Wpisy 306 457 – 306 556
18 maja 2011 14:14 → 18 maja 2011 16:00, 100 wpisów
jocia,o 22.15 będzie 

Ja Wam wyraźnie mówię ,że TS broni bonusa, po rozwaleniu ,będzie kicha a nie zyski

Mnie sie wydaje ze liczba 10 wkoncu padnie za dlugo ja jush trzymaja 

wejdzicie na LOTTO CENTRUM tam jest 76 zamiast 79
która jest prawdziwa?
która jest prawdziwa?
dla mnie to ważne bo albo mam 2/3 albo 3/3 mam nadzieje ze jest 79

Ryszard > dziekuję 
musialam wyłaczyc komputer bo się zawiesił... gratulacje -wygranym skladam

musialam wyłaczyc komputer bo się zawiesił... gratulacje -wygranym skladam

aniqa>>> pracujesz w kolektorze?
witam wszystkich

mam pytanko ,ile wchodzi trójek w mini za trafienie 3/6?.
aniqa >>a moze w tej budce kolo dworca pks

Bonus Multi Multi: 1 000 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
mini 3/6 = trzy "3" =>
http://serwis.lotto.pl/183-4ac0ae7cad26d.htm

http://serwis.lotto.pl/183-4ac0ae7cad26d.htm

Robal 36..

...

...

aniqa w kauflandzie?
aniqa...

dzięki Robalu z tym kapciem żartowałem.

Robal.36 To juz wiem dlaczego nie mialam 3/5..i gdzie poszła moja trojka...a rczej do kogo..

Witam

P1P>>
spoko

szczęściara>>
cieszę głupiego ryja - bo tak gram /sys 6/,
ale nie tym razem, tym razem
miłego
prawie wszystkim
Aaaa - na 22.15 możecie odpuścić
spoko

szczęściara>>
cieszę głupiego ryja - bo tak gram /sys 6/,
ale nie tym razem, tym razem

miłego
prawie wszystkim
Aaaa - na 22.15 możecie odpuścić

po co obstawiać liczby,jak i tak zawsze Totalizator wasze liczby ma w swoim systemie i robi co chce.Rachunek prawdopodobieństwa działa na ich stronę.Szkoda waszego czasu.
krecik10
Następny - pan spiskowiec, albo nauczyciel
znaczy, co robi ten ts - wyciąga kulki na sznureczku, obciąża je ołowiem, czy jak ?
Nikt nic nie trafił ? Skarbonka lepsza ?
Podasz numer konta, czy masz jakieś inne propozycje ?
Grałeś, czy tylko pouczasz ?
Paweł>>
Różnie, największa wygrana, niektórzy łeb by sobie urwali, jak by zobaczyli - jaka - była na chybił trafił
Następny - pan spiskowiec, albo nauczyciel
znaczy, co robi ten ts - wyciąga kulki na sznureczku, obciąża je ołowiem, czy jak ?
Nikt nic nie trafił ? Skarbonka lepsza ?
Podasz numer konta, czy masz jakieś inne propozycje ?
Grałeś, czy tylko pouczasz ?
Paweł>>
Różnie, największa wygrana, niektórzy łeb by sobie urwali, jak by zobaczyli - jaka - była na chybił trafił
Robal_36 Wierzysz w lotto to obstaw 1000 zakładów na Ml 10 skreśleń i zobaczysz czy trawisz 10 a nawet 9.Trzeba patrzeć Realnie.Następny podatek od marzeń-Lotto.
R_36
a ta pani co naciskała chybił_trafił to może kolega określić tak naocznie czy jej mózg był w stanie alfa theta delta??
a ta pani co naciskała chybił_trafił to może kolega określić tak naocznie czy jej mózg był w stanie alfa theta delta??
krecik10>>
to nie ja mówię o grze na dwadzieścia liczb, albo o wysyłaniu na każde losowanie za dwie-trzy paczki
Ja mówię,że trzeba mieć fart
Ja nie mówię, że nie mają matematycznej przewagi - ja mówię, że brakuje pewnej przejrzystości
spook>>
cóż - nie mam takiego czujnika
powodzenia prawie wszystkim
to nie ja mówię o grze na dwadzieścia liczb, albo o wysyłaniu na każde losowanie za dwie-trzy paczki
Ja mówię,że trzeba mieć fart
Ja nie mówię, że nie mają matematycznej przewagi - ja mówię, że brakuje pewnej przejrzystości
spook>>
cóż - nie mam takiego czujnika

powodzenia prawie wszystkim
Czym więcej z głową pracujesz masz kasę.Jak czym więcej w lotto grasz nie masz a ni grosza.Proste.Fart zależy od wkładu w prace jaką ty włożysz.A nie w czary mary.
Krecik ,widzisz,dlatego ja zacząłem grać dla zabawy i delikatnie,bo głupi tego nie wymyślił,a TS wie co robi żeby nas z kasy ograbić jak najwięcej,po prostu nie dajcie się...pzdr.
chociaż...
napisałem - dwie - trzy paczki...
Fakt - widziałem ostatnio jakiegoś pacjenta, który wysyłał za więcej - tylko - wszystko, co grał to było "z czapki" lotto system 9 , system mini 10, jakieś 10 w mm z plusem, jakieś 10 x stawka - to nie było pitu pitu
krecik10>>
wiesz, to różnie jest z tą pracą głową - ostatnio elektryk, albo hydraulik potrafi więcej zarobić niż /bez urazy/ np mgr psychologii
napisałem - dwie - trzy paczki...
Fakt - widziałem ostatnio jakiegoś pacjenta, który wysyłał za więcej - tylko - wszystko, co grał to było "z czapki" lotto system 9 , system mini 10, jakieś 10 w mm z plusem, jakieś 10 x stawka - to nie było pitu pitu
krecik10>>
wiesz, to różnie jest z tą pracą głową - ostatnio elektryk, albo hydraulik potrafi więcej zarobić niż /bez urazy/ np mgr psychologii
Ja ci piszę jak kolektor,bo kiedyś wyszkoliliśmy tylu ludzi za dziękuje,po otwierali punkty gdzie się da,nie szanują tych którzy mają ogromne doświadczenie i podejście do klienta.Dlatego ja im-jeśli będzie możliwość założę haka...z wdzięczności za pokładanie nam kłód pod nogi.
witam aga
Jutro weż pod uwagę w mini liczbę 2 
Jutro weż pod uwagę w mini liczbę 2 
Opa
śmierdzące jajo, to teraz dopiero będzie - jak pójdą
dalej z tą sprzedażą na kasach fiskalnych
śmierdzące jajo, to teraz dopiero będzie - jak pójdą
dalej z tą sprzedażą na kasach fiskalnych

opa,ojtam,ojtam

Trzeba zdać się na intuicję,to nie jest łatwe,ja trafiłem bodajże w 2006 r. piątkę w mini(obecnie)
Robal_36 Dlatego życie jest prostsze do przewidzenia niż lotto.A jeśli chodzi o hydra i magistra to już sprawa , każdego osobno
mężatka
po mojemu najlepiej 6 systemikiem za całe 7,5.TA Aga nie grasz-PINOCHIO
po mojemu najlepiej 6 systemikiem za całe 7,5.TA Aga nie grasz-PINOCHIO
Użytkownik wiesiek77 dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
Jeśli chodzi o mini to bywa czasem tak,że te liczby które dawno nie były padają i bywa nawet 4-ka,wystarczy wysłać system 8-10 liczb,mieć troszkę farta żeby nie było trafionej 5-tki i będzie spora kasa-bez podatku.
Pablo co się dzieję z MM. Wczoraj o 22 było 16 liczb, a dziś 11 z przedziału 1 - 40.

Dzięki Aga,po prostu to był przypadek...wysłałem liczby ,które mi chodziły od jakiegoś czasu po głowie,a domiar tego wróciłem wtedy z niemiec i to przypadkowo...
Przykładowo dziś w multi na 14 z tych co dawno liczb nie było -byłaby 2/3 lub 3/5 lub 4/8 -już można coś wykombinować...
Jak wam sie podoba taka gra "super lotto"
liczb 59 losowanych 6 (losowanie kazdego dnia cena zakladu 1 zl )
platne za 6 (55% wkladu ) za 5( 20 %) za 4 ( 25%) ogolem z ceny zakladu 60 % na wyplate wygranych
trafienie 6 1 do ok 45 mln
za 3 nie ma wygranej
liczb 59 losowanych 6 (losowanie kazdego dnia cena zakladu 1 zl )
platne za 6 (55% wkladu ) za 5( 20 %) za 4 ( 25%) ogolem z ceny zakladu 60 % na wyplate wygranych
trafienie 6 1 do ok 45 mln
za 3 nie ma wygranej
Jeśli się trzymać parzystości liczb lub nie to parka byłaby jak byk 31,79
aga -dasz radę wieże w Ciebie.Opa -gratki pożycz stówę

opa>>> nie ma ale za4 by bylo wiecej
opa>> ta gra by przebila wszystkie gry obecne TS duzo wieksze kumulacje i cena 1 zl za zaklad
Albin to fakt,trafienie 3 ki jest prawie 2 razy trudniejsze niż w lotto,ale to nie o to chodzi,bo najważniejsza jest pula do wygrania
duze by byly kumulacje bo to jest 1 do 45 mln w lotto obecnym 1 do ok 14 mln i cena zakladu 1 zl wiekszy by byl obrot i duzo wiecej by wysylali

[18,28,30,62,51,39,36,13]
nie płacz