Wpisy 306 600 – 306 699
18 maja 2011 16:29 → 18 maja 2011 18:50, 100 wpisów
OPA
sprawdź po kolei > u góry po lewo są 3 przyciski pomarańczowe > wybierz ten po środku;
albo > na dole po prawo okrągły guziczek ze znaczkiem załamanej kartki
sprawdź po kolei > u góry po lewo są 3 przyciski pomarańczowe > wybierz ten po środku;
albo > na dole po prawo okrągły guziczek ze znaczkiem załamanej kartki
SPook ,dzięki,tam jest na górze kluczyk...ale fajnie muzy posłuchać,normalnie lekarstwo...na wszystko
OPA
polecam "screamer radio" darmowy mały programik ale jest mnóstwo stacji do wboru
polecam "screamer radio" darmowy mały programik ale jest mnóstwo stacji do wboru

opa Karamba kiedyś
,Karamba(pewex) teraz
,Karamba(pewex) teraz
Dariusz
jak to nie nagrywa?
a masz ustawioną lokalizację folderu gdzie ma zapisywać pliki?
jak to nie nagrywa?
a masz ustawioną lokalizację folderu gdzie ma zapisywać pliki?
opa i dobrze że nie masz ,ale jak co wrzuć sobie na youtube.Żenada
PAblo,żebym chciał to bym miał...taki jestem,taki poj.charakter,a może i dobry taki.Wy wiecie
Idę do kolektury ,robię wydruk,może coś z tego wyjdzie,dawno nie grałem z tego sposobu
Dariusz
Na XP-ku ścieżka u mnie jest taka:
C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Moja muzyka\Screamer Radio
w miejscu "Administrator" trzeba wpisać swój login albo zostawić jak jest jeśli jesteś zalogowany jako "Administrator"
Na XP-ku ścieżka u mnie jest taka:
C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Moja muzyka\Screamer Radio
w miejscu "Administrator" trzeba wpisać swój login albo zostawić jak jest jeśli jesteś zalogowany jako "Administrator"
Wiecie co,jak się przeniesiemy to normalnie zamontuję takie kino domowe dla swoich ,że szok,nawet o tym nie wiedzą...
OPA
Muza musi być dobrej jakości; zestawy nawet po kilka tysięcy to ***ziawki; najlepiej zainwestować w dobry lampowy wzmacniacz a kolumny zrobić samemu; widziałem w necie jak koleś zamiścił dokumentację - złożył sam lepsze iż audiofilskie, głosniki tylko ze stanów sprowadził specjale.
Muza musi być dobrej jakości; zestawy nawet po kilka tysięcy to ***ziawki; najlepiej zainwestować w dobry lampowy wzmacniacz a kolumny zrobić samemu; widziałem w necie jak koleś zamiścił dokumentację - złożył sam lepsze iż audiofilskie, głosniki tylko ze stanów sprowadził specjale.
Dariusz
cieszę się że pomogłem;
ja kilka giga muzy nagrałem przy pomocy screamer radio
cieszę się że pomogłem;
ja kilka giga muzy nagrałem przy pomocy screamer radio

OPA: A jak trafiłeś tą 5/5 w ex to jak grałeś? Systemem? Jeśli tak to ile skreśleń i czy twoje typowania były czy z chybił? Prowadziłeś statystyki itp?
Nie ma jak to nic nie trafić ha ha ha . Jak im zrobię niespodziankę.
NO jestem...posłałem "pewniaki" na MM
PAWCIO,to był system 6 na mini,swoje liczby
PAWCIO,to był system 6 na mini,swoje liczby
3 trójki połączyłem w 9 :
40,42,54
8,32,38
16,20,22 i ciekawa jest taka :
7,14,44
40,42,54
8,32,38
16,20,22 i ciekawa jest taka :
7,14,44
15,25,26,36,58,42,43,46,47,48 tak sobie widzę to wszystko. Kasia ja się cieszyć ja się cieszyć ze cie widzieć

Panowie z TS tych liczb co OPA podał nie losujcie,jeśli macie za grosz pojęcia.
Nie ma co typować żaden z was nie trafi 10 ani 9.Cudy rzadko się zdarzają
Czy numerki wybrane to teraz na spacerek czatowwicze i do kolektury marsz
Typowania i Bilans i tam zobaczycie prawdę,jak ciężko trafić co kolwiek ,a tyle osób typuje.
OPA: Ja też chcę chociaż piąteczkę a najlepiej sam trafić już kij z tą szóstką w lotto hehe a ty wtedy sam zgarnąłeś czy było więcej wygranych?
Marcin znowu jesteś najlepszy w trójkach jak to możliwe
patrzyłeś ten nowy program pasko
?
patrzyłeś ten nowy program pasko
?
Nad wszystkimi ludźmi czuwa opaczność,tylko nie nad tymi którzy wierzą gry hazardowe.
Nie ma sprawiedliwości w grach losowych.Nie znajdziesz tam tego.
Może się uda,dlatego ładuję w swoje liczby,a tamte były po prostu przypadkowe
Krecik10
dokładnie z tym 2000 przesadziłeś 1000 i mniej nawet 100 zł nie wyjmiesz nawet chyba że z kieszeni by zagrac 
dokładnie z tym 2000 przesadziłeś 1000 i mniej nawet 100 zł nie wyjmiesz nawet chyba że z kieszeni by zagrac 
O teraz kolesiuwa pobierała 50 w MM,grała na 10 skr. ileś tam zakładów ,może z 8 na 2 losowania...
Inwestujesz i ciągle nic,przez tą grę można zostać tylko pesymistą
Witajcie Gracze..

(kazdy moze wybrac rodzaj..przywitania..)
Spook..nie moge zainstalowac tego radia..
czy moge Cie prosis..o pomoc..
napisz prosze po kolei..co i jak mam zrobic..
ale w miare..dokladnie..jesli mozna..
..wychodze z pieskiem na spacer..wiec moze
w tym czasie..(o ile jestes)..moglbys mi
pomoc..z gory..dziekuje...bede pozniej..

(kazdy moze wybrac rodzaj..przywitania..)
Spook..nie moge zainstalowac tego radia..
czy moge Cie prosis..o pomoc..

napisz prosze po kolei..co i jak mam zrobic..
ale w miare..dokladnie..jesli mozna..

..wychodze z pieskiem na spacer..wiec moze
w tym czasie..(o ile jestes)..moglbys mi
pomoc..z gory..dziekuje...bede pozniej..