Wpisy 3 081 771 – 3 081 870
30 grudnia 2017 18:54 → 30 grudnia 2017 20:00, 100 wpisów
Faral
alfafire
Forsami
alfafire
Forsami
doktor
Wow ! -6- wróciła
Jocia
Yta ładniutka 1/1 ..ja tez ładniutki 1/1 i reszta ostatnie brakuje jeszcze jedno liczb nie do konca 3/3 i co ..
wzielem sobie z chybika zakladzik lotto i tam liczby z wyzej podanych trojek 41,42,45 ciekawe czyzby byly albo nie byly w multi z chybika 9/9 cos podawalem wpis 711 04,24,32,40,64 fajnie jak by wlazlo i reszta tez choc watpliwa powtora 60 54 13
Albo Kaczynski jest slepy,albo chory zgadzajac sie na posla Stanislawa Piotrowicza ...kim jest S.Piotrowicz?zobaczcie sami
M....PANie ...
jasnowidz wskazal miejsce tico, tak samo mozna wskazac numery
ulsa ..jak to ma ostatnie liczby 1/1 i wszystko jest 3/3 ,,tytaj nie które uczciwe ..ja czuje pintolku ..chiałem postawicz TS 50 zł ..i wugrunia kasa tysiaki nie udało sie
powiem jaka technika jak jest 16,18 to dac 24 dalej
2 doby 24 do konca roku
2 doby 24 do konca roku
ulsa 2 x >>6<<
witam
...temperatura 38,1 stopni C
......nici z sylwka...
raczej spędzę w łóżku..
dzięki gryks76 u mnie cały dom chory ..córka do tego zapalenie zatok...
Ja często łapałam gardło..ale od roku myjąc wieczorem zęby do ostatniego płukania dodaje kilka kropli wody utlenionej i chwile płuczę.
I jestem zdrowa jak ryba
I jestem zdrowa jak ryba
Forsami
piję wodę ciepłą z miodem i cytryną do tego okłady...i coś na zbicie temp.
piję wodę ciepłą z miodem i cytryną do tego okłady...i coś na zbicie temp.
Jak odnaleziono zatopione auto? Okazuje się, że dzień wcześniej, na prośbę matki jednej z ofiar tej tragedii, jasnowidz z Człuchowa Krzysztof Jackowski, wskazał to miejsce - pomylił się jedynie o około 180 metrów.
junak ja od ponad miesiaca sie mecze z dolegliwosciami kregoslupa szyjnego łopatki jak by cos uciskalo pierw lewa teraz prawa zaczela jak nic nie robie jest ok jak chociazby naczynia myje to juz zaczyna dokuczac coz starosc prawdopodobnie to bylo przyczyna bulu kłucia serca jego okolicach przez to mialem niedokrwienie miesnia sercowego wg ekg i badania na sor w szpitalu czeka mnie usg serca wizyta u kardiologa i chyba rehabilitacja to tak na marginesie liczbowym skoro cos wspomnialas o chorobie
zonka mowie ze daleko mi do zawalu skoro wchodze na 10 pietro bez problemu a klucia taka mam nadzieje od kregoslupa
3 081 844...nie wiem ..6... ..nie mam siły powiedzieć
Yota ..schowała w łózkuniu no trudno nic do mnie odzywa ..ja ide do kitchen po kafka