Wpisy 3 068 401 – 3 068 500
20 grudnia 2017 20:04 → 20 grudnia 2017 21:14, 100 wpisów
ja nawet widziałem jak auto na gaz miało poważny wypadek straż jak dowiedziała się że na gaz nie chciała tak ochoczo pomagać
żart ale miałem kumpla co przez miasto jeździł na takim gazie że przymykał jedno oko żeby nie widzieć podwójnie
a miał takiego farta że bez wypadku , raz tylko sobie słupek od siadki wyrwał na podwórku
To raz widziałem dawno w woju jak żołnierz zjechał na parking żukiem i przy wysiadaniu wypadł i zasnął
Czasem jezdze na gazie ale wole swoj na benie...gaz szarpiechoc brat mial mondeo to szlo...ale 1,8 120 kucy
A widzisz a te nóżki piją i żyją i kase z opieki mają i cieszą się jak z guzika.ze makaron i mąkę dostali.masakra
Wzięłam raz takiego biednego faceta do malowania kraty.a daj żyć. Na odpierdziel pomalowal.50zl mu dalam
Ja bym Ci ladnie pomalowal kratkeOlu,i najpierw minia bo wszystko odejdzie po roku
Trafne jak najbardziej dom to wolność a nie jakiś bastion z zasiekami i drutem kolczastym
Jajecznice na bekonku bym zjadła. Kto zrobi.i chlebek z maselkiem
Od piątku. Sezon na nie jedz bo na święta będzie otwarty
a po świętach. Jedz bo się popsuje
a po świętach. Jedz bo się popsuje
Lewy albo udaje albo rznie glupaalbo chory albo zdolny do gry!Niemiec chce,Lewy musi