Wpisy 3 080 268 – 3 080 367
29 grudnia 2017 17:40 → 29 grudnia 2017 19:26, 100 wpisów
Jeszcze raz jakiś gu... mnie wku..kuryku wieczorową porą kiedy ja prowadze konwersacje z kolegom i w trąca się bezczelnie na krzywy ryj to .. słuchaj błaźnie mówisz do Milionera i mój kolega też Milioner nie pasi ci to wy..jeżdżaj z kraju żadne guwniaż nie będzie mbie tu na zywał kapusiem a mojego kolege szpiegiem bo ..
Tak Krasnalek taki tu był jeden gu..ż co mnie wkur..całą noc wtrącił się w naszą rozmowę i zaczął bluzgać że jesteśmy biedakami i jakie towarzystwo prezentujemy no mało mnie szl..nie trafił czy ja tu komuś się wcinam raczej grzecznie i kul tularnie a nie taki osr..ek będzie mi pitu pitu ....
Szkoda nastolatekAle też widać że kurżadnej bandyile to kosztujeteraz będzie i 5 krzyży
Czego sobie życzymy tu na koniec roku na Multipasko ...Ja życzę wszystkim spełnienia marzeń tych osobistych bo każdy ma swoje..
Junak co nie co podalem do mini wpis 177 kazde liczby sa dobre do losowanka
Forsami mogę podesłać cały rozpis E.p...wtedy będziesz w domu...
jak chcesz...
jak chcesz...
Pije za moje wasze liczby szczególnie w ej którego nimam likier kawowo śmietankowy Sheridan's
Junak dziękuję lecz ja gram tym samym zakładem od początku z pewnymi przerwami
Ja jeszcze nie pije,wieczorwm po 21 zaczne,na Nowy rok cudow nie chce,ttlko czesciuej 5\8 a reszte zalatwie stawka
Gryks ja piszę z telefonu non stop też mi się zdarza ale już ok...
Tomi chciej 8/8 nie bój się marzyć ja lubie Lotto i chcę 6/6 od tego trzeba zacząć...
Forsami,wiem ze 5\8 to to co mozliwe z podzialem 6:2 jaki gramfajnie by bylo grac jak wy po kilka z kazdej dyszki ale,nie potrafie
No serio w którymś roku AD zdobyłem 1 miejsce w zbieraniu Grzybów