Wpisy 3 068 926 – 3 069 025
21 grudnia 2017 09:32 → 21 grudnia 2017 12:21, 100 wpisów
Aż krasnalek znowu do mnie przyjdzie
Na Nowy Rok Angierski będzie się bawił
Krasnalka gdzie idziesz na Sylwestra ?
Gram 1,4,7 a wczoraj było 2,5,7
tomi77 poprawial program znalezione bledy i pewne udoskonalenia
Teraz to już trzeba wymęczyc krasnalka aż przyjdzie
A jaki masz program ?
Ni i znowu taka rozmowa
Ja dziś wymyśle 5/5 i tryknę stawka x 11
Krasnalka to pewnie w zeszłym roku bawiłaś się na jakimś balu ?
Wesołych ........głąbom też
https://www.youtube.com/watch?v=DDt3u2Ev1cI
Pa
https://www.youtube.com/watch?v=DDt3u2Ev1cI
Pa
Raz na jakiś czas trzeba zaryzykować i dać stawka duża
Jak można nie pamiętać gdzie się człowiek bawił na Sylwestra rok temu ?
Gdybym spytał co robiłaś w 1998 roku to rozumiem ale rok temu i to w Sylwestra to chyba każdy pamięta
Ale numer
A co masz czekać pod fioletową budką na losowanie ?
W domu ciepło spokojnie nie spiesz się
Wyluzuj odpocznij
mi dopiero w marcu koledzy powiedzieli gdzie i co robiłem na sylwestra
To zdasz na 21,40 spokojnie
Wujek to koledzy do marca pili ?
Ale numer
Idę na dwór pobiegać
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 255 472,50 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Tczew padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
bramki dnia czy widzisz to co lubisz
7,14,21,28,35,42,49,56,63,70,77
21,35,56
7,14,21,28,35,42,49,56,63,70,77
21,35,56
dzień dobry, cześć i czołem
ile macie zarejestrowanych kodów i czy znacie kogoś kto załapał się na jakąkolwiek nagrodę ?
ile macie zarejestrowanych kodów i czy znacie kogoś kto załapał się na jakąkolwiek nagrodę ?
W miejscowości Żarki padła wysoka wygrana w zdrapce Najlepsze Życzenia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Nie warto swoich wysylacod nowego roku pn,sr pi 4 z maszyny na 8 liczb i co tydzen...to samoaz sie totkowi znudza zarty z losowaniem liczb
fajna akcja byla 8 tych samych z rana i 8 z wieczora
7,31,32,37 wszedzie
7,31,32,37 wszedzie
Strachu czy Popek?zadnego nie trawie ale jestem za Tomkiem Strachem
Pytanie do obserwatora z totolotka -
wiem, że jest zabezpieczenie przed powtórnym wpisaniem numeru, to słuszna idea, jednak -
co by było gdyby się komuś nudziło i porejestrował wszystkie możliwe zapodane na karcie wygrywających ?
wiem, że jest zabezpieczenie przed powtórnym wpisaniem numeru, to słuszna idea, jednak -
co by było gdyby się komuś nudziło i porejestrował wszystkie możliwe zapodane na karcie wygrywających ?
doktor
są są, kiedyś na bank zaglądali...
... podczas losowania mówili - o sprawach, które były tu poruszane - przypadek ?
a obecnie /imo/ zaglądają tu z działu marketingu i pr
są są, kiedyś na bank zaglądali...
... podczas losowania mówili - o sprawach, które były tu poruszane - przypadek ?
a obecnie /imo/ zaglądają tu z działu marketingu i pr
natomiast, jeśli chodzi o liczby zapodawane tu i ich eliminowanie , bo i takie teorie też tu fruwają - nie, nie muszą ich kopiować - mają swoją własną bazę
tak i dobór liczb następuje przed losowaniem w najkorzystniejszy dla toska = najmniejsza wyplata wygranych
Jakoś tak, to może być w grze z komputerem - gdzie nie ma fizycznego losowania,
podobnie w "grze" gdzie wynik jest tylko ogłaszany,
ale jeśli chodzi o gry "kulkowe" - raczej nie - nie manipulują do poziomu ustawiania losowań
podobnie w "grze" gdzie wynik jest tylko ogłaszany,
ale jeśli chodzi o gry "kulkowe" - raczej nie - nie manipulują do poziomu ustawiania losowań
doktor
oki - Twoje prawo mieć wątpliwości, ja też mam i nie "gram" w to z wpisu powyżej
swoją drogą z S SZ to miałem niezłą "drakę" z jednym z kolektorów - niech zagra klient, losowanie jest codziennie itd itd - to go pytam - gdzie mogę to losowanie zobaczyć, a nie ogłoszenie wyniku ? i nie chodzę do pajaca i tyle
oki - Twoje prawo mieć wątpliwości, ja też mam i nie "gram" w to z wpisu powyżej
swoją drogą z S SZ to miałem niezłą "drakę" z jednym z kolektorów - niech zagra klient, losowanie jest codziennie itd itd - to go pytam - gdzie mogę to losowanie zobaczyć, a nie ogłoszenie wyniku ? i nie chodzę do pajaca i tyle
wystarczy spojrzeć na trafienia 7/7,8/8,9/9, 10,10 wniosek graja sami pechowcy którzy nie potrafią skreślić trafnie nic powyżej 6/6 a losowanie powinno być przejrzyste i transparentne nie budzące żadnych wątpliwości
od kiedy podnieśli cenę i zrobili dwa razy dziennie / a i doszło i losowań i innych gier w
ciągu tygodnia/ na pojedyncze losowanie zawieranych jest mniej zakładów - co daje mniejsze pokrycie - i stąd masz większość pechowców
a wszystko - dla dobra graczy
i powo znikam
ciągu tygodnia/ na pojedyncze losowanie zawieranych jest mniej zakładów - co daje mniejsze pokrycie - i stąd masz większość pechowców
a wszystko - dla dobra graczy
i powo znikam
Prawidłowo skreślić 10\10 to najlepiej potrafi L.W. i to nie jeden raz
3 069 011. doktor2p 2017-12-21 (11:46) Burkina Faso
sterowanie kulkami to już jest żaden problem
Pewnie tak.
Ale jedno zasadnicze pytanie. PO CO?
Każdy kant ,każda manipulacja posiada swoje cechy- a to dlatego że stworzył ją człowiek.
To co wymyśli-zakoduje algorytmem jeden człowiek -drugi może może to odkodować jeśli pozna zasadę tworzenia algorytmu.
Człowiek człowieka przechytrzyc może. Losu i RP -nie da rady. Tutaj PR i PWL obronią się same.
sterowanie kulkami to już jest żaden problem
Pewnie tak.
Ale jedno zasadnicze pytanie. PO CO?
Każdy kant ,każda manipulacja posiada swoje cechy- a to dlatego że stworzył ją człowiek.
To co wymyśli-zakoduje algorytmem jeden człowiek -drugi może może to odkodować jeśli pozna zasadę tworzenia algorytmu.
Człowiek człowieka przechytrzyc może. Losu i RP -nie da rady. Tutaj PR i PWL obronią się same.
Pikolo weź poprawkę na mentalność Polaka bez kombinowania i krętactwa jest chory