Wpisy 3 089 505 – 3 089 604
5 stycznia 2018 00:31 → 5 stycznia 2018 06:46, 100 wpisów
Dlaczego w Lotto plus ?
Arczi no włąsnie pytam o te które podawaleś bo nie zapisywałem
Vondeoff Masz szczeże nie mieszkasz koło mnie bo bym Ci wybił z głowy takie gadki i wyzwiska
Masz szczęście
Zresztą ja z Tobą Vondeoff skończyłem już dyskusję
Forsami ale w Lotto ciężko coś ugrać
Arczi a ja gram w mini lotto
Forsami
I prawie za każdym razem mam 2/5
Dziś też
Sebastian to nic grasie do końca życia i gitara lepsze to niż palenie które zabija
Forsami ja też nie palę i dlatego mogę sobie pozwolić na granie
Sebastian no to widzisz wyjdzie to wyjdzie czekasz na tę jedną chwile serce jak szalone bije..Czerwone Gitary włacz sobie na Youtube ...
Ok
Tylko słuchaj mnie serce bije szybciej tylko na widok kobiety
A na losowanie patrze z przymrużeniem oka
sebastian M, rozumie ze grasz w mini no ja tez postanowilem grac w mini w tym roku wiecej jak w MM, ale najpierw musze kase jakas wygrac w MM zeby konkretnie zaczac grac w mini litka i wkoncu sciagnac te 5 z 5 w mini lotka
Nie ekscytuję się tym aż tak bardzo
Wejdzie dobrze a jak nie to nic się nie stanie
Ty Arczi masz szansę bo dobre liczby typujesz
ja na kazde losowanie patrze z przymrozeniem oka bo to tylko dobra zabawa jest jajk dlamnie :;0
Forsami Ty robocie kub sobie Duracell
Ja gram z plusem jak wogóle gram w Lotto
dziekuje Sebastian za mile słowa ale czy az takie dobre to niewiem, a pisales przedtem ze trafiles dzisiaj 3/5 i pytales czy podac skana , wiec podaj jesli mozna ale wszystkich 5/5liczb ktore wysłales
Kup miało być
Forsami lotto i lootto plus zostawiamy Tobie, my walimy w co innego
Dobranoc wszystkim spełnienia wszystkich marzeń i szczęścia pomyślności i do zobaczenia jutro się widzimy czyli jeszcze dzisiaj
dziekuje forsami trzymaj sie cieplo i wygraj wkoncu te 6z6 w to lotto
FORSAMI bede ci dopingowal abys trafil w koncu te wymarzonea wyfgrana i aby byl pozniej, jacht, i palmy
Arczi jutro Ci podam bo kupony zostawiłem w samochodzie
A już mi się nie chce tam iść
Sebastian M a ja nie pale i niepije i tez zyje , uwazam ze bez tego zyc mozna, co do tego kuponiku okej niema sprawy aco masz juz samochod?czym sie bujasz ?
No cóżStchórzył cymbał
Silny tylko w gębie-chociaż i tu mu nie b.wychodzi
Dobranoc
Silny tylko w gębie-chociaż i tu mu nie b.wychodzi
Dobranoc
Arczi
Otworzyłem firmę
Muszę mieć do tej pracy samochód
Ostatnio nieźle mi idzie dlatego rzadko tu bywam. To znaczy jestem może i codziennie ale w ciągu dnia mam dużo zajęć .
Bywam rano i wieczorami
W ciągu dnia rzadko ale czasami jestem
sebastian M aha rozumie no tak na firme powinno sie miec auto , aco zazfirme otworzyles co produkujesz ?
Nic nie produkuję . Mam dużo fajnych pomysłow i teraz zbieram na to pieniązki.
Arczi mam na jutro liczby
a do szkolły juz niechodzisz?aha masz duzo pomysłow i teraz zbierasz kase rozumie no tak samo jak ja milion pomysłow na sekunde ale nic niemoge ztego zaczac bo zzaraz inna mysl nadchodzi narazie
Arczi ale ja już zacząłem. Teraz mam pracę i mogę odkładać rozumiesz ?
tez musze troche zarobic zeby pozniej zainwestowac w cos co bedzie sie sprawdzalo i na siebie zarabialo w przyszlosci
a co do numerow na jutro to jakie preferujesz liczby?
no tak rozumie to co piszesz rozumie
a co do numerow na jutro to jakie preferujesz liczby?
no tak rozumie to co piszesz rozumie
Pracuję u siebie a to jest ważne. I nawet dobrze mi idzie. Mam mało czasu ale ważne że zarabiam. Sam mieszkam i daję sobie radę - to jest mój sukces.
Arczy mam coś takiego jeszcze nie do końca dopracowane ale może to puszczę bo już nie mam czasu nad tym siedzieć
1 4 7 48 77
1 4 7 48 77
noto brawo jak tak, to dobrze ze CI tak dobrze idzie to gratulauje, aco do tych liczb na jutro to co masz i w jaka gre? mini czy MM
W Mulatkę
1 4 7 48 77 Takie raczej puszczę
ROZUMIE W MM TO DOBRZE MIERZYSZ JA BYM DO TEGO JESZCZE DODAŁ LICZBE 53,57,79 TAK MNIE CIAGNIE TEZ NA TE LICZBY I CHYBA JUTRO TEZ TO SOBIE I WYSLE 1,4,7,53,57,77,79
sorki za kaps locka, i drukowane litery, zawsze jak mnie ciagnie na jakies liczby to wtedy wysylam, je i czesto jest tak ze wtedy i tez albo iles na nich trafiam albo nic nietrafiam bo i tak sie tez nieraz i zdarza, bo to jest tylko gra
i gra
i gra
Jak uważasz że wejdzie to graj
to musi wyjsc wczesmniej czy pozniej,bez 2 zdan
gram na jednych i stałych swoich liczbach moge zawsze do nich cos dodac,lub zmienic od czasu do czasu, ale przewaznie gram na jednych i tych samych tylko ze nieraz i z dluzszymi przerwami
l gram ostatnio tylko na 10/10, ale chyba zejde z tego kuponu i wroce spowrotem na 7/7 lub 5/5 jak dawniej gralem i trafialem
l gram ostatnio tylko na 10/10, ale chyba zejde z tego kuponu i wroce spowrotem na 7/7 lub 5/5 jak dawniej gralem i trafialem
Te 7 liczb ?
Zagraj 5/5 jak trafisz to wtedy 7/7
Ja mam taką zasadę i tego się trzymam
Teraz gram 5/5 jak trafię będe grał 7/7
Jak trafię to będę grał 5/5 i 10/10
Jak trafię 5/5 to będzie na granie
tak teraz przezucam sie na 7/7 tylko , ja czesto trafiam te 3 czy 4 na 5z5 dlatego musze wrocic spowrotem na 7 /7 bo liczba 7 jest szczesliwa liczba i zawsze przyciaga szczescie i wygrane
i tak trzymaj jak mowisz tak graj jak uwazasz
i tak trzymaj jak mowisz tak graj jak uwazasz
a jeszcze na jutro proponuje tez wszystko co zawiera liczbe 7
27 też ?
alez oczywiscie, 7,17,27,37,47,57,67,77
To ja wybieram 7,37,57,77
Może jeszcze 67
wybierz co sobie chcesz i graj i wygrywaji niech moc bedzie z Toba
I z Tobą
ZYCZE SZCZESCIA I WYSOKICH WYGRANYCH I NAWZAJEM
okej uciekam pomału juz dzisiaj z tad jeszcze tylko zatypuje liczby na jutro na 14 ta co bym znow niezapomnial zatypowac jak nieraz mi sie zdarza zycze wszystkim kolorowych snow i wysokich wygranych kazdego dnia, co złego to nie ja
BÓG KAZAŁ SIE DZIELIC I JA SIE DZIELE
Makler coś łyknął,podobmo jakiegoś Boota łyknąłeś od kogoś,bo nie miałeś księgi gości,później na chwilę miałeś i teraz znowu nie masz,podejrzane te twoje zachowanie
Vondeoff nie przejmuj się emerytem i innymi tutaj schyzolami,ja cię popieram
widzę,że Sebastian_M też do tej bezczelnej kliki należy ,a miałem go za porządnego gościa
Bogdan04
E,tam kto by się popaprańcami przejmował!!!
Dziękii Dobranoc
E,tam kto by się popaprańcami przejmował!!!
Dziękii Dobranoc
3 089 404. Sebastian_M 2018-01-04 (23:59)
Vondeoff Ty stary zboczeńcu
Pasko,czy to nie kwalifikuje się do zablokowania pisania na czacie?
Vondeoff Ty stary zboczeńcu
Pasko,czy to nie kwalifikuje się do zablokowania pisania na czacie?