Wpisy 3 083 735 – 3 083 834
31 grudnia 2017 22:05 → 31 grudnia 2017 23:14, 100 wpisów
WitamDla wszystkich,bez wyjątku:Udanej zabawy sylwestrowej,dobrego Nowego Roku
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 GŁÓWNE WYGRANE w wysokości 2 000 000 zł
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2018 iwysokich wygranych iszampaniskiei zabawy wszystkim na czacie zyczy Andrea
Co tamwybraliście coś bo ja nie grałem wieczoremi czuje się zwycięzcą
Dzisiaj kupiłem zdrapkę za 1 zł :Najlepsze Życzenia i o dziwo:cztery uśmiechy wysokości wygranych,sprawdzę po Nowym Roku
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 279 388,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
u mni kaszana nic nie udalo mi sie trafic jakosi ostatnio kiepsko mi idzie
dzieki BRAJANWzajemnie wszystkim wygrywajacym dzis GRATULACJE!!!!!!!!!! U MNIE KIEPSKO MARNA 3 Z10 W MM, I J TRADYCYJNIE 2 NUMERY ZŁAPANE W MINI LOTTO JAK CODZIEN, CZYLI WSZYSTKO DO BANI, JEDNYM SLOWEM, ALE W NOWYM ROKU OSTRO ZABIWERAM SIE ZA MINI LOTTO I WTEDY DRZYJ TESIKU
Brianna tubie chłopak wziął 50 zdrapek na szczęście po zecie i zwrot 21 złotychdupy nie zdziera
byla okazja zeby sie odegrac juz poszlo - ale sa jeszcze zdrapki
Oglądam Sylwester w TVP 2ce,coś pięknego:sceneria,uczestnicy,artyści super,publika :ho,ho,100 tysięcy
i jeszcze więcej
i jeszcze więcej
ale z playbacku spiewaja wiadomo nie ta temperatura gardla musza odpoczac
Wszystkiego najlepszego
Spełnienia marzeń
Zdrowia
I wszystkiego naj naj
Z okazji
NOWEGO ROKU 2018
Spełnienia marzeń
Zdrowia
I wszystkiego naj naj
Z okazji
NOWEGO ROKU 2018
Ja się bawię,dzisiaj jest dzień radości na całym świecie i tak ma być
ja ostatnio probuje swych sil w Keno ale tez ciezko cokolwiek wygrac dzisiaj na przyklad zagralem za 40zl iwygralem tylko 40zl czyli na remis szalu nie ma, ciezko cokolwiek wygrac ale trzeba prubowac
jak wygrac w keno nie znajac poprzednich losowan
tylko przed odpowiednia sekwencje liczb
tylko przed odpowiednia sekwencje liczb
ja tez ogladam tvp2 i ten koncert i ja narazie nic niewidze specjalnego publika dopisala to fakt i scenerja tez ale wykonawcy niestety to chyba jakas pomylka jest, narazie to tylko despacito bylo w miare podejrzewam ze bardziej sie rozrusza jak bedzie wystep zenka z akcentu i tego sławomira
ale oczywiscie to byl zart -> pol zart
bo tak naprawde nikt nie zna sekwencji Keno
bo tak naprawde nikt nie zna sekwencji Keno
tak sprawdzam i kombinuje ale na prawde jest ciezko ale jak mowie trzeba probowac moze za toryms razem sie powiedzie a gram tylko na piatki i tak ciezko trafic te piakie
Luis Fonsi to porażkaza tego gościa mieliby 8 porządnych polskich zespołów A tu 3 piosenki i do widzenia
Ja gram na czwarte losowanie ktoś podpowiedział i muszę to sprawdzići niespodzianka
mam znajomego ktury w Keno calkiem niezla kase wygrywa gra na piec skresilen i dosyc czesto wygrywa po kilka piatek ale gra na 30 40 losowani jednym lub dwoma zakladami
w stolicy juz glosino juz strzelaja z petard jak jest gdzis dalei w kraju
Witam
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 54 parki - niewylosowanych w Grudniu w 2017 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
INFORMACJA PARKI Mini Lotto -: Parki Mini Lotto- 11 parek - niewylosowanych w 2017 r.
INFORMACJA PARKI Ekstra Pensja -: Parki Ekstra Pensja- 4 parki - niewylosowanych w 2017 r.
To wszystko w 2017 roku. Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2018 i trafnych Parek
Też nie trawię ptaka Szpakarozum zezarl jakby sprzedał 10 mln płytalbo 50 mln wyświetleń miał
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Zdrowia, siły, energii, Powodzenia w grach TS
Wysokich Wygranych łacznie z Wygraną Główną !
Wysokich Wygranych łacznie z Wygraną Główną !
wystukajcie sie z zyczen oby bylo jak najwiecej bo niedlugo sie skonczy dobry czas
Mnie po głowie chodzą dziewczyny z TrynczyGdyby można cofnąć czas?
ja tez ngdzie sie nie bawie jestem z zonom w domu przed tv ale co zrobic akurat w tym roku tak wyszlo
ale uwazam ze fajnie byc na czacie w takim czasie jak w tei chwili i pogadac z ludzimi z roznych rejonow kraju gdzie co sie dzieje
przede wszystkim życze wam spokoju i pokoju, duzo opanowania w tym co robimy, nie dajmy sie prowokowac
mni rowniez nie ale co zrobic jak tak wyszlo mam nadzieje ze w nastepnym roku bedzi lepiej licze na to
nie dajmy sie zwodzic polityka, robmy swoje i realizujmy wlasne plany
Mnie też niesłucham sobie opery w radio popijając wino i jem surowe pieczarki
Właśniemuszę się bardziej przyłożyć do Multina początek 4 Multi w tyg 3 ×
ale nic nie wpadło czyli z głowy 2017 roczek już jeśli chodzi o granie jest zamknięte
Nowy Rok na Multipasko
ANDREA ja tez ma kolege takiego mlodszego odemnie chyba z 5 la on tez gra tylko na 5 gora 6 liczb w keno wysyla po 5 kuponow, ma takie swoje jakies uklady i dosc czesto trafia w keno nieraz jest tak ze w tygodniu potrafi przytulic nawet 3000tys zł bo tak trafia raz na tydzien po te 1,500zł to sie nazywa miec szczescie, tydzien i 3000tys w kieszeni, ja mu mowie ty zuc prace i graj lepiej natym wyjdziesz, on sie tylko smieje i gra nadal niegra w nic innego tylko w keno ,kiedys kolezanka mi omylkowo wydala jego kupon z maszyny wraz moimi kuponami,,ja o tym niewiedzialem, niestety gdzies ten kupon skreslony przez niego cieplem do dzisiaj niewiem gdzie on jest, on pozniej tam krzyczal w kolekturze ze kolektorka mu nieoddala jednego kuponyu z tych 5 jego stałych, a ja wieczorem sie zdziwilem podczas losowania MM I MINI LOTTO SKAD SIE WZIOL UMNIE KUPON DO KENO i gdzies go odlozylem, ja niegram w keno niestety
https://www.youtube.com/watch?v=OsJSwGc4lsA&list=RDGMEMYH9CUrFO7CfLJpaD7UR85wVMExDUBVpHe1g&index=7
a szkoda bo na prawde przy odrobini szczesicia moznna jakies niezle pieniadze wygrac ja tak powoli zaczne chyba grac w Keno a zostawi na jakis czas mm
Jeśli chodzi o gry liczbowe to można zrobić bilans remanent czyli g..g...i jeszcze raz g..
To racja forsami od nowego roku księgowość zaprowadzei dam zarobić fajnej księgowej
Życzę powodzenia marzeń spełnienia i 200 lat i wysokich wygranych w Lottopuki jeszcze coś kojaeze
https://p.gg.pl/p/d/LZWZffV-aFYdLJWZffV2p2c/video-1514634331.mp4
Ja jestem cały ale jak pójdę do bratamogę popłynąć jak Ewa Tylman
ludzie jak sie bawicie ja pie wino i jak na razie jestem na czacie
znaloz facet zaba w lesie , ta godo : pocałoj mnie , sie zamienie w fajno blondynka i ci zrobia loda . facet zabe wział podnios i do kabzy wsadzil , wieczorem w knajpie przy rundzie piwa chwali sie ze mo zaba co godo . wyciagnął ją na stół , a zaba godo , pocałoj mnie , sie zamienie w fajno blondynka i ci zrobia loda . chopy go zaczynają go sturchac , i godają no rób to zrób to ... a facet biere zaba nazot do kabzy i godo . taka blondyna co mi loda zrobi ta na kazdym rogu znajjda .... ale zabo co godo to nikt niemo !!!