Wpisy 3 062 593 – 3 062 692
15 grudnia 2017 22:22 → 15 grudnia 2017 22:56, 100 wpisów
Pasko, jesteś w błędzie, wiem co to znaczy i docenić potrafię , zapewniam ,zwłaszcza,że ktos z najbliższej Rodziny stworzył portal,prowadzi go, zatrudnia redaktorów i panuje nad nim, tylko nie rozumiem, dlaczego jednemu wolno, drugiemu ---nie.
Zadym nie robię,nie lubię nawet, nie lezy to w mojej naturze, ale nawet zwykła ludzka przyzwoitość powinna gościć na tej stronie i być egzekwowana przez admina.
3 062 322. Pasko 2017-12-15 (20:53) Rzeszów
Narazie widzę najwięcej wklejania z Twojej strony i robienia jakiegoś zamętu na siłę
A Ty ciągle mylisz przyczynę ze skutkiem
Zadym nie robię,nie lubię nawet, nie lezy to w mojej naturze, ale nawet zwykła ludzka przyzwoitość powinna gościć na tej stronie i być egzekwowana przez admina.
3 062 322. Pasko 2017-12-15 (20:53) Rzeszów
Narazie widzę najwięcej wklejania z Twojej strony i robienia jakiegoś zamętu na siłę
A Ty ciągle mylisz przyczynę ze skutkiem
kedzior13 uważaj poddwójna lewatywa bo możesz mieć problemy z tyłkiem
jocia: no To powinnaś się ucieszyć, że ostatnio ostro wziąłem się za temat ... osoba której nie lubisz już nie może wklejać linków, ani wpisów o wysłanych zakładach w bukmacherce... a kolejne usprawnienia będą wdrażane w razie potrzeb. Natomiast dopóki osoba nie jest wulgarna, nie obrzuca innych błotem, nie wyzywa/straszy, jej wpisy nie wykazują mowy nienawistnej to jest ok, nie mam potrzeby takich osób blokować.
bo sie okaże że ten 1 kg bananów 1 kg pomarańczy i krem bambino to jedyna nasza alternatywa
2x3/5 w mm ale przypadkiem bo bez zastanowienia z braku czasu - na farta , pewnie jakbym się zastanawiał z godzinę nic by nie weszło
Mulaq
Na razie ma problemy z głową-ale u niego to organ mniej ważny
Na razie ma problemy z głową-ale u niego to organ mniej ważny
to Pasko wszystko wina nie użytkowników stronki tylko wina Tosika tam mi się wydaje flustracja występuje
Swoją drogą...ciekawe co by się działo, gdyby ten "miłośnik linków" wklejał peany na cześć partii rządzącej. Bo z moich (przyznaję nie dość dokładnych) obserwacji wynika, że w tym jest cały problem.
Co nie zmienia faktu, że ów "miłośnik" wyjątkowo niestrawny
Co nie zmienia faktu, że ów "miłośnik" wyjątkowo niestrawny
Pasko > ta osoba dalej wklej, po co?? w wiadomym celu
Czy nie lubię, ehhh.. nie jestem dzieckiem.. to nie tak
Jak obrzuca błotem Narodową flagę, jak druga w dalszym ciągu > cyt. " wykazują mowy nienawistnej " to jest dobrze?
Czy nie lubię, ehhh.. nie jestem dzieckiem.. to nie tak
Jak obrzuca błotem Narodową flagę, jak druga w dalszym ciągu > cyt. " wykazują mowy nienawistnej " to jest dobrze?
Dobrze że Pasko nie ma alkomatu kto jest trzeźwy bo było by pomnie
no to mówimy o innej osobie. Tamta to dostała żółtą kartkę za ten wpis i zakładam, że to jednorazowy wybryk. Jak będzie druga żółta kartka, pójdzie blokada.
I tak na stronce nie jest źle ale to wszystko moja za sługa staram się jak mogę opanować ten czat by był na wysokim poziomie widzę ze część użytkowników to docenia dziękuje jeszcze raz
PAsko przeczytaj >
3 062 169. emeryt 2017-12-15 (19:50)
3 062 171. emeryt 2017-12-15 (19:51)
w senacie mniejszość /niedawno zwana opozycją/ wnosi wnioski i poprawki, ale wszystkie są odrzucane przez większość zwaną inaczej >>>pislandem czy pisancjum <<<ZAWSZE na następny dzień mazurek przed kamerami mówi, że opozycja nie ma NIC KONSTRUKTYWNEGO do zaoferowania NIE MA, bo wszystkie wnoszone wnioski czy poprawki są odrzucane
3 062 173. emeryt 2017-12-15 (19:52)
to jeszcze chyba będą głosowania W NOCY aby prezes został królem a jak już zostanie królem to aby miał miejsce wśród królów na Wawelu i niech ktoś powie, że w Polsce nie ma demokracji ???
Niech żyje wolność, wolność i swoboda, niech żyje zabawa i dziewczyna młoda
To nie jest prowokujące, tylko bez podawania linków.
3 062 169. emeryt 2017-12-15 (19:50)
3 062 171. emeryt 2017-12-15 (19:51)
w senacie mniejszość /niedawno zwana opozycją/ wnosi wnioski i poprawki, ale wszystkie są odrzucane przez większość zwaną inaczej >>>pislandem czy pisancjum <<<ZAWSZE na następny dzień mazurek przed kamerami mówi, że opozycja nie ma NIC KONSTRUKTYWNEGO do zaoferowania NIE MA, bo wszystkie wnoszone wnioski czy poprawki są odrzucane
3 062 173. emeryt 2017-12-15 (19:52)
to jeszcze chyba będą głosowania W NOCY aby prezes został królem a jak już zostanie królem to aby miał miejsce wśród królów na Wawelu i niech ktoś powie, że w Polsce nie ma demokracji ???
Niech żyje wolność, wolność i swoboda, niech żyje zabawa i dziewczyna młoda
To nie jest prowokujące, tylko bez podawania linków.
Ola, bo od tego jegomościa, wszystko sie zaczeło.Pisał mniej strawne teksty i Pasko Go nie blokował.
3 062 642. Olala45 2017-12-15 (22:43)
Za kotem?
Olala no chyba nie za błotem
Za kotem?
Olala no chyba nie za błotem
Ja jestem za samym sobą w tym beznadziejnym padole jak czytam np że Beatka rozdała na odchodne po 38 tys nagrody swoim ministrom !!!!!!!!! za co !!!!!!!!!!!
z czy ich pieniędzy , bo powinna ze swoich , sama tez dostała ale oficjalnie nie podają sumy
3 062 653. Olala45 2017-12-15 (22:46)
Czyli jocia ta władza ci pasuje?
Nie dość, że pasuje to nikomu NIE WOLNO myśleć inaczej
I o to cała awantura
Czyli jocia ta władza ci pasuje?
Nie dość, że pasuje to nikomu NIE WOLNO myśleć inaczej
I o to cała awantura
Kurna dostali odprawy .ciekawe za czyje pieniądze. Za moje podatki
dlatego czekam na prawdziwy rząd a nie kolejne bandy złodzieii
proponuję koniec rozmów na tematy polityczne
kto zacznie dostaje bana
kto zacznie dostaje bana
Nie łudź my się moi drodzy zachód nie pozwoli na normalność w Polsce tyle w temacie
3 062 655. aya_aku , mylisz się, tylko to co robi osobnik o niku eme-ry-t to jest czysto złośliwe.
Koniec tematu..
Koniec tematu..
3 062 660. Pan 2017-12-15 (22:48) Janek
3 062 655.
Bzdura
Czyżby?
Nie będę się bawić w wyszukiwanie wpisów.
3 062 655.
Bzdura
Czyżby?
Nie będę się bawić w wyszukiwanie wpisów.
koniec tematu a było tak ciekawie wymiana poglądów jest konstruktywna
Jest jeden burdelu. Wojska nie ma.policji tez.państwo w państwie
Kędzior-Co Ty ludziom zaglądasz w kieszenie
Było iść w ministry
Było iść w ministry
3 062 672. dzikus 2017-12-15 (22:51) żeby wygrać trzeba grać
pisuary i pokemony spadać z czatu
Pasko> przykład>