Wpisy 3 084 354 – 3 084 453
1 stycznia 2018 13:15 → 1 stycznia 2018 13:53, 100 wpisów
Cześć wszystkim
krzyś3555 https://www.youtube.com/watch?v=E-0If8l_K3Y
Idę wysłać
krzyś3555 https://www.youtube.com/watch?v=E-0If8l_K3Y
Idę wysłać
krzys3355 siłą cie tam dali podobno dawno po drugiej wojnie światowej a dalej ludzi nie wypuścili dziwne
dawniej siłą do pracy teraz bez siły ludziska dalej jadą taki chichot historii
Teksty piosenekWykonawcy na literę SSŁAWOMIRMiłość w Zakopanem
choć nie którzy starali się by nie było widać ale ta para z zagranicy to nawet tego nie ukrywała
i jedna kobita z zagranicu usta otwarte a słowa było akurat to było widać
nie których nie można było wyczuć czy playback czy normalnie tak jak by śpiewali okey ale co nie którzy to ewidentnie było widać
krzys było zostac. ja z kolei bylem Niemczech ale tylko miesiac. masakra
ale nie którzy mieli to gdzieś a nie którym nie wyszło jak się dokładnie słuchało było widać
ci co mają znaczy mieszkają dłużej niż 5 lat zostają Anglia szanuje prawa nabyte
krzys dalej tak samo. nic sie nie zmienia dla tych co juz tutaj sa.
chyba dotyczy Wielkie Brytanii jak całości tak myślę czyli Anglia Szkocja
tak takie teren duży nie duzy taka wyspa a takie podziały Anglia Szkocja Walia Irlandia
NA 14
15,21,32,37,65
12,23,51,56,73
15,21,32,37,65
12,23,51,56,73
tak słyszałem ogólnie prawa najważniejsze takie same jak na razie Jako Wielka Brytania wstępowali do unii czyli te wszystkie Anglia Szkocja Walia i Irlandia
to fakt.Brytole są tepi i nie wiem co oni ich ucza w szkolach ale u mnie pracuja tacy którzy na palcach liczą. normalnie epoka kamienia łupanego.a szybkosc pracy rowniez pozostawia wiele do zyczenia.dla tego sila robocza wskazana
choć trochę sami sobie na to zasłużyliśmy ale nasza wina jest tylko mało procentowa
ogólnie dużo bezpodstawnych opinii złych o Polakach i krzywdzących
Witam!Wszystkim typującym życzę szczęścia w Nowym Roku i wysokich wygranych w realu.
ale jak pisałem trochę w tym prawdy jest bo duzo pije tam i kradzieże było to jest prawda
ale nie można pisać że wszyscy to jest mały ułamek duzo Polaków jest uczciwy i cięzko tam pracuje
fioła ..ciotku ..