez kolesi.
Wypowiedziałem się już na ten temat
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
11,24,28,37,41, 49,66,68,75
PLUS
41
Parka
3,30
trójka
15,16,17
11,24,28,37,41, 49,66,68,75
PLUS
41
Parka
3,30
trójka
15,16,17
Pan nareszcie sprawiłeś sobie dobre akumulatory
Sancho Pansa
Trzeba zbierać się dopracy
Na dziś liczby z mojej kolekcji
1,4,7,29,56
1,4,7,29,56
Czekam na krasnalka miał do mnie przyjść i wierzę że przyjdzie
Ok idę do usłyszenia później
Ładna pogoda trzeba iść na dwór - na polko
Panie doktorze, podczas stosunku moje oczy świecą się na czerwono...
- A ile ma pan lat?
- 60.
- O, to jedzie pan już na rezerwie.
- A ile ma pan lat?
- 60.
- O, to jedzie pan już na rezerwie.
galik juz ci odpowiadam oczywiscie ze spie miedzy godzina 7 a 9 ta rano godzinka starczy. wyspie sie po smierci i wtedy wszystko nadrobie,poki zyje niema czasu na spanie, trzeba cos dzialac, dzisiaj jeszcze niespalem bo musialem wyjsc cos kupic na obiad ale spokojnie do 14 jeszcze wytrzymam, kiedys tez pracowalem na nockach po 12 anawet 18godzin i dawalem rade to co tamm takie 3 dni bez snu, damy rade potem jeden dzien caly snu i znow 3 dni i noce zero spania
Oooo widzę że kolega robak też się tutej teleportował
kolega robak to kręci lody z Staśkiem wynalazcą hhhe...heee...
arczibalik73 podziwiam cie ,bo jak nie śpie 8-9 godzin to sie źlę czuje
dobra pora do gimbazy eloł
galik ja daje rade juz jestem do tego przyzwyczajony ja dopiero padam tak juz na twarz po 3 nocach i dniach nieprzespanych, i spie wtedy kilka godzin, a wtym jeszcz sie budze bo musze o danej godzinie wziasc prochy i dac w zyle 2 razy dziennie wiec musze sie obudzic zeby to po polykac wszystko, ja sie cały czas zle czuje juz mam dosc tych zastrzykow i tych prochow czyli tabletek ile mozna to jesc , ale jak chce sie zyc to trzeba to cholerstwo brac
arczebik jak nic nie pomaga to walnij sobie mefedron podobno dobry jest na sen
W miejscowości Białystok padła wysoka wygrana w zdrapce Super Vabank
niskopochylony dziekuje ale niemoge przy tej chorobie brac srodkow nasennych bo moge sie juz nigdy nieobudzuc ale dziekuje za rade , ,kiedys u lekarza mowilem ze niemoge spac w nocy to tez chciala mi dac cos tam na sen wtey zapytalem czzy moge cos takiego brac wtedy lekarka zagladnela do kartoteki mojej i powiedziala ze lepiej nie bo ona niechce miec pozniej mnie na sumieniu
galik jestem diabetykiem diabetyk nie moze brac tabletek nasennych a nui pic alkoholu , palic itd, tylko dieta odpowiednia duzo ruchu, wyrzeczenia roznosci i td, nic slodkiego poza gorzkimi prochami i insulina, ja wiem ze duzo diabetykow lekcewazy sobie np alkohol i pija ale pozniej szybko nagle traca wzrok, konczyny dolne i lub gorne a potem ida do ziemi,
arczibalik73 wiem to wredna choroba,ja mam chorobę skórną ,której nie mogę się pozbyć,ale to przy twojej to jest nic
Jocia poka sowe
CHŁOPAKI nie jesteście odosobnieni w choróbskach ,wiem coś o tym o nie przespanych nockach
ode mnie macie wyśnione 23,27 może wejdą ,ale pilnujcie ich do paru los.
galik ja oprocz cukrzycy jestem jeszcze alergikiem i astmatykiem,choroby skorne skad ja to znam, dotego rozne zwyrodnienia jeszcze reumatyzm zwyrodnienie kregoslupa, ja jak ide do lekarza i pyta sie mnie co mi dolega to zawsze mowie moze pani doktor zapyta co mi niedolega?
23,27,74,80
dusia 23 i 27 i 29 powinna wyjsc dzisiaj wieczorem jesli o 14 nie wyjdzie
u mnie sterydy na pokrzywkę i astmę tak osłabiło serducho ze czeka mnie rozrusznik...
woda zbiera się w organiżmie cały czas...czekam na komisję lekarską bo rentę mam tylko do końca stycznia...
woda zbiera się w organiżmie cały czas...czekam na komisję lekarską bo rentę mam tylko do końca stycznia...
dusia to życzę powodzenia bo słyszałem że renty zabierają już hurtowo Mojemu kumplowi co niedowidzi właśnie zabrali a miał już rentę 6lat
arczibalik73 trzymaj się hcłopie i żyj jak najdłużej,bo takich ludzi jak Ty tu nam brakuję na czacie!!!
witam was kochani,jakie liczby dzis na 14 proponujecie tak zeby piatke trafic
niskopochylony ja już rente mam od 1995 przed,tym miałam 2 lata rente rehabilitacyjną
dusia bardzo ci tez wspolczuje wiem oco chodzi z tym sercem ja tez caly czas podupadam coraz gorzej, na zdrowie tez czesto mam bole w okolicach serca i klatki piersiowej, dotego dochodzi jeszcze watroba, poprostu szkoda gadac, jesli zas chodzi o rente to ja niemam nic i nigdy niemialem pomimo ze od dziecka choruje, na astme i alergie,i mam grupe inwalidzka ale nieplatnai nikt mi renty niedal , wiele razy stawalem na komisje i odwolywalem sie tez ale to nic niedaje teraz sie ludzi leczy nagminie, lekarze orzecznicy niczym osoby swiete dokonuja cudow i ludzi lecza dotykiem. w jednej chwili,ten nasz rzad w 1 kolejnosci powinien sie wzias za sbekow i tych orzecznikow na komisjach lekarskich bo to sa cudotworcy, mi zawsze na komisji mowia ze jestem jeszcze mlody i ze moge pracowac, a ja chcialbym wrocic i gdzies pracowac ale zaden zaklad niechce przyjac diabetyka,pomimo ze jak mowia rak brakuje do pracy, klamstwa jakich malo o spadajacym bezrobociu tak spada im tam cisnienie w gaciach i slupki w komputerze, chyba , mam kolege ktory mial wypadek ,jezdzil na wozku byl na rencie okolo 17 lat mial operacje na kregoslup tez i niechodzil teraz juz 4 rok pracuje rente mu zabrali ale mial plecy i ktos mu robote tam zalatwil, i pracuje
ARCZI JA TEŻ BYM CHCIAŁA pracować i być wśród ludzi ..a co z tego jak nie mogę bo każdy wysiłek osłabia serce ...jestem w tej dobrej sytuacji że mogą mi dać rente przedemerytalną bo już się kwalifikuje
noooo widzę KRuLU - uaktualniłeś ale
poziom, powiedzmy, aPsurdu pozostał
trójeczka na dziś to / ciekawe, czy także idąca na rekord/ 18,64,74
i
poziom, powiedzmy, aPsurdu pozostał
trójeczka na dziś to / ciekawe, czy także idąca na rekord/ 18,64,74
i
galik dziekuje za mile slowa i wszystkim ktorzy choruje zycze duzo zdrowka i mniej cierpien oraz wysokich wygranych i aby mieli na leki przedewszystkim, i na zycie a ,w rzadzie powini zmniejszyc im zarobki pozabierac im przywileje imunitety i zwalniac osoby wszystkie powyzej 65 roku zycia, i wszystkich takich profesorow i moadralinskich jak dziadek NIESIOLOWSKI, ktory dostał od weremachtu krzyz kawalerski za zaslugi. dla kraju zjednoczonych emiratow niemieckich,
DUSIA ja Cie bardzo dobrze rozumiei wiem co znaczy klopoty miec ze serecem moja mama tez choruje na serce, tez jest diabetykiem i ma wiele wiecej nawet chorob niz ja, do tego ma rinopatie cukrzycowa czyli woda i cukier w oczach prosto tak mowiac, unas cukrzyca w rodzinie jest genetyczna duzo osob juz odeszlo z powodu cukrzycy, w takim 2015 roku byl pogrzeb za pogrzebem najpierw odszedl moj kuzyn ktory nie widzial m na oczy od 14lat w wieku 55lat potem mojej mamy brat starszy rtez w wiku 78 lat ktory nigdy prawie nie chorowal i zaraz ponim drugi brat mamy ktory podczas wojny przeszedl tyfus, wtedy duzo ludzi umieralo,awujek moj i babcia moja przezyli ta chorobe,,a zabila wujka cukrzyca, poprostu ten rok byl dla calej rodziny przeklety, moj kuzyn ten 55 letni lubiał piwko pomimo cukrzycy pil je czesto nieodmawial sobie choc mu nie bylo wskazane, ale wypil, i stracil wzrok, przez spozywanie alkoholu, i zmarl poniwaz trafil do szpitala na jakas tam dialize i zlapal w szpuitalu zapalenie ploc , bo tak sluzba zdrowia pomaga pacjentom tam w szpitalu i wciagu 3 dni w szpitalu znmarl
dusia ale jesli zas chodzi
o twoja sytuacje ui jak mowisz ze mozesz dostac rente przedemerytalna ze wzgledu na wiek to wiem oczym mowisz? to teraz nazywa sie juz renta kiedys to byl tzw zasilek przedemerytalny ktory wyplacal nie tyle zus co posredniak i to bylo w wysokosci 120% od dochodu najniszegoto bylo naczas do poki nieprzejdziesz juz na pełna emeryture
niewiem jak teraz tam jest z tym bo juz niesiedze w tym dlugo i teraz moze i tez sie cos i pozmienialo tez choc niewiem dokonca czy tak jest a niechce nikogo wprowadzac w blad
dusia ale jesli zas chodzi
o twoja sytuacje ui jak mowisz ze mozesz dostac rente przedemerytalna ze wzgledu na wiek to wiem oczym mowisz? to teraz nazywa sie juz renta kiedys to byl tzw zasilek przedemerytalny ktory wyplacal nie tyle zus co posredniak i to bylo w wysokosci 120% od dochodu najniszegoto bylo naczas do poki nieprzejdziesz juz na pełna emeryture
niewiem jak teraz tam jest z tym bo juz niesiedze w tym dlugo i teraz moze i tez sie cos i pozmienialo tez choc niewiem dokonca czy tak jest a niechce nikogo wprowadzac w blad