Wpisy 3 070 539 – 3 070 638
22 grudnia 2017 15:55 → 22 grudnia 2017 16:46, 100 wpisów
to az taki wyglad masz podejzliwy ja bym byl chyba codzienie u ciebie bo ciagle spiacy chodze szczegolnie jak sa nocki
jak to mawiaja nie pomoze puder roz jak stara d juz ps tak sobie czasem mowie stojac przed lustrem
https://www.youtube.com/watch?v=y3K5oLg-Fq4&list=RDy3K5oLg-Fq4&t=620
To nie nasza pilka kogo zatrzymujw,wazne by odpowiednie liczby jutro losowalia wieczorem baaar
Popre Pis jak zrobi zakaz powrotu do kraju rym co tak ukochali nasza ojczyzne ze teraz smieja sie nam w twarz,rozwalajac sie brykami o ktorych mozemy pomarzyc i wylegujac pod palmami
Gryks ostatnia nocka
krasnalek teraz tobie pociagne a pozniej ty mi
podaj numer karty
podaj numer karty
18.64.74 jak wpadnie to się
https://www.facebook.com/alex.book.5872/videos/679758865745308/?fref=mentions
Megamocny 24 grudnia kupuję na 14sta 3/3 za 100 zł
24 na wieczor za 100 zl a czemuy na 14? Jezus sie nie zdazy urodzic
3 070 562. krasnalek 2017-12-22 (16:13) Białystok
gryks
czym sobie zasluzylem o pani na te pieszczochy
gryks
czym sobie zasluzylem o pani na te pieszczochy
Dasz skana przed losowaniem megamocny ja dam
zrob tak na 14 delikatnie, umocnij pewniaki, wieczorem gruba rura
wrocilem sie puscilem moge isc lulu lukne pozniej na ejacka a przed praca mini multi a mam tak z trafika 2x ejacka 12 mini w tym 10 z trafika 1x5 1x10 wlasne oraz 1x9 z trafika w multasia
Megamocny o 14 00 kolektory u mnie zamknięte
ooo dzieki o pani jam nie godzien tia juz widze ten prezent po otwarciu wyskakuje na spreżynie rekawica bokserska ty kawalarko
Megamocny powaga kupujesz za 100 zeta 7/7
Krasnalek 24 grudnia
Krasnalek za 100 zł 3/3 te same liczby
zbynio w mini w tych 10 z trafika najczesciej 02 12 26 lub 26 35 38
nic nie jest dla mnie w najblizszych dniach tak intresujace jak to do ktorej w nd bede sie mogl puscic i czy w pn i wt bedzie gdzie
ten eternit to jak" Uniwersalny zolnierz "!a kim on nie jest ??? obronca ucisnionych, sprawozdawca , krytyk polityczny,baczny obserwator otoczenia, podroznik, komiwojazer ,a teraz jeszcze zegarmistrz i znawca porcelany w DESIE, wooo matko zaiste omnibus
ja jestem 2 tydz w kraju a jeszcze nie przegralem swojej zlotowki w multi
gram za wygrana
gram za wygrana
30 12 2017 mam księdza po kolędzie znowu kazanie kiedy się a ja to nigdy
zeby ni on to byloby monotonnie zielono i zielono mi , a tak chociaz teczowoooo
bo w koncu demony sie zalegno jak w domku pod dzialdowem i trzeba bedzie do caritasu spieprzac
Mój sąsiad miał komórkę włączoną jak był u niego ksiądz a tam pewnym momencie esemes i dzwonek tego esemesa jakiś h,j cię nie pokoi panie