Wpisy 3 070 507 – 3 070 606
22 grudnia 2017 14:46 → 22 grudnia 2017 16:31, 100 wpisów
nic swojego strzeliłem wieczorem będę patrzył czy coś wyjdzie nie miałem dziś głowy by myśleć nad liczbami
i tak już zostanie po św będę myślała najważniejsze że jestem w grze
no chyba że wy macie jakiś strategię na dziś pomysły jakiś sensowne
Yota ..nie trafie najciesze spadaja to ..!)...
uwaga moda na 6 godzinę RANO i zegarki
ponieważ poseł wczoraj miał być zgłoszony jako kandydat na p miasta sz....a
o 6 rano wkroczyli w K
ponieważ poseł wczoraj miał być zgłoszony jako kandydat na p miasta sz....a
o 6 rano wkroczyli w K
gryks możesz się powstrzymać do poniedziałku
masz przecież nocki
masz przecież nocki
u mnie można dmuchać na wejściu i na wyjściu do pracy więc to ryzyko
coz katolicy i inni maja imprezki to i pichcenia gotowania zakupy sa to i cichosza patrzac na to co bylo za dziecka i teraz to ciesze sie z tego jak jest nie musze nic robic jak moi rodzice robili latanie bieganie gotowanie a tak spokoj na pare dni to co trza kupione bo wolne coz taki kraj a z drugiej strony patrzac na to co sie dzieje we francji belgi szczegolnie ostatnio w niemczech to chyba nalerzalo by sie z jednego tylko cieszyc ze mamy taki rzad jaki mamy ze daleko do tej tfu takiej europy i chyba tak bedzie tam juz emigrancji rzadza narzucaja swoje ale nie dlugo faktycznie bedzie jak w tym kawale co dwoch policjantow w niemczech legitymuja gostka i jeden do drugiego patrz achmed co to za imie nie nasze hans
pracowalem kiedys w centrum zaopatrzenia biedronek mielismy alkomat na dzien dobry na dowidzenia przed wyjsciem z hali stal ochroniaz wychodzac do szatni wc przeszukiwanie i alkomat raz kolo ktory jezdzil na wozki zbieral smieci i niechcaco rozcinajac folie z palety ze zgrewami piwka jedna rozcil zrobili dym i wszyscy musieli dmuchac co tam ze niechcaco
gryks u mnie taki przepis firmy i dmuchanie ale wyrywkowo
możesz dmuchać kilka razy w miesiącu albo wcale
możesz dmuchać kilka razy w miesiącu albo wcale
krasna ty wkoncu gdzie pracujesz w rozlewni alkoholu woda wino koniak rum itp
to az taki wyglad masz podejzliwy ja bym byl chyba codzienie u ciebie bo ciagle spiacy chodze szczegolnie jak sa nocki
jak to mawiaja nie pomoze puder roz jak stara d juz ps tak sobie czasem mowie stojac przed lustrem
https://www.youtube.com/watch?v=y3K5oLg-Fq4&list=RDy3K5oLg-Fq4&t=620
To nie nasza pilka kogo zatrzymujw,wazne by odpowiednie liczby jutro losowalia wieczorem baaar
Popre Pis jak zrobi zakaz powrotu do kraju rym co tak ukochali nasza ojczyzne ze teraz smieja sie nam w twarz,rozwalajac sie brykami o ktorych mozemy pomarzyc i wylegujac pod palmami
Gryks ostatnia nocka
krasnalek teraz tobie pociagne a pozniej ty mi
podaj numer karty
podaj numer karty
18.64.74 jak wpadnie to się
https://www.facebook.com/alex.book.5872/videos/679758865745308/?fref=mentions
Megamocny 24 grudnia kupuję na 14sta 3/3 za 100 zł
24 na wieczor za 100 zl a czemuy na 14? Jezus sie nie zdazy urodzic
3 070 562. krasnalek 2017-12-22 (16:13) Białystok
gryks
czym sobie zasluzylem o pani na te pieszczochy
gryks
czym sobie zasluzylem o pani na te pieszczochy
Dasz skana przed losowaniem megamocny ja dam
zrob tak na 14 delikatnie, umocnij pewniaki, wieczorem gruba rura
wrocilem sie puscilem moge isc lulu lukne pozniej na ejacka a przed praca mini multi a mam tak z trafika 2x ejacka 12 mini w tym 10 z trafika 1x5 1x10 wlasne oraz 1x9 z trafika w multasia
Megamocny o 14 00 kolektory u mnie zamknięte