Wpisy 3 091 413 – 3 091 512
6 stycznia 2018 18:34 → 6 stycznia 2018 19:49, 100 wpisów
Pan to było wiadomo zawsze a Ty dopiero teraz to wymyśliłeś ?
Wiedziałem
140m ale numer
Kamil nie daj się
Dawid daj mu łupnia
Dawid Kubacki - zaraz będzie skakał
139,5 m Ale numer
Dawid Kubacki
Kamil Stoch
Oj emeryt teraz są skoki
Dawid , Dawid , Dawid
Oberstdorf > Garmisch Partenkirchen > Innsbruck > Bischofshofen
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> KAMIL STOCH<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ZWYCIĘZCA THE BEST<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>><<<<<<<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> KAMIL STOCH<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ZWYCIĘZCA THE BEST<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>><<<<<<<
Święto w Zębie
Tera olimpiada
szkoda Kubackiego mógł być na podium to bardzo dobry skoczek mimio wszystko gratulacje dla Kubackiego
Szkoda Kubackiego...w mig 3 miejsce odjechaloStoch zrobil swoje,mnie to nie grzeje,jak trafie 5\6 w duzego...mi to obojetne
Mysle ze sztab Kamila stchorzyl,obnizajac belke...widzac ze Stoch musialby skoczyc ze 140 mto daje zla opinie o sportowcu,jakby kalkulowal co lepsze
ale to już nie wazne Kamil Stoch wygrał dzis wygrał cały turniej i to się liczy
Dawid Kubacki poszybowal super w 1 serii...wlasnie,trzeba bylo obnizyc belke jak widzieli ze tak skakaja...wina qur...niemca od czego ma lwb,a Stochowi wiedzial ze obnizyc?!!!!!!
najważniejsze ze to nie miało złych konsekwencji dla Kamila Stocha i się to dobrze skończyło
ale był stres 137 miał skoczyć i tyle skoczył plus dobre noty ale mogło trochę braknoć ale to już nieważne zrobił swoje wygrał i to się liczy Brawo Kamilu
ale stres jak cholera jest dla samych kibic a co dopiero skoczków
Piękne chwile jak za dawnych czasów z Adamem Małyszem ale przecież i za czasów wcześniejszych samego Kamila Stocha
Dusia
Gdzie jesteś???kopę lat
Dusia gdzie ty bywasz???
Wcale cue tu nie widzę..jak w ts? I???
Emeryt bo się zasypiasz...
Zasapiesz...
Aaa
Kubackiemu poco obniżali belkę Stoch to rozumiem bo pobilby rekord skoczni i ladowal by na 2nogi
Na igrzyska wróci Fraitag Froint niestety o medal będzie ciężko Kraft Norwegowie