Wpisy 3 084 805 – 3 084 904
1 stycznia 2018 15:25 → 1 stycznia 2018 16:23, 100 wpisów
Krasnalek obiecał żedo mnie przyjdzie i co ?
2,6,8 ?
3 084 779. Sebastian_M 2018-01-01 (15:20)
Po co mi w Exelu jak mam na MP ?
Jak odetnie Ci net?
to co?
Po co mi w Exelu jak mam na MP ?
Jak odetnie Ci net?
to co?
Ola jesteś Z Biłegostoku ?
Sancho Panza
Kiedyś oglądałem w TV wypowiedź obcokrajowców
pytanie >>> co myślą o Polakach <<<
chyba Duńczyk powiedział że są >>> głupowaci <<<<
pytanie >>> co myślą o Polakach <<<
chyba Duńczyk powiedział że są >>> głupowaci <<<<
No nie wszyscy.ale większość zgrywa. Zagraniczniakow.auta na zagranicznych blacha. I jak to się u was mówi. Roxpiertalaja mnie
A ja jestem polka.i mieszkam w Polsce i wyyebane .mam na zagranicę. Mam świetny zawód i jest mi dobrze.
Jadą dupy podcierac tym starym Niemcom co znecali się w obozach.na Polakach. Za euro.żal w h
Ciekawa jestem .dlaczego w Polsce.nie zajmują się opieką nad starszymi.te ojro i ta i sztela we łbach im poprzewracala
3 084 859. Olala45 2018-01-01 (16:01)
Pan.mam to wiesz gdzie
Olala
czy Ty wiesz ile tutaj Frau-?
Pan.mam to wiesz gdzie
Olala
czy Ty wiesz ile tutaj Frau-?
Kasa Ola kasa.
Tutaj chorą styraną matkę samą zostawia na łasce opieki społecznej i jedzie "panskie doopy "
za ojro doglądac.
Smutne to.
Tutaj chorą styraną matkę samą zostawia na łasce opieki społecznej i jedzie "panskie doopy "
za ojro doglądac.
Smutne to.
Olala45.. no dobrze ..wiesz w polsce chory człowiek ..nie wracaj ...jak wszyscy uciekają za granicy
olala ..a paczkiewicz ..mądry ..sama patrz jak widzisz został douczone w szkole
m...Pan
Przy okazji Olala
niedawno tutaj jedna osoba nazwała naszą flagę "szmata"
niedawno tutaj jedna osoba nazwała naszą flagę "szmata"
3 084 885 ..no wiem ..a czemu zyjesz sam nerwy ty
Pan.a ten z helikopterem na głowie. To ten swir z Kodu co ich oszukal
Nie dziwie sie że ludzie wyjeżdżają , każdy chce lepszego losu dla siebie i swoich dzieci , jakby wszyscy teraz wrócili to dopiero bylby kataklizm , bezrobocie 10% stawki za pracę w dół i powtórka z przed 20 lat
3 084 887
Nie wiem Olala osoba polskojęzyczna niby
Nicku nie wkleję bo jeszcze bana zaliczę
Nie wiem Olala osoba polskojęzyczna niby
Nicku nie wkleję bo jeszcze bana zaliczę
Bo .ja się dziwię. Tu pracować nie.chcieli a tam śmieci przezucaja. Za funty.yebnij się w czolo
To juz nudne jest,znowu Stochmyslalem ze Kubacki da rade ale poplynal ,o Huli nie wspomne
olala ..widzisz pracujom mniej zaróbka ..i co zostali chory umysłowo to my i ja wy naród ..posłowiec ma uroda
każdy ma swoje życie i wolność wyboru , Ola ale mam kupę znajomych którzy żyją statecznie z przerzucaniu tych śmieci , a jak nie przerzucając dostają zasiłek i styknie na jakieś zycie
olala ..a pazkiewicz ..nie da tu na rady