Wpisy 3 068 984 – 3 069 083
21 grudnia 2017 10:56 → 21 grudnia 2017 14:22, 100 wpisów
dzień dobry, cześć i czołem
ile macie zarejestrowanych kodów i czy znacie kogoś kto załapał się na jakąkolwiek nagrodę ?
ile macie zarejestrowanych kodów i czy znacie kogoś kto załapał się na jakąkolwiek nagrodę ?
W miejscowości Żarki padła wysoka wygrana w zdrapce Najlepsze Życzenia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Nie warto swoich wysylacod nowego roku pn,sr pi 4 z maszyny na 8 liczb i co tydzen...to samoaz sie totkowi znudza zarty z losowaniem liczb
fajna akcja byla 8 tych samych z rana i 8 z wieczora
7,31,32,37 wszedzie
7,31,32,37 wszedzie
Strachu czy Popek?zadnego nie trawie ale jestem za Tomkiem Strachem
Pytanie do obserwatora z totolotka -
wiem, że jest zabezpieczenie przed powtórnym wpisaniem numeru, to słuszna idea, jednak -
co by było gdyby się komuś nudziło i porejestrował wszystkie możliwe zapodane na karcie wygrywających ?
wiem, że jest zabezpieczenie przed powtórnym wpisaniem numeru, to słuszna idea, jednak -
co by było gdyby się komuś nudziło i porejestrował wszystkie możliwe zapodane na karcie wygrywających ?
doktor
są są, kiedyś na bank zaglądali...
... podczas losowania mówili - o sprawach, które były tu poruszane - przypadek ?
a obecnie /imo/ zaglądają tu z działu marketingu i pr
są są, kiedyś na bank zaglądali...
... podczas losowania mówili - o sprawach, które były tu poruszane - przypadek ?
a obecnie /imo/ zaglądają tu z działu marketingu i pr
natomiast, jeśli chodzi o liczby zapodawane tu i ich eliminowanie , bo i takie teorie też tu fruwają - nie, nie muszą ich kopiować - mają swoją własną bazę
tak i dobór liczb następuje przed losowaniem w najkorzystniejszy dla toska = najmniejsza wyplata wygranych
Jakoś tak, to może być w grze z komputerem - gdzie nie ma fizycznego losowania,
podobnie w "grze" gdzie wynik jest tylko ogłaszany,
ale jeśli chodzi o gry "kulkowe" - raczej nie - nie manipulują do poziomu ustawiania losowań
podobnie w "grze" gdzie wynik jest tylko ogłaszany,
ale jeśli chodzi o gry "kulkowe" - raczej nie - nie manipulują do poziomu ustawiania losowań
doktor
oki - Twoje prawo mieć wątpliwości, ja też mam i nie "gram" w to z wpisu powyżej
swoją drogą z S SZ to miałem niezłą "drakę" z jednym z kolektorów - niech zagra klient, losowanie jest codziennie itd itd - to go pytam - gdzie mogę to losowanie zobaczyć, a nie ogłoszenie wyniku ? i nie chodzę do pajaca i tyle
oki - Twoje prawo mieć wątpliwości, ja też mam i nie "gram" w to z wpisu powyżej
swoją drogą z S SZ to miałem niezłą "drakę" z jednym z kolektorów - niech zagra klient, losowanie jest codziennie itd itd - to go pytam - gdzie mogę to losowanie zobaczyć, a nie ogłoszenie wyniku ? i nie chodzę do pajaca i tyle
wystarczy spojrzeć na trafienia 7/7,8/8,9/9, 10,10 wniosek graja sami pechowcy którzy nie potrafią skreślić trafnie nic powyżej 6/6 a losowanie powinno być przejrzyste i transparentne nie budzące żadnych wątpliwości
od kiedy podnieśli cenę i zrobili dwa razy dziennie / a i doszło i losowań i innych gier w
ciągu tygodnia/ na pojedyncze losowanie zawieranych jest mniej zakładów - co daje mniejsze pokrycie - i stąd masz większość pechowców
a wszystko - dla dobra graczy
i powo znikam
ciągu tygodnia/ na pojedyncze losowanie zawieranych jest mniej zakładów - co daje mniejsze pokrycie - i stąd masz większość pechowców
a wszystko - dla dobra graczy
i powo znikam
Prawidłowo skreślić 10\10 to najlepiej potrafi L.W. i to nie jeden raz
3 069 011. doktor2p 2017-12-21 (11:46) Burkina Faso
sterowanie kulkami to już jest żaden problem
Pewnie tak.
Ale jedno zasadnicze pytanie. PO CO?
Każdy kant ,każda manipulacja posiada swoje cechy- a to dlatego że stworzył ją człowiek.
To co wymyśli-zakoduje algorytmem jeden człowiek -drugi może może to odkodować jeśli pozna zasadę tworzenia algorytmu.
Człowiek człowieka przechytrzyc może. Losu i RP -nie da rady. Tutaj PR i PWL obronią się same.
sterowanie kulkami to już jest żaden problem
Pewnie tak.
Ale jedno zasadnicze pytanie. PO CO?
Każdy kant ,każda manipulacja posiada swoje cechy- a to dlatego że stworzył ją człowiek.
To co wymyśli-zakoduje algorytmem jeden człowiek -drugi może może to odkodować jeśli pozna zasadę tworzenia algorytmu.
Człowiek człowieka przechytrzyc może. Losu i RP -nie da rady. Tutaj PR i PWL obronią się same.
Pikolo weź poprawkę na mentalność Polaka bez kombinowania i krętactwa jest chory
Los wcale nie jest ślepy. Ludzie sobie tak go nazwali bo nie jest im zawsze posłuszny .
3 069 025. Pan 2017-12-21 (12:21) Cisza przed.....
...tam gdzie mega kasa zdać się na los
a na człowieka?
ktory z tą wiedzą nigdy nic nie zrobi?
nie wykorzysta?
Panie... błądzisz Pan.
...tam gdzie mega kasa zdać się na los
a na człowieka?
ktory z tą wiedzą nigdy nic nie zrobi?
nie wykorzysta?
Panie... błądzisz Pan.
Błądzisz Pan
to czy nie można nawet jak błądzę >>>>>>>>>>>
oki wypiję sam
to czy nie można nawet jak błądzę >>>>>>>>>>>
oki wypiję sam
A dla tych ktorymi targają wątpy co do tego czy TS manipuluje losowaniami czy nie -polecam ze zrozumieniem zapoznać się z PWL.
TS - kantuje ale nie przy losowaniach tylko przy ustalaniu stawek i progow wygranych.
To jest namniej opłacalna gra na świecie - patrząc na stosunek szansa-wygrana.
No chyba jeszcze w tzw. trzy kubki.
Drugim numerem ktory TS robi to jest utajnienie ilości technicznych,probnych losowań
Każda maszyna ma swoją cechę ktora ujawnia się po dłuższym czasie jej używania.
Niejawne losowania zabużają a wlaściwie zmieniają charakterystykę maszyny. Tym bardziej że nie wiadomo ile ich napradę jest .
TS - kantuje ale nie przy losowaniach tylko przy ustalaniu stawek i progow wygranych.
To jest namniej opłacalna gra na świecie - patrząc na stosunek szansa-wygrana.
No chyba jeszcze w tzw. trzy kubki.
Drugim numerem ktory TS robi to jest utajnienie ilości technicznych,probnych losowań
Każda maszyna ma swoją cechę ktora ujawnia się po dłuższym czasie jej używania.
Niejawne losowania zabużają a wlaściwie zmieniają charakterystykę maszyny. Tym bardziej że nie wiadomo ile ich napradę jest .
Widze że ogladalnosc spadła nieco w stosunku do ostatniej wizyty
Tak tylko co by było gdyby ślepy los
poczoł dawać
w d...pę Tosiowi
Bo chyba nie ma wątpli.. że mógłby?
poczoł dawać
w d...pę Tosiowi
Bo chyba nie ma wątpli.. że mógłby?
pan<<, ..i co kto pierwszy wymyslony >>powo <<
robala ...
3 069 042. Pan 2017-12-21 (12:40) Cisza przed.....
poczoł dawać
w d...pę Tosiowi
Pan>>> ja już pisalem że los nie jest ślepy. A TS nie głupi.
i w dooopę TS nie ma możliwości dostać .. jeśli będą chętni żeby grać.
Sporadyczne wysokie trafienia - są na to przygotowani.
poczoł dawać
w d...pę Tosiowi
Pan>>> ja już pisalem że los nie jest ślepy. A TS nie głupi.
i w dooopę TS nie ma możliwości dostać .. jeśli będą chętni żeby grać.
Sporadyczne wysokie trafienia - są na to przygotowani.
Na sucho wytypowane 12 Multi
Jedności z dziesiątkami
Czterdziestki ze siedemdziesiątkami
Siedemdziesiątki z pięćdziesiątkami
Jedności z dziesiątkami
Czterdziestki ze siedemdziesiątkami
Siedemdziesiątki z pięćdziesiątkami
Ksiądz w USA powiedział na mszy że jest gejemjeden uczciwyjuż wolę by się określił niż był pedofilem
tylko tomi nie wiadomo w jakim wieku woli hm mezczyzn coz jego wybor za sie okreslenie wazne jest uczucie a nie wiek tylko co z polskimi panami
49,56,71,24,xx,xx,xx,xx,xx zakladzik 9/9 z trafika i pare liczb z niego oby
dotam moze ludzie sie pytaja bo nie wiedza myslalem ze w kaskade nikt nie gra przedemna dziadek mial 2x3/6 w lotto wziol 20 kaskad 20 mini 10 lottkow z plusem 10 multi z plusem na 10 skreslen i 2 kalendarze swiateczne
Dopisano wyniki Multi Multi
07,08,19,20,22,25,27,30,38,49,50,57,62,65,67,69,71,73,75,78
Plusem jest liczba: 73
07,08,19,20,22,25,27,30,38,49,50,57,62,65,67,69,71,73,75,78
Plusem jest liczba: 73
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9976 zestawów od 1310 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 8 672 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 15 906 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- cienciaros - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 214 zł = 42,80 x koszt gry
- nolife890 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 304 zł = 30,40 x koszt gry
- radzio - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
- ANDREA - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 710 zł = 14,20 x koszt gry
- Franc75 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 140 zł = 11,20 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6755383
Wylosowany numer to: 6755383
Typowania Super Szansy
Agnieszka13 wytypował(a) 1310283 - wygrana 10 złstanley-58 wytypował(a) 7586183 - wygrana 10 zł
sebsonxxx wytypował(a) 6061983 - wygrana 10 zł
Corso wytypował(a) 4051983 - wygrana 10 zł
jano1959 wytypował(a) 4352683 - wygrana 10 zł
Snooki wytypował(a) 7304783 - wygrana 10 zł
3/5 4/10 5/9 5/9 dwa kosze ogarne co nie co w mieszkaniu i sie biore za relaksik na wieczorna zabawe z ts i mykne lulu przed nocka
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,06,07,09,11,17,20,21,23,24
DURNY RZĄD PIS WALCZY Z UNIĄ EUROPEJSKĄ
ZAMIAST ROZWIJAĆ WSPÓŁPRACĘ
ZAMIAST ROZWIJAĆ WSPÓŁPRACĘ
3 068 912. ceha 2017-12-21 (09:20) Ruda Śl. zloty
o, to może być liczba dnia 27
a reszta liczb do
o, to może być liczba dnia 27
a reszta liczb do
Ktos ugral coś
09,12,15,18,24 podumam nad tymi liczbami pozniej do multi ide narazie do ogarniecia
2/3... cholera cysio głupi wypluwał 67
Podaje 10z plusem na14godz 7,8,22,25,27,49,50,65,67,73 cofnimy sie wczasie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 360 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej