Wpisy 3 089 088 – 3 089 187
4 stycznia 2018 20:06 → 4 stycznia 2018 21:00, 100 wpisów
angierski ..ale jak kreśleś 9/15 ... pakier blanket kreślec 10/10
MULAG TAKI JAK WCZORAJ NASTROJ NIC SIE NIEZMIENILO JESZCZE, NARAZIE TYLKO TYPUJE I NIEGRAM W NICZ, ZAMOLO JESZCZE LICZB JAK DLAMNIE, A LE TYPUJE LICZBY, NA DZIS NA MM- 3,7,8,9,11,17,19,21,22,25,27,28,30,31,32,36,38,44,45,46,55,56,58,67,72,73,75,77, PODEJRZEWAM ZE COS Z TEEGO WYJDZIE DZIESIAJ JEST TROCHE TEGO NIEPOWIEM TYLKO TRZEBA LADNIE Z TEGO UTWORZYC KILKA 10 TECZEK I PO SPRAWIE BEDZIE I CZEKAC NA EFEKT TRAFIENIA
arczibalik73 ...mozna powiedziec ze nie grasz ..wiesz głowie boi sie śmierc ..mozna podawać liczby ..aby typuj 20 zestawów jak twój profil
zeby trafic 9/10 choc w jednym zakladzie to trzeba trafic minimum 10/15
angierski ..sprzedaj twoje łózko i graj 200 zakladów ..jak znowu nie wygrane ..sprzedaj twoja siostra na allegro
13krzysio33 za 500 zl moglbym 3 razy w miesiacu grac a to za malo
DOBRA LECE ZATYPOWAC NA PROFILEK NUMERKI BO ZNOW NIEZDARZE JAK WCZORAJ
zawsze lepiej wygrywac stawka niz prawdopodobienstwem ale coz to nie dla mnie a dla bogatych
ja poza tym nie wiem czym grac
bo raz jedna stat typuje dobrze raz druga itd
systemow tez jest sporo pytanie ktory szybciej trafi
innych zestawow gaussa czy podobych tez trafiaja raz n jakis czas
statystyka wlasna tez ma dobre okresy
i byc czlowieku dobry
bo raz jedna stat typuje dobrze raz druga itd
systemow tez jest sporo pytanie ktory szybciej trafi
innych zestawow gaussa czy podobych tez trafiaja raz n jakis czas
statystyka wlasna tez ma dobre okresy
i byc czlowieku dobry
13 grudnia2017 wyszedł ostatni zestaw 4/4 i od tej pory nic z zestawów 3/3 i 4/4 nie wyszło do dziś
Junak56 nagorsze jest to ze czlowiek boi sie grac za wieksze pieniadze
ANGIERSKI lepiej grac za mniejsze stawki niz za wieksze i trafiac mniejsze stawkki czesciej ,jak za wieksze mniej, ja zawsze gram za podstawowa stawke nigdy niepodwyzszam i twierdze ze jesli mam trafic to trafie
no nic ja musze chociaz grac tylko jedna metoda bo za malo hajsu zeby puszczac multi zaklady
Angierski niema co sie nigdy porywac z motyka na ksiezyc czyli za wieksza kase , poniewaz los nam zawsze plata figle JAKIES I NIE PO NASZEJ MYSLI
arczibalik73 no dokladnie, mam przez to blokade, ale chcialbym moc wygrac wiecej za wieksza kase
kto by nie chcial - jakby wiedzial ze wygra wiecej niz przegra
ANGIERSKI GRAJ JAK UWAZASZ JA SIE ZAWSZE RTRZYMAM PODSTAWOWEJ STAWKI I DOBRZE ZAWSZE NA TYM WYCHODZE, GRALEM KIEDYS NA WIEKSZYCH STAWKACH, NIEOPLACA SIE DUZO KASY SIE TRWONI NA TO , ZA DUZOI O WIELE, WYSTARCZY SOBIE PRZEJKALKULOWAC ILE W ZYCIU KASY WYGRALES OD KAD GRASZ A ILE PRZEGRALES, I WYJDZIE CI STAWKA ZA KTORA POWINIENES GRAC, OCZYWISCIE MI NIC DO TEGO ZA ILE KTO CHCE GRAC, ALE PRZESTRZEGAM PRZED BANKRUCTWEM
Ang, a zobacz tak bardziej szerzej na trójki, dwie tróje = 5-6 jest
arczibalik73 no wszystko to loteria nie wiadomo co kiedy wypadnie
ale to co wypadnie to jeszcze nic wazne zeby bylo trafione
ale to co wypadnie to jeszcze nic wazne zeby bylo trafione
WYSTARCZY GRAC NA 3 /3 DO 7/7 I TRAFIAC CZESCIEJ NIZ GRAC ZA 10 STAWKE NA 10/10
CZY NIEMILO BY TAK KTESLIC NP KUPONIKI NA 5/5 I TRAFIAC CODZIENNIE PO TE 700ZŁ RAZY TYDZIEN CAŁY, I TAK PRZEZ 4 TYGODNIEA POZNIEJ JAK JUZ ZBIERZESZ TROSZKE KASY WIECEJ TO WTEDY GRAC NA 5/5Z PLUSEM
CZY NIEMILO BY TAK KTESLIC NP KUPONIKI NA 5/5 I TRAFIAC CODZIENNIE PO TE 700ZŁ RAZY TYDZIEN CAŁY, I TAK PRZEZ 4 TYGODNIEA POZNIEJ JAK JUZ ZBIERZESZ TROSZKE KASY WIECEJ TO WTEDY GRAC NA 5/5Z PLUSEM
juz to poprostu przerabialem
moze w statystyce ktora typuje jeden zaklad zalozmy czasami wejdzi 7/10 czy 5/5 a nawet 8/10
powiem i co z tego szkoda czasu na gre i na pewno tylko czesc sie zwroci
moze w statystyce ktora typuje jeden zaklad zalozmy czasami wejdzi 7/10 czy 5/5 a nawet 8/10
powiem i co z tego szkoda czasu na gre i na pewno tylko czesc sie zwroci
ile wziabys za napisanie nowego programu według mojej rozwinietej koncepcji ???
makler nie pisze nie chce mi sie a po drugie nie mam czasu bo pracuje
NO OCZYWISCIE ZE TAK DLATEGOO NALEZY WYTYPOWAC SOBIE TAKA 5 LICZB CZY ILE TAM CHCESZ KTORE WYCHODZA CZESCIEJ I NIMI GRAC OTO MI CHODZI
arczibalik73 no ja mam zaawnsowane metody rozpoznawania i typowania takich 5/5
3 089 134. angierski 2018-01-04 (20:35)
tylko powiem wam prawde
jednym zakladem sie nie wygra
a ile trzeba wysłać żeby wygrać?
Jak wyślę 100 albo 100 tyś zakładów to mam gwarancję że będę wygrany?
tylko powiem wam prawde
jednym zakladem sie nie wygra
a ile trzeba wysłać żeby wygrać?
Jak wyślę 100 albo 100 tyś zakładów to mam gwarancję że będę wygrany?
wazne zeby za iles losowan np. 200 (500zł) trafiac wtedy jest sie do przodu
Pikolo liczysz poprostu na zalozmy trafienie 10/15
takie przypadki sie zdarzaja wtedy ile zakladow puscisz tyle wygrasz - im wiecej tym lepiej
takie przypadki sie zdarzaja wtedy ile zakladow puscisz tyle wygrasz - im wiecej tym lepiej
masz zalozmy 10 x 5/5 (10 zakladow)
i np. wszystikie te 5/5 wejda do 200setnego losowania
masz pewna kase
i np. wszystikie te 5/5 wejda do 200setnego losowania
masz pewna kase
oczwiscie jak wejdzie jakas to wykreslasz zeby ograniczyc koszty gry
wtedy ostatnia 5/5 moze wejsc za 1000 losowaniem i tez bedziesz na plus
zawsze wygrywa jeden zakład.
zakład na ktorym skumulują się wylosowane liczby.
Jeden zaklad jest jedną częścią systemu pełnego.
zakład na ktorym skumulują się wylosowane liczby.
Jeden zaklad jest jedną częścią systemu pełnego.
Pikolo tak ale masz 10 zakladow i wieksza szanse ze ktores wejdzie
tylko watpie zeby przy takim zwrocie z gry 40% wyszedl na plus
ANGIERSKI JA NIEMOWE ZEBY CODZIENNIE WYGRYWAC ZARAZ, ALE JESLI BY SIE UDALO TO CZEGO BY Z TEGO NP NIESKORZYSTAC CO? JA WIEM ZE NIE ZAWSZE SIE TRAFFIA WIEM TO SAM NIERAZ PO SWOICH POCZYNANIACH, JA TEZ RAZ GRAM RAZ NIE, ALE TYPUJE SOBIE CODZIENNIE, NIERAZ NAWET ZALUJE ZE WYTYPOWALEMM, A NIE WYSLALEM Z JAKIEGOS TAM POWODU BO DANE LICZBY NP WYSZLY KTORE ZATYPOWALEM, ALE NIC NIE WYSŁALEM NIEWYGRALEM I ZAWSZE SOBIE POWTARZAM NIE BYLO MI DZIS DANE WYGRAC ,JUTRO TEZ JEST FDZIEN, JESLI MAM WYGRAC TO WYGRAM WCZESNIEJ CZZY POZNIEJ,
arczibalik73 no im wiecej tworzysz zakladow tym potem ciezej ci bedzie wybrac wlasciwy
ja mam problem jak zagrac, ale wiedz granie jedna metoda predzej czy pozniej skonczy sie przegrana no chyba ze wygrasz sporo ale na wyzej niz 6 liczb
Szansa na trafienie 6/6 1 : 13 983 816
O ile rosna moje szanse na 6/6 jeśli zagram 10.000 kuponów z systemu pełnego 6/49
Prosze o info..
O ile rosna moje szanse na 6/6 jeśli zagram 10.000 kuponów z systemu pełnego 6/49
Prosze o info..
generalnie szansa jest taka sama jak losowe liczby
pod warunkiem ze bedziesz trafial wiecej w liczbach w systemie
pod warunkiem ze bedziesz trafial wiecej w liczbach w systemie
np w 100 losowaniach trafiasz czesciej to wygrywasz troche wiecej
TAK ZGADZAM SIE Z TOBA W ZUPEŁNOSCI ZE IM UTWORZYSZ WIECEJ ZAKLADOW TYM TRUDNIEJ JEST Z NICH WYBRAC TEN JEDEN PRAWIDLOWY,TEZ TAK MAM NIERAZ, ALE JESLI DYSPONUJESZ NP, WIEKSZA GOTOWKA I MOZESZ JA PRZEZNACZYC CHOC W MINMALISTYCZNYM NAKLADZIE, TO TO ROBISZ DLAMNIE JEST LEPIEJ WYSLAC KILKA ZAKLADOW NA MNIEJ LICZB I ZA PODSTAWOWA STAWKE JAK ZA TA SAMA STAWKE X ILOSC KUPONOW WYSLAC 1 KUPON Z LICZBAMI OTO MI CHODZI,ZEBY NIEWYDAWAC WIECEJ NIZ SIE WYGRYWA BO WTEDY NIGDY NIEZYSKASZ TYLE ILE BYS CHIAL TRAFIC OTO MI CHODZI
3 089 173. angierski 2018-01-04 (20:54)
ale i koszt gry inny,prawda?
ale i koszt gry inny,prawda?
arczi.. tobie Caps Lock się automatycznie blokuje ja na Mp piszesz???
na jedno losowanie
i statystycznie na 100 losowan masz tyle samo wygranych
tylko statystycznie w 100 losowaniach trafiasz zalozmy 1 x 5/20 (na 20 liczb system)
wiec statystycznie masz wieksza szanse wiecej wygrac
i statystycznie na 100 losowan masz tyle samo wygranych
tylko statystycznie w 100 losowaniach trafiasz zalozmy 1 x 5/20 (na 20 liczb system)
wiec statystycznie masz wieksza szanse wiecej wygrac
ale znowu grajac na zamiast na 100 losowan
100 x 10.000 zakladow to szansa 1 mln wiec prawie 10 % szans wiec czy warto puscic na jedno losowanie czy na 100 decyzja nalezy do ciebie
100 x 10.000 zakladow to szansa 1 mln wiec prawie 10 % szans wiec czy warto puscic na jedno losowanie czy na 100 decyzja nalezy do ciebie
Wreszcie pisane o systemie gry odrazu powiem wam strata kasy
Ja typuje sredio z liczb
ogolnie szansa wzrasta nie tylko jak na jedno losowanie puscisz zalozmy 10.000 zakladow teoretycznie jest taka sama jak 100 zakladow na 100 losowan
tylko statystyka ma to do siebie ze raz trafi lepiej raz gorzej ale ogolnie srednia
wiec nie narazasz sie na przegrana w jednym losowaniu (zalozmy jesli popelniles blad przy typowaniu)
tylko statystyka ma to do siebie ze raz trafi lepiej raz gorzej ale ogolnie srednia
wiec nie narazasz sie na przegrana w jednym losowaniu (zalozmy jesli popelniles blad przy typowaniu)
JA NP KIEDYS WUYSYLAŁEM JEDNE I TE SAME LICZBY ALE ROZPISYWAŁEM JE NA KILKA KUPONOW, POWIEDZMY 1X10, 1X9,1X8 1X7, 1X5, I I WYSTARCZY ZE TRAFILEM Z TYCH KUPONOW POWIEDZMY KUPON 1X5 CZYLI 5/5, ZAUWAZ ZE NA INNYCH KUPONACH MIALEM TEZ TE SAME NUMERKI TYLKO ZE WTEDY JUZ BYLY MNIEJSZE ZWROTY, ALE ITAK TA CALA 5/5 POKRYLY MI KOSZTYN CALEJ GRY W DANYM DNIU Z TYM ZE TE LICZBY WYSZŁY OCZYWISCIE,