Wpisy 3 083 254 – 3 083 353
31 grudnia 2017 15:26 → 31 grudnia 2017 16:55, 100 wpisów
powiem wam szczrze systemami na wieksza ilosc liczb mozna cos wygrac wiecej
nie kilkoma zakladami na 80 liczb
nie kilkoma zakladami na 80 liczb
Nad czym???
Seba m mam myśleć???
bo inaczej zalozmy
10 liczb w kazdym zakladzie na 80 liczb
8 zakladow po 10 liczb
jeden zaklad wyklucza drugi (jak w jednym zakladzie trafimy zalozmy 6/10) to zostanie 14 liczb
w mniejszych systemach wykluczanie jest mniejsze
10 liczb w kazdym zakladzie na 80 liczb
8 zakladow po 10 liczb
jeden zaklad wyklucza drugi (jak w jednym zakladzie trafimy zalozmy 6/10) to zostanie 14 liczb
w mniejszych systemach wykluczanie jest mniejsze
Aaa z facetem
Angierski jak wygrane a systemu???
nie mam co narzekac jak narazie jestem zadowolony
licze na cos wiecej
licze na cos wiecej
Tak
A dziś są skoki ?
Wszystkim składam życzenia szczescliwego Nowego Roku oraz by ten rok był lepszy od tego i Duzoooo Wysokich wygranych
Lece zajrzałam na chwilkę będę tu w Nowym mam nadzieję lepszym Roku udanych wygranych i MIŁEJ SZAMPANSKIEJ ZABAWY nie żałować
25 72
puscilem multi 2x10 1x5 1x9 oraz 5 mini wzielem 1x9 1x7 multi mini 4 zaklady w multasia pare liczb ktore mam w 2 zakladach 56 68 37 25 19 21 09
cieszyć się starym rokiem ,, w nowym roku wszystko w górę kary podatki i tak dalej
Grającym - super wygranych,
typującym - dobrej zabawy,
A wszystkim - mniej ironii i szyderstwa, więcej szacunku i zrozumienia dla inaczej myślących.
Od każdego można się czegoś nauczyć
typującym - dobrej zabawy,
A wszystkim - mniej ironii i szyderstwa, więcej szacunku i zrozumienia dla inaczej myślących.
Od każdego można się czegoś nauczyć
ja akurat winko sączę ale jest ok nawet nie myślałem ze Bułgarskie może mieć taki bukiet
ja tez wino sacze, ale portuglaskie
szkoda ze martini nie wzialem
szkoda ze martini nie wzialem
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2018 DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, I PRZYJACIOL ZE STRONKI TYCH TERAZ OBECNYCH I NIEOBECNYCH ,ORAZ DUZO ZDROWKA NA PRZYSZLY ROK I WYSOKICH WYGRANYCH POMYSLNOSCI WSZYSTKIM I SZAMPANSKIEJ ZABAWY ZYCZE
3 083 286. aya_aku
masz rację
ale NIEROZUMNI tu czy MYŚLĄCY INACZEJ
tego nie zrozumieją
masz rację
ale NIEROZUMNI tu czy MYŚLĄCY INACZEJ
tego nie zrozumieją
Była teściowa zagrać ale terminal niestety nie przyjmuje nie żebym źle teściowej zyczył ja sobie zagrałem troche wcześniej i mam ...
Dla mnie ten rok jak zwykle czce w nowym roku 6/6 albo 10/10 ochłapy mnie nie interesują
u mnie ten rok był do babi nie chodzi tu o Tośka ale wiele innych czynników
ja w nowym roku chcialbym cos w tsie osiagnac
tylko musze pracowac, bo inaczej nie po drodze ts
tylko musze pracowac, bo inaczej nie po drodze ts
Sebol jak by były zaburzenia od pionu to wiadomo poziomica na ratunek
DZIS na wieczor w MM 1,6,,13,17,19,31,38,44,45,50,53,61,62,63,69,70,80 W MINI 9,11,15,25,30 JA CODZIENNIE TRAFIAM OSTATNIO 4 TYLKO W MM,I 2 W MINI, NON TOPER W POLOWIE ROKU TRAFIALEM NA 10 LICZB NAWET DO 7Z10 TERAZ kiepsko mam nadzieje ze w nowym roku bedzie lepiej,
nie wygralismy teraz wygramy w nastepnym roku ,nie trzeba sie martwic bezdie lepiej,rok 2018 bedzie zapewne szczesliwszy dla wszystkich, jeszcze raz wszystkim duzo zdrowka i wysokich wygranych a dzisiaj milej zabawy
nie wygralismy teraz wygramy w nastepnym roku ,nie trzeba sie martwic bezdie lepiej,rok 2018 bedzie zapewne szczesliwszy dla wszystkich, jeszcze raz wszystkim duzo zdrowka i wysokich wygranych a dzisiaj milej zabawy
Wszystkiego co najlepsze w 2018 roku, zdrowia,milości, pomyślności,szczęścia , wysokich wygranych i niech nie będzie gorszy od mijającego. W mijającym zostawmy wszelkie smutki, strapienia , kłopoty . Kłopoty wyrzućmy za płoty ( nie sąsiadowi )
A mojej Ojczyźnie Polsce życzę aby nie schodziła z dobrej drogi
A mojej Ojczyźnie Polsce życzę aby nie schodziła z dobrej drogi
dzis puszczone tradycyjnie 1 MM, oraz 1 zaklad mini , jak ma byc to bedzie
dziekuje i na wzajem , sebol82,i gryks 76
Nie mam dosyć obcych tworówgrać po polsku Jolka,Jolka pamiętasz?