Wpisy 3 089 705 – 3 089 804
5 stycznia 2018 10:52 → 5 stycznia 2018 13:59, 100 wpisów
mam dziwne przeczucie moze mylne ze ten miesiac bedzie miesiacem 64,66,67,68,69 szczegolnie tej parki 67,69 do nich 72 75 78 ale to moje wizje
moje w tym roku nie wchodzą
chyba trzeba zrobić przerwę w graniu
chyba trzeba zrobić przerwę w graniu
u ciebie krzys tylko eurojacek zdaje sie o ile sie nie myle w niemczech jestes
krasna bo to dopiero poczatek roku to raz a dwa nowy rok nowe zasady tak wiec trzeba ci cos nowego wydumac majac te stare na uwadze trza isc do przodu
oprocz tej 4/6 w lotto 3/5 w mini to nic ciekawego aa w stalych 5/6 bez plusa i bez plusa 6/9 a tak nic ciekawego krasnaleczko
właśnie jak będzie od jutra wolne to se pomyślę nad nowymi zestawami
ten gluckspiralle to tez cos na zasaadzie lotto zabawek multi lotto mini eurojacka krzys??
wczoraj mialem z 30 tego 3/5 miałem zdeczka nosa pisałem ze widza mi sie 30 tki i 60 tki tylko czemu nie dalem 34,30 do nich razem to nie wiem dałem osobno na innym zakladzie
Hallo niewiem Jak te wygrane bo sav1000.3000.1000 nielspie o Co bieha
ja ej wezme pod uwage jak mi ts da 5/5 lub 7-8/10 ewentualnie 6/9
mi sie marzy 8/8 9/9 a w lotto 5/6 w mini 4/5 dwa razy w miesiacu no chociaz raz
nie nie gram w ep tylko typuje raz na ruski rok jak nie wogule nie gram wole multi mini lotto w takiej kolejnosci
a ja bym grał od moje hobby nudno by mi bylo bez zabawy w typowanie wysyłanie
nie wiem jak by to bylo oczywiscie mam nadzieje ze by mi palemka nie odbila by jeszcze miec wiecej i grac za znacznie wyzsze kwoty niz teraz chcialbym dalej grac za tyle ile gram
krzys mam ta trojeczke w typowaniu 42 45 49 oby oby do niej moze 37 40
mini lotto typnełem zawsze mi to szybcko w miare idzie w multi dluzej siedze z przerwami na zabawkami ts od 9
Puscilem ta Glücksspirale choc niekumam tego a puszcze euro jacpot za 20 euro
tomi zawsze to bedziesz mial czas w pazdzierniku a noz przyjdzie zima aktualnie jest w stanch i raczej ma za dalko do nas
krzysio reaktywacja?
krzysio dawaj piątala na multi
Cieszą się że Stoch wygrazałóżmy że spotka się w parze z Wellingerem lub Kobajasim i przegrywa przez ko?
Po 14 będzie co liczyc
saltosky...
Nic w lotto fak akasa potrzebna w Multi Multi moze
no jutro wszystko praktycznie ma byc w polsce pozamykane wlasnie wrocilem z piekarni itez mi babka powiedziala ze jutro maja zamkniete,choc ja niepytalem jej onic wcale i tez prywatna piekarnia ktora ma siec swoich sklepow,
smacznego Forsami
hey forsa arczi no to spadam sie puscic i chyba cos ogarne i siade do jezyka niemieckiego tak na 30 minutek
no ja sobie dzis puscilem juz na 14 takiego 1 testowego MM NA 10/10 PIERWSZEGO w tym roku, ciekawy jestem czy cos wpadnie, czuje ze na wieczor juz nic niewysle, bo ledwo teraz wrocilem do domu, czuje sie jakbym byl 98letnim dziadkiem po szpitalu ,brak oddechu, i straszne bole wklatce piersiowej i to juz od jakiegos czasu, niemam na nic sily,lece z nog poprostu jest gorzej niz zle , a moglo tak byc pieknie
krzys w polsce pracuje w firmie niemieckiej.......... spadam sie pusic paparapatej
NA NIE: 01,03,10,12,13,15,17,22,28,29,32,33,37,40,41,42,47,48,53,60,65,71,73,76
38,,,77,,,