Wpisy 3 077 628 – 3 077 727
28 grudnia 2017 08:04 → 28 grudnia 2017 10:29, 100 wpisów
pare trojeczek do lotto lotto plus dla zabawy
05,08,12
16,23,32
26,29,35
41,44,46
37,42,45
42,45,48
42,46,49
05,08,12
16,23,32
26,29,35
41,44,46
37,42,45
42,45,48
42,46,49
gregor233
- jesteś ?
Skoro piszesz "sprawdziłem mój zestaw /.../", to rozumiem - te 9/10 /kiedyś kiedyś, w lepszych okolicznościach przyrody ale i tak gratuluję/ to stałe liczby, i tu raczej nie może być pomyłki ?
- jesteś ?
Skoro piszesz "sprawdziłem mój zestaw /.../", to rozumiem - te 9/10 /kiedyś kiedyś, w lepszych okolicznościach przyrody ale i tak gratuluję/ to stałe liczby, i tu raczej nie może być pomyłki ?
gregor233
/cd -/ ewentualnie dla wyjaśnienia tego "zjawiska" napisałbym "daj wskana", ale niestety - takie słowa wywołują zabawne/ zdumiewające/ niezrozumiałe/ agresywne itd itp - emocje
/cd -/ ewentualnie dla wyjaśnienia tego "zjawiska" napisałbym "daj wskana", ale niestety - takie słowa wywołują zabawne/ zdumiewające/ niezrozumiałe/ agresywne itd itp - emocje
gregor233
/cd-/ nie sądzę, żeby totalizator podawał/podmieniał wstecz, gdzieś tam - w net'ach itd - historię wylosowanych liczb - najprawdopodobniejszy jest figiel pamięci - te Twoje trafienie było zapewne innego dnia
/cd-/ nie sądzę, żeby totalizator podawał/podmieniał wstecz, gdzieś tam - w net'ach itd - historię wylosowanych liczb - najprawdopodobniejszy jest figiel pamięci - te Twoje trafienie było zapewne innego dnia
taaaa, a wszelakie wątpliwości, związane z teesami, dnia dzisiejszego zamknę słowami wieszcza:
piku pika
czy totalizator dziś znów nas wycyka ?
nara tymcza
piku pika
czy totalizator dziś znów nas wycyka ?
nara tymcza
to czas kobiet , czy moja stara wymieni mnie na nowszy model ??
Pan na Marsa wyślę TS jak nie dostanę jakiegoś prezentu w najbliższym czasie
poskreślane 2 warianty śniadanko i w miasto
Dusia zdrówka życzę , Twoje pokrywają się częściowo z moimi , ciekawe czy wejdą że też mi się nic ciekawego nie przyśni
Dusia zdrówka życzę , Twoje pokrywają się częściowo z moimi , ciekawe czy wejdą że też mi się nic ciekawego nie przyśni
Księciunio nie życzy sobie aby liczba 34 wypadła z bębna przez co najmniej 4-losy
a w tym czasie pożądana jak woda na kacu liczba 33 nawet w porywach trzy razy
a co
a w tym czasie pożądana jak woda na kacu liczba 33 nawet w porywach trzy razy
a co
niektórzy, a nie jest ich wcale tak mało, mawiają, że to realizm
a jeśli chodzi o tamdadaram zapowiadaną - żeby przesunięta nie była - w lewo, albo w skos jaki, tudzież, co wcale nie takie rzadkie - w czasie
KOlego MajowegO
a jeśli chodzi o tamdadaram zapowiadaną - żeby przesunięta nie była - w lewo, albo w skos jaki, tudzież, co wcale nie takie rzadkie - w czasie
KOlego MajowegO
a tak w ogóle - po co Kolega sam uzupełnia ?
niech Kolega zadzwoni do KOlegi MajowegO, to ten mu może zapoda, może już ma uzupełnione
podobno kontakt KOledzy macie - sam KOlega wczoraj pisał, a insekt - wziął dosłownie
niech Kolega zadzwoni do KOlegi MajowegO, to ten mu może zapoda, może już ma uzupełnione
podobno kontakt KOledzy macie - sam KOlega wczoraj pisał, a insekt - wziął dosłownie
trafił na 14.00 - 10,17,19,22,24,25,35,37,46,x
x - coby jakiś !@#$%^ nie przepisał literalnie całego zestawu
ariwederczi
x - coby jakiś !@#$%^ nie przepisał literalnie całego zestawu
ariwederczi
Dr 35 senna moja mocna
Ma ktoś 40-,ki...??
nimom 35 ani 37 ale wiem że buja się koło 36
a lewy obok zawsze lepszy niż prawy
a lewy obok zawsze lepszy niż prawy
W miejscowości Modliborzyce padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Solec Kujawski padła wysoka wygrana w zdrapce NA SZCZĘŚCIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
dusia
...
przecież może, może literalnie
...,47, ...,48 , itd
wesołego
...
przecież może, może literalnie
...,47, ...,48 , itd
wesołego
..chociaż w życiu lepsi ci po prawej bo na lewakach można się slizgnąć jak na gó ..wnie
zawsze idą w zaparte
zawsze idą w zaparte
Dusia
31*24***mam wysyp 40tek nie wie które
Pewnie się mylę
Senne też marnie latają...
Jocia 5 40tek???
To może dobry trop...40,41,42,44,48*""
43**
Dobra Lecę
POmyślmy KOlego
to wczoraj - ślizgał Krzysiowi, czy innymi razy innym ślizga ?
Noooo - kto wie, tu może i tertium datur
to wczoraj - ślizgał Krzysiowi, czy innymi razy innym ślizga ?
Noooo - kto wie, tu może i tertium datur