Wpisy 3 073 035 – 3 073 134
24 grudnia 2017 16:00 → 24 grudnia 2017 17:06, 100 wpisów
Ale to nie tylko jedzenie się liczy ale miło spędzenie tego czasu to też jest ważne
Jak ma być dobrze w tym kraju nawet na święta tam mi smutno zrobiliście
o tak mulag milo spedzony czas dlatego wole tesciow jak mam gdzies isc kogos odwiedzic lub znajomych niz rodzine tzw coz tak jak ze zdieciem lepiej gdzies z boku by mogli wyciac
mulag coz ci moge napisac wystarczy popatrzec na zielona czasem nie mozna wyrazic wlasnego zdania cos napisac bo zaraz prowokacja zaraz sie jest takim i takim doszukiwania szydertwa zaraz obrazanie kazdy jest inny nawet jesli sie komus cos nie podoba a ktos nie obraza to po co sie odzywac trza to uszanowac ma to sie tez do mnie zeby nie bylo moze czasem cos palne staram sie
Nic idę kończyć gotowanie pierogów Odpoczywajcie w gronie bliskich osób świętujcie niech to będzie czas refleksji za dumy pokory przyznania racji innym ustępstw wyrozumiałości mniej zawiści że ktoś inaczej myśli bo co nie którzy by chcieli by wszyscy tak samo myśleli
moja byla tesciowa byla taka jak przyszla nd i miala isc z rodzina do kosciola z kosciola jaka ona pobozna a wystarczylo jak przyszla do domu wyzywala a mowiono o rodzinie milosci itp w rodzinie tacy ludzie
gryks76 wiem, ludzie od swieta sie dobrze zachowuja tylko zeby sobie zyczenia dobre skladac
tu zyczenia a jak sie obrocisz jad zeby nie bylo nie sa wszyscy tacy
w rodzinym domu czy jak sie bylo dzieckiem zyli dziadkowie bylo to dawno dawno temu z 34 lata temu zaczynalo sie o 18h raz dziadek choinke podpalil oj tam oj tam
ja do jedzenie nie przywiazuje takiej wagi grunt zeby cos bylo
a ja sobie zapuszcze miuzik ze tez do sylwka tak daleko
dana dana
dana dana
wlasnie wydalem 3,5 patola na rower, multi moglby mi to oddac
krokiety tez ona ja ino produkty do zrobienia piczary i kapuche
w zasadzie moglbym zjesc teraz schaboszczaka z ziemniakami i surowka
bylem u sopowiedzi i mowie spotykalem sie z kolezanko
a ksiadz mowi to nie grzech a ja mowie ale tak fizycznie
a ksiadz mowi to nie grzech a ja mowie ale tak fizycznie
bo jak ktos idzie po roku do spowiedzi i nie mowi nic o seksie to nie chlop ani prawdziwa baba
sex to niz zlego nie rozumiem z czego sie tlumaczyc wyrazac to cos ludzkiego przyjemnego
zreszta ten pan byc moze i tak wie cos o tym zreszta znam paru jego kolegow maja rodzinki dzieci i jest ok
https://www.dobrerowery.pl/rower-ns-bikes-eccentric-djambo-2-2017?from=listing
dobry bedzie na lato nie?
dobry bedzie na lato nie?
ale oczywiscie kazdy moze powiedziec bylo zaje...scie, lub wykonalem swoja robote
sexik to nie robota to przyjemnosc radosc czasem egoizm zdrowy egoizm przyjemnosc nawet w trojke
taki pasztet na sympatii przecietna bardzo a miala tyle chlopcow juz szok