Wpisy 306 888 – 306 987
19 maja 2011 08:17 → 19 maja 2011 10:51, 100 wpisów
Cały problem polega na tym, że to 15 letnie niepełnosprawne dziecko, i co teraz będzie nosił HKS na czole?
A jak zwykle inteligencja tej korporacji kierowników to chyba wzięta z TS
Lestek,no tak,szkoda że nie ma u nas szwadronów mścicieli...po za prawem
Ja jestem za tym żeby policja strzelała a później pytała. I jak w Islamie, oko za oko. oprawcom GKS bym wyciął i wpuścił na trybunę ruchu. A tak w ogóle to moja propozycja jest prosta. Proponuję stworzyć jedno więzienie tylko z kibicami. Dwuosobowe cele. Do każdej celi po jednym kibicu zwaśnionych klubów. Ściany wyciszone. Problem rozwiąże się sam.
Jasne że tak Lestek-popieram,dziwni mnie ten kiosk ,bo pod lottomatem leżą różne gadżety,gumki itd. których sprzedający za bardzo nie widzi,można kraść do woli,bo pytałem ,nie masz szans żeby upilnować,nie ma żadnej kasetki ,nic.
No faktycznie zwróciłem uwagę na to, że tam są różne gadżety, gumy, batoniki i faktycznie nie widać...
A kierowniczka nic nie robi w tej sprawie,jaki to sens...no tak zatrudniony"niby" to kupi-bo za to zapłaci i sprzedaż o wiele wyższa,dobry pomysł.
OPA moja koleżanka miała ten sam problem i zamontowała na własny koszt kamerę.
Witam
Lestek 11

Lestek 11
hmmm bo ja po prostu wiem, że 3 liczby się powtórzą tylko nie wiem które 

a 18 wejdzie ostatni raz

Lestek,podpowie Ci wiesz kto?
Wczoraj strona nie działała więc nie mogłem napisać że utrafiłem w 2 zakładach plusa.
Lestek,jakie?
Lestek

ryszardz12: dwie ósemki. Nie chcę zapeszać ale przeczucia są dobre...
Lestek,podziel się

306899. status Lestek 2011-05-19 (08:28)home Lotki Duże
11,14,17,18,20,41,54,59,71,76 - która z tych może się powtorzyć?
dzien dobry
w/g mnie Lestku
njwieksza niespodzianka przy 18,19,20,21, ale ulubiona jest 11 stawiam na powtórke: 9,10,11,i 50 jezeli juz...a z 19 nie wiem.były juz trafgiczne wersje,1 9, 11, 19,
11,14,17,18,20,41,54,59,71,76 - która z tych może się powtorzyć?
dzien dobry

w/g mnie Lestku
njwieksza niespodzianka przy 18,19,20,21, ale ulubiona jest 11 stawiam na powtórke: 9,10,11,i 50 jezeli juz...a z 19 nie wiem.były juz trafgiczne wersje,1 9, 11, 19,
Stawiam na Tolka Banana,a poważnie to pewniak 11
parka 11,13

Lestek?
widzę że nie lubisz się dzielić
widzę że nie lubisz się dzielić

Nie chodzi o to Ryszardzie
Po prostu nauczyłem się, że jak podam - nigdy nie trafię 
Po prostu nauczyłem się, że jak podam - nigdy nie trafię 
A mój sen to był napad na lombard. Czyli że mnie napadnięto... a to sen na kasę 

Witam marzycielki i marzycieli o super wygranej
Lestek
- poczta?daj znać czy doszła

Lestek
- poczta?daj znać czy doszła11,13,18,23,25,33
cześć szukam najlepiej typujących,są tacy?? 

Lestek,śniły mi się wczoraj liczby i co g........

zainwestowałem x 10

zainwestowałem x 10
Adrian,patrz na najlepiej typujący

jestem tu nowy,ale szybko chwytam o co chodzi ,dzięki ryszardz12
czak

Lestek
adrian113667
- najlepiej typującym w tej grze jest TS
100% trafień!!!!!!-p.o.z

adrian113667
- najlepiej typującym w tej grze jest TS100% trafień!!!!!!-p.o.z
adrian,powodznia ja niedawno też byłem NOWY
heh no tak
ryszardz12 ja mam prostą zasadę. Gram na niższe stawki, z plusem i za nie więcej niż 10 zł...
cześć
czesc
Aniga

To jest szok. Najpierw wypadek na ulicy, slynny na całą Polskę. W weekend śmierć quadzisty a wczoraj to bestialstwo. Oj będę miał ręce pełne roboty... 

Bo są debilami. To jest uczeń tzw. szkoły specjalnej. Zwykły 15-latek, nawet nie kibic.
Wędrowco netowy,miłego dnia

A skoro to było na ul. Jana Pawła II, to był to występ gościnny. To jest strefa wpływu Górnika. Miasto jest podzielone na dwa kluby. HKS i KSG.
Teraz zacznie się dziać... Noże i siekiery będą latać...
A Wam polecam piosenkę lokalnego "artysty": http://syqs92.wrzuta.pl/audio/5rpcDhvdSxf/dr_miod_-_piekory
A Wam polecam piosenkę lokalnego "artysty": http://syqs92.wrzuta.pl/audio/5rpcDhvdSxf/dr_miod_-_piekory
Gała: pocięli 15-latka żyletką/nożem i wypisali mu na twarzy symbole Ruchu Chorzów. Szramy do końca życia...
Witam 

chciałabym ja dorwać w swoje ręce tych bydlaków-pseudokibiców
zadanie dla sądu zrobić szybki,głośny,pokazowy proces i przywalić tym wykolejeńcom maxa

chciałabym ja dorwać w swoje ręce tych bydlaków-pseudokibiców

zadanie dla sądu zrobić szybki,głośny,pokazowy proces i przywalić tym wykolejeńcom maxa
bella34

już na mnie czas,do roboty......
do zobaczenia

do zobaczenia

wita,witam
aniqa-bryndza taka że najstarsi górale nie pamietają
Rysiu
miłego dnia
rozkładają mi się te cyferki po różnych pukonach i z tego wychodzi drobnica lub nic

aniqa-bryndza taka że najstarsi górale nie pamietają

Rysiu
miłego dniarozkładają mi się te cyferki po różnych pukonach i z tego wychodzi drobnica lub nic

bella34 jacy tam pseudokibice. Zwykłe zwierzęta. Proponowałbym zamknąć takiego w celi 2x2 z kibicen innego klubu. Sami by się pozabijali, po co sąd
Metodą wygrany idzie do następnej klatki ze świeżym kibicem przeciwnej drużyny. I tak ciągle. Jeden po jednym wy odpadali 
Metodą wygrany idzie do następnej klatki ze świeżym kibicem przeciwnej drużyny. I tak ciągle. Jeden po jednym wy odpadali 
Lestek
najbardziej wk...a mnie że te gnoje w ***lu za nasze pieniądze będą się paśli
najbardziej wk...a mnie że te gnoje w ***lu za nasze pieniądze będą się paśli
co z tą cenzurą nie napisałam żadnego wulgaryzmu
sama się cenzuruje

sama się cenzuruje

no nic, ja uciekam potrenować trochę dla zdrowia a Wy grajcie grajcie i TS ograjcie 

bella34 ja nie jestem pazerny, tyle by dziś wystarczyło 
Papa wszystkim

Papa wszystkim

no to zawsze coś 
ojej ja też uciekam obiad w lesie
za godzinkę będę

ojej ja też uciekam obiad w lesie

za godzinkę będę

jocia
witaj

kot mi nie chce jeść tego perzu, zerwałem liscie w parku
witaj

kot mi nie chce jeść tego perzu, zerwałem liscie w parku

kto mi powie ile mozna najwiecej wygrac w multi z plusem i i maxymalna stawka
jocia
tak, to taka przerośnięta trawa i ma korzonki; jak dałem kici to powąchała tylko i poszła
tak, to taka przerośnięta trawa i ma korzonki; jak dałem kici to powąchała tylko i poszła

sook > to ciekawe.. moze zacznie jesc..wsadź liście do soiczka z woda.. może zacznie jeść
minimalista >>
{{wow}
Podobno "można wygrać aż 25 mln" przynajmniej, tak mówią podczas losowania
spook>>
Pewnie, to nie ta trawa...
{{wow}

Podobno "można wygrać aż 25 mln" przynajmniej, tak mówią podczas losowania

spook>>
Pewnie, to nie ta trawa...

wykopopuję perz i wsadzam z korzenimi do ziemi..podlewam i kotka sobie skubie 

Sook > opisałeś prawidłowo..tak wygląda perz..ale moze nie..perz wyrasta ponad zwykła trawę.
Witam was