Wpisy 3 086 174 – 3 086 273
2 stycznia 2018 14:11 → 2 stycznia 2018 15:17, 100 wpisów
Yociunia ... 3 086 123 ..teraz czas zmykam ..
drugie podejście w tym Nowym Roczku zobaczymy po 21 40 co to będzie oby nie trafiły się durne liczby
A może rzeczywiście z maszyny na próbę wziąć 4 Multi we czwartek?Z moich dnoby było
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 530 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Adis co tniesz
Amasz drzewa dozo
Ja na jesieni ciałem galezie na kupie to pila odbila hamulca niema z15cm od buźki Ajuz 2osoby we wsi tak zcharatalo wtym roku co wiem
a ja napisze za pewnym mądrym człowiekiem " na tanie mnie nie stać "
kupują badziewia co jakiś czas bo się rozwala czasem warto dać więcej kupić coś markowe i mieć na dłużej bo wyjdzie na to samo tylko tego od razu nie widać
chociaż znam takich co by chcieli tak uczynić jak tez uciągnąć ze złotówki km drutu
tak to już jest na tym rynku że jest duzo ale tych wartosciowych rzeczy wcale tak duzo nie ma
wszystkiego jest ale żeby coś kupić konkretnego trzeba trochę posiedzieć i po myśleć tak jest prawie ze wszystkim
bo jak nie to byle co ci wcisną lub nawet nie muszą wciskać bo większość to badziewia
ale chińskie trzeba umieć rozróżnić od badziewa bo to nie jest to samo
ja już sporo lat w tym siedzę inni bardziej niż ja nie wszytko jest tak oczywiste jak by się komuś wydawało
ogólnie jak pisałem wszystkiego w bród jest ale wiekszosć nic nie warte ale żyć trzeba ludzie kupują i żyją
Byłem świadkiem w serwisie świadkiem jak starzy gość przyniósł piłę którą kupił za 200 zł gdzieś na bazarze i ten mu mówi ze nie chce tego rozkręcać bo po 1 to jednorazówka po 2 prawie wszystkie części są w środku z plastiku a po 3 niema gdzie dostać zapasowych części
ogólnie powiem tak trzeba każdą rzecz poznać jej działanie jakie podzespoły siła obudowa wytrzymałość trwałość itp tak to mnie męczy to studiowanie ale radość po kupnie towaru po takiej długiej analizie cieszy
tylko pytanie czego mam czas tracić swój bezecny czas akurat na analizowaniu klika dni by coś kupić czy tygodni
Żeby kupić coś co będzie służyć latami trzeba najpierw posiąść wiedzę...
potem zabić w sobie ewentualnego podcieracza tym szkłem i być gotowym na wydatek
potem zabić w sobie ewentualnego podcieracza tym szkłem i być gotowym na wydatek
albo tak nie robić podprawiać kupować znów bawić się narzekać itp
Fajnie jest wszystkiego w brud tylko jak przejść to wszystko coś za coś
Nic musimy sobie jakoś radzić nie tylko z tym by mieć kaską na produkt przedmiot ale i czas poświecić co kupujemy samo nazwa że dziś chcemy auto a za miech pralkę czy komputer nie wystarczy
yociunie ..nie naucz
no tak jakoś na tej klawiaturze ledwo pisze ale już się wyrabiam będzie lepiej mam nadziej
Doktorku nie śmiej się wiesz jak to jest 3 godziny ściemniać gorzej niż 8 przerobic
Cześc , usiluję coś wycisnac, przed inwazja gości ..
Adis
Krzysiu, kiedy nie mogę ...
Adis
Krzysiu, kiedy nie mogę ...
profesorowie Bralczyk ,Miodek nie raz by zawał przeszli czytając ten czat
yota ..jak masz suchara co masz liczby ..przyjdz do mnie gg ..cysio nie pierwszy pytać i teraz tak idom tam po picz
3 086 228. Mulag 2018-01-02 (14:49) Krakus
tylko pytanie czego mam czas tracić swój bezecny czas akurat na analizowaniu klika dni by coś kupić czy tygodni
Mulag trochę zawile napiszę >>> Bo żyjesz wśród małpek które zawsze chcą zrobić Ciebie w
...uj
Mulag trochę zawile napiszę >>> Bo żyjesz wśród małpek które zawsze chcą zrobić Ciebie w
...uj
.........zobaczyłem wybrałem typnełem i spadam się puścić na zabawę wieczorną z ts
tylko małe pytanie przed uj samo h czy ch ponoć wersia ta druga jest jak najbardziej poprawna ortograficznie itp jesli cos zle pamietam nie zamierzam sie kłocic gdyż moge się mylic
3 086 001. gryks76 2018-01-02 (12:33) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
o to 20 liczbek na 14h z wybranym zakladzikiem 6/6
03,08,11,14,17,40,44,51,55,59,63,75,07,30,34,52,73,66,77,79
z wybranych wczoraj wieczorem bylo lepiej 7/20 z wybranych na 14h cienko gorzej niz zle to niemalze jak moje z 14h 0/10 1/20 zostawiam te liczby w kopercie na wieczorek i te co typłem a ich nie ma
o to 20 liczbek na 14h z wybranym zakladzikiem 6/6
03,08,11,14,17,40,44,51,55,59,63,75,07,30,34,52,73,66,77,79
z wybranych wczoraj wieczorem bylo lepiej 7/20 z wybranych na 14h cienko gorzej niz zle to niemalze jak moje z 14h 0/10 1/20 zostawiam te liczby w kopercie na wieczorek i te co typłem a ich nie ma