Wpisy 306 288 – 306 387
18 maja 2011 13:24 → 18 maja 2011 13:51, 100 wpisów
jak sie facet nie wie jak do tego zabrac to wtedy kobieta nie ma orgazmu
cała strategia mafiosów spod znaku âpolskiego" i brytyjskiego Round Table
Sorosa, Sachsa, koszernych zjadaczy polskiego chleba: Balcerowicza, S. âGomulki", âGeremka", âKaczmarka", Trzeciakowskiego i pozostałych:
- zniszczyć, zamienić w masę upadłościową przemysł, gospodarkę;
- wyprodukować armię bezrobotnych- taniej siły roboczej;
- jej pracą i zasobami kraju âzasilić zachodnie rynki".
Sorosa, Sachsa, koszernych zjadaczy polskiego chleba: Balcerowicza, S. âGomulki", âGeremka", âKaczmarka", Trzeciakowskiego i pozostałych:
- zniszczyć, zamienić w masę upadłościową przemysł, gospodarkę;
- wyprodukować armię bezrobotnych- taniej siły roboczej;
- jej pracą i zasobami kraju âzasilić zachodnie rynki".
Ja miałem kiedyś nalot w Berlinie,ale byłem na legalu,nawet powiedzieli,że jak będą problemy,żeby dzwonić,na szczęście tam była super praca za super stawkę,jako techniczny przy koncertach
cześć witam wszystkich miłośników numerków i cyferków
ostro tu idzie widzę typowanko
ostro tu idzie widzę typowankoja wiem co i jak i mówie co trzeba zebym go miała gdyby ewentualnie nie wiedział wiec nie udaje nigdy bo zawsze mam 

Lila nie poprostu mu trzeba pokazać gdzie ma nacisnąć guziczek i po sprawie

Andro czemu lepsza ? Czy ja jestem gorszy ? Z tego co widziałęm to ciężko było dla niej chodzić
100% mężczyzna --- ha ha ha
Gdyby temu człowiekowi podnieść trochę dekolt i założyłby stanik wypchany skarpetkami to można by się pomylić.
A wtedy "zonk" bo pomiędzy nogami jest...
http://muzyka.onet.pl/259053,0,2,fotonews_detail.html
Gdyby temu człowiekowi podnieść trochę dekolt i założyłby stanik wypchany skarpetkami to można by się pomylić.
A wtedy "zonk" bo pomiędzy nogami jest...
http://muzyka.onet.pl/259053,0,2,fotonews_detail.html
Opa jak to jej cięzko było chodzić??coś Ty jej zrobił w tym łózku?????????????
Zeby tylko w łóżku,wanna też jest,a będzie i prysznic...nie mam pytań
Dzień Dobry
ciepły w dzionek, temp. powietrza 22 C,wilgotność powietrza tylko
61%!! panno andromedo
!!!
ciepły w dzionek, temp. powietrza 22 C,wilgotność powietrza tylko
61%!! panno andromedo
!!!mówiłaś zebym się starał i kombinował zebś mnie polubiła a tu cisza w eterze

andromeda...Twoja koleżanka się pojawiła.Nie przywitasz jej ładnie?
Zaraz się pojawię,za chwilkę.
Zaraz się pojawię,za chwilkę.Lila ja nie znam KlaraK nie mam pojęcia kto to....z tego co wiem to ona mnie nie lubi
andromeda przypomnijsobie nasze z poniedziałku tutaj klikanie,pytałem o ulubine liczby systemy!zresztą dostałaś to kurierem też i cisza!

Tak, moja koleżanka, tak samo jak i p.p. lilu.. i proszę nie ?? do kłótni. pani jako przedstawiciel prawa!!!WSTYD!!
nawet powiem więcej zgłaszają sie do mnie jakieś kobiety i chcą mnie poznawać ale Lila ja sie nie dam im

już za 11 minut poznamy kto wygrał bonus o wartości 990 000 zł.
Lila ale ja paskudy tez nie znam --myslałam ze to moze ten...wiesz kto ale to kobieta wiec ja nie wiem kto to....
klarak...do Ciebie nie piszę i nie podnoś mi ciśnienia.Bez odbioru.Nikogo nie namawiam do kłótni ani jako prawa a to już nie twoja sprawa.

. Podales mi ostatnio numerki ale nic z nich nie wpadlo