Wpisy 3 077 614 – 3 077 713
28 grudnia 2017 07:52 → 28 grudnia 2017 10:22, 100 wpisów
3 077 608. megamocny 2017-12-28 (07:44) wejscie drewnianego tygrysa!
gryks twoja piona taka ostra ze zaraz bede nio krajal se chleb
gryks twoja piona taka ostra ze zaraz bede nio krajal se chleb
pare trojeczek do lotto lotto plus dla zabawy
05,08,12
16,23,32
26,29,35
41,44,46
37,42,45
42,45,48
42,46,49
05,08,12
16,23,32
26,29,35
41,44,46
37,42,45
42,45,48
42,46,49
gregor233
- jesteś ?
Skoro piszesz "sprawdziłem mój zestaw /.../", to rozumiem - te 9/10 /kiedyś kiedyś, w lepszych okolicznościach przyrody ale i tak gratuluję/ to stałe liczby, i tu raczej nie może być pomyłki ?
- jesteś ?
Skoro piszesz "sprawdziłem mój zestaw /.../", to rozumiem - te 9/10 /kiedyś kiedyś, w lepszych okolicznościach przyrody ale i tak gratuluję/ to stałe liczby, i tu raczej nie może być pomyłki ?
gregor233
/cd -/ ewentualnie dla wyjaśnienia tego "zjawiska" napisałbym "daj wskana", ale niestety - takie słowa wywołują zabawne/ zdumiewające/ niezrozumiałe/ agresywne itd itp - emocje
/cd -/ ewentualnie dla wyjaśnienia tego "zjawiska" napisałbym "daj wskana", ale niestety - takie słowa wywołują zabawne/ zdumiewające/ niezrozumiałe/ agresywne itd itp - emocje
gregor233
/cd-/ nie sądzę, żeby totalizator podawał/podmieniał wstecz, gdzieś tam - w net'ach itd - historię wylosowanych liczb - najprawdopodobniejszy jest figiel pamięci - te Twoje trafienie było zapewne innego dnia
/cd-/ nie sądzę, żeby totalizator podawał/podmieniał wstecz, gdzieś tam - w net'ach itd - historię wylosowanych liczb - najprawdopodobniejszy jest figiel pamięci - te Twoje trafienie było zapewne innego dnia
taaaa, a wszelakie wątpliwości, związane z teesami, dnia dzisiejszego zamknę słowami wieszcza:
piku pika
czy totalizator dziś znów nas wycyka ?
nara tymcza
piku pika
czy totalizator dziś znów nas wycyka ?
nara tymcza
to czas kobiet , czy moja stara wymieni mnie na nowszy model ??
Pan na Marsa wyślę TS jak nie dostanę jakiegoś prezentu w najbliższym czasie
poskreślane 2 warianty śniadanko i w miasto
Dusia zdrówka życzę , Twoje pokrywają się częściowo z moimi , ciekawe czy wejdą że też mi się nic ciekawego nie przyśni
Dusia zdrówka życzę , Twoje pokrywają się częściowo z moimi , ciekawe czy wejdą że też mi się nic ciekawego nie przyśni
Księciunio nie życzy sobie aby liczba 34 wypadła z bębna przez co najmniej 4-losy
a w tym czasie pożądana jak woda na kacu liczba 33 nawet w porywach trzy razy
a co
a w tym czasie pożądana jak woda na kacu liczba 33 nawet w porywach trzy razy
a co
niektórzy, a nie jest ich wcale tak mało, mawiają, że to realizm
a jeśli chodzi o tamdadaram zapowiadaną - żeby przesunięta nie była - w lewo, albo w skos jaki, tudzież, co wcale nie takie rzadkie - w czasie
KOlego MajowegO
a jeśli chodzi o tamdadaram zapowiadaną - żeby przesunięta nie była - w lewo, albo w skos jaki, tudzież, co wcale nie takie rzadkie - w czasie
KOlego MajowegO
a tak w ogóle - po co Kolega sam uzupełnia ?
niech Kolega zadzwoni do KOlegi MajowegO, to ten mu może zapoda, może już ma uzupełnione
podobno kontakt KOledzy macie - sam KOlega wczoraj pisał, a insekt - wziął dosłownie
niech Kolega zadzwoni do KOlegi MajowegO, to ten mu może zapoda, może już ma uzupełnione
podobno kontakt KOledzy macie - sam KOlega wczoraj pisał, a insekt - wziął dosłownie
trafił na 14.00 - 10,17,19,22,24,25,35,37,46,x
x - coby jakiś !@#$%^ nie przepisał literalnie całego zestawu
ariwederczi
x - coby jakiś !@#$%^ nie przepisał literalnie całego zestawu
ariwederczi
Dr 35 senna moja mocna
Ma ktoś 40-,ki...??
nimom 35 ani 37 ale wiem że buja się koło 36
a lewy obok zawsze lepszy niż prawy
a lewy obok zawsze lepszy niż prawy
W miejscowości Modliborzyce padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Solec Kujawski padła wysoka wygrana w zdrapce NA SZCZĘŚCIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
dusia
...
przecież może, może literalnie
...,47, ...,48 , itd
wesołego
...
przecież może, może literalnie
...,47, ...,48 , itd
wesołego
..chociaż w życiu lepsi ci po prawej bo na lewakach można się slizgnąć jak na gó ..wnie
zawsze idą w zaparte
zawsze idą w zaparte
Dusia
31*24***mam wysyp 40tek nie wie które
Pewnie się mylę
Senne też marnie latają...
Jocia 5 40tek???
To może dobry trop...40,41,42,44,48*""
43**