Wpisy 3 078 280 – 3 078 379
28 grudnia 2017 17:35 → 28 grudnia 2017 19:17, 100 wpisów
do losowanka , jeszcze jedna dziś robótka ,,,,co za dzień jestem padnięty
tutaj ,,jest hejterem racista ...Yota czemu tak>> <<<
Yota ..chodz tam gg i opowiem
Jestem szurniety,zrobilem tabele...przez 4 losowania obserwowalema potem?Kreslilem z pamiecino to lampa...wina czerwonego
mi sie marzy w lotto 26,35,38,44 taka czworeczka do tego tylko mi znane 2 pozostale liczby
Dusia wejdzie prędzej palec do.....nosa nie pale nie pije no to se zagram nikomu tych pieniędzy nie zostawię niech se lenie zarobią
forsa mam rozumiec ze nie palisz w piecu nie pijesz ani w malych ani w duzych ilosciach dobrze ze chociaz jesz
Gryks czemu xxxxx krzyży nie stawiasz boisz się Jezusa Chrystusa....
xx to moja zabawa to raz dwa to moja zabawa jak sie komus nie podoba trudno mi sie tez wiele rzeczy nie podoba zyje nawet jesli mnie boli
forsa ale tak szczerze zebys tak trafil 6/6 w lottka tyle halasujesz z lottkiem
ja mam dl+ z maszyny i nie wiem jakie liczby bo nie sprawdziłam
przyjdzie na to czas przyjdzie czas
przyjdzie na to czas przyjdzie czas
krasna moze jutro z rana smignij po wyslaniu ej do odzialu po odbior tych 3 banieczek
krasna jak zobacze na niebiesko bialy i ta ulice bede bil brawa caly dzien i sie smial
olala ..opowiada rózne tematy chciałas ,,nie wazne kasa ,,oczywysie ,,nie masz ubrać sukienka mini na sylwestra
jak lotto da cos dzis lub jutro o 14h w multasia 7/10 5/5 lub w mini 4/5 dzis to zagram ej a tak to nie
Na początek łomot psujce 34-
a teraz chciałem zapytać Panie Kolego Insekt
co to za akcja z tymi klonami?
a teraz chciałem zapytać Panie Kolego Insekt
co to za akcja z tymi klonami?
nic już nie wiem , kto jest prawdziwy a kto klonem a może sam jestem klonem lub cyborgiem a o tym nie wiem
aku.. cos tam, tez trzeba posadzić, bo jest klonem
Kedzior cześć klonie klonów
Kedzior cześć klonie klonów
nara zie..