Wpisy 3 065 920 – 3 066 019
18 grudnia 2017 17:53 → 18 grudnia 2017 19:20, 100 wpisów
jak dzieci nie mam to musze wszystko przepieprzyc zanim odlece w zaswiaty
ja nie czuje radosci z kupowania
szczerze mowiac to pieniadze mi szczescia nie daja
szczerze mowiac to pieniadze mi szczescia nie daja
nowe rzeczy smierdzo nowoscia
a stare staroscia i tak zle i tak
a stare staroscia i tak zle i tak
dziś ma u mnie pada deszcz pieniędzy bo patrzyłem na pogode coś po 21 40 ma padać deszcz pieniędzy
nie bo oprocz bitcoina to sa satoshi hash to taki dzielnik bitcoina
3 065 883.
Pojawiające się informacje o osobojdednostce były zbyt optymistyczne żeby okazały się prawdziwe.
Niestety.
Program resocjalozacji zastosowany przez tyt. władze- nie wychodzi.
Osobojednostka mocno zdemoralizowana politycznie.
Klakier też..
Pojawiające się informacje o osobojdednostce były zbyt optymistyczne żeby okazały się prawdziwe.
Niestety.
Program resocjalozacji zastosowany przez tyt. władze- nie wychodzi.
Osobojednostka mocno zdemoralizowana politycznie.
Klakier też..
w kazdym razie od zamiany bitcoina na pln trzeba zaplacic prowizje okolo 20 euro
Piwka już nie mogę bo nocka przede mną na samą myśl już mi się chce spać
Adis no ale degustacja święta rzecz wypróbować trzeba co się nawarzyło
https://allegro.pl/listing?string=koparka%20bitcoin&order=dd&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-ele-1-3-1003
Nie znam tego pewnie Regionalne nie piłem lubie Tatre M...jak milion wiele forsy ma M..jak Milion...
tys je ciulMyslałem że nie ogladasz ost. meczu Górnika w tym roku
Forsa dziś się penne liczby nie wysypiom niewiem cz 30tki czy 50tki
a ja wogole te bitcoiny kope za darmo bo tak to bym na prad nie wyrobil
doktor
Jak górnik zacznie odrabiać do remisu to znaczy że chłopcy sobie w ost. kolejce premie świąteczne u buka załatwili...
Jak górnik zacznie odrabiać do remisu to znaczy że chłopcy sobie w ost. kolejce premie świąteczne u buka załatwili...
Kurs na remis ponad 5. . ..5 tys inwest na remis teraz i ponad 20 tys. na czysto.
myślisz że mi dzwonili do Art z mojej zmiany Boże i ela na trybowanie odmówili wszyscy
nic słowa Dyrektora nie warte mogę się pozbyć tych co nie nastałe i dac wypowiedzenia i nie trzeba odpraw tak się załatwi sporo a reszcie bo mają 3 miechy dadzą
Dokładnie bo to już nie będzie grupowe zwolnienie tylkoindywidualne i zapłacić nie muszą dobrze kombinują
tajemnica by mnie nikt nie uprzedziął ale się spóźniłem bo mówi że zamkniętę i otwarte ale warto złożycz bo patrzą na cv mogą dzwonić