Wpisy 3 062 533 – 3 062 632
15 grudnia 2017 21:58 → 15 grudnia 2017 22:38, 100 wpisów
...i nie będę udawał że będę zadowolony jak zrobi to ktoś przed
bo ot udawania są tu inni
bo ot udawania są tu inni
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
jocia po prostu nie potrafi docenić wysiłku, bo nigdy nie robiła portalu internetowego, więc oczywiście nie mam żalu, bo nie wie z czym się to je... u niej świat się kończy na emerycie ... ja codziennie dostaję kilkadziesiąt maili na nieco poważniejsze tematy. ... i nie napiszę im "Przepraszam, że wczoraj nie odpisałem, ale musiałem na czacie analizować wpisy emeryta i joci"
stronę odwiedza dziennie ponad 30 000 osób ... 95% z nich nigdy nie wchodziła jeszcze na ten czat bo ich to nie interesuje, a interesują ich inne rzeczy.
Dopisano wygrane Super Szansa
Warto się przestroić. Z tolerancji na szacunek. https://www.facebook.com/Poznan/videos/vb.376101312892/10155346903142893/?type=2&theater
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 270 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
ponad 30 000 osób dużo może ktoś do strzepnie mój talent i pozwoli na innej stronce pisać więcej
ja nie piszę, że czat jest dla mnie mało ważny, tylko to, że oprócz pisania na czacie mam dużo innej pracy/obowiązków związanych ze stroną .... a to co poza stroną to już nie piszę
gdyby wszyscy wchodzili na czat, to może faktycznie wystarczyłoby tu wszystko opisywać i bym żadnych e-maili nie dostawał.
tylko dzisiaj większość osób jest zabieganych i wolą zapytać e-mailem niż czatować, że może uda im się coś ciekawego przeczytać, a najlepiej to co akurat ich interesuje
Pasko. A całkiem później odpisuje na emaile lub wcześnie rano.pewnie spisz do 11
6:30 jestem w pracy .... najpierw pracuję do 9:00, potem wyjeżdżam po córkę do przedszkola, przychodzę do pracy ponownie 9:45 i pracuję dalej do 15:00, potem jadę znowu do przedszkola, w domu o 16:00. Następnie z dwiema córkami i żoną spędzam czas do 21:00 i jak dzieci śpią zwykle mam w końcu czas. Tak wygląda mój przeciętny dzień ostatnio
Pasko, jesteś w błędzie, wiem co to znaczy i docenić potrafię , zapewniam ,zwłaszcza,że ktos z najbliższej Rodziny stworzył portal,prowadzi go, zatrudnia redaktorów i panuje nad nim, tylko nie rozumiem, dlaczego jednemu wolno, drugiemu ---nie.
Zadym nie robię,nie lubię nawet, nie lezy to w mojej naturze, ale nawet zwykła ludzka przyzwoitość powinna gościć na tej stronie i być egzekwowana przez admina.
3 062 322. Pasko 2017-12-15 (20:53) Rzeszów
Narazie widzę najwięcej wklejania z Twojej strony i robienia jakiegoś zamętu na siłę
A Ty ciągle mylisz przyczynę ze skutkiem
Zadym nie robię,nie lubię nawet, nie lezy to w mojej naturze, ale nawet zwykła ludzka przyzwoitość powinna gościć na tej stronie i być egzekwowana przez admina.
3 062 322. Pasko 2017-12-15 (20:53) Rzeszów
Narazie widzę najwięcej wklejania z Twojej strony i robienia jakiegoś zamętu na siłę
A Ty ciągle mylisz przyczynę ze skutkiem
kedzior13 uważaj poddwójna lewatywa bo możesz mieć problemy z tyłkiem
jocia: no To powinnaś się ucieszyć, że ostatnio ostro wziąłem się za temat ... osoba której nie lubisz już nie może wklejać linków, ani wpisów o wysłanych zakładach w bukmacherce... a kolejne usprawnienia będą wdrażane w razie potrzeb. Natomiast dopóki osoba nie jest wulgarna, nie obrzuca innych błotem, nie wyzywa/straszy, jej wpisy nie wykazują mowy nienawistnej to jest ok, nie mam potrzeby takich osób blokować.
bo sie okaże że ten 1 kg bananów 1 kg pomarańczy i krem bambino to jedyna nasza alternatywa
2x3/5 w mm ale przypadkiem bo bez zastanowienia z braku czasu - na farta , pewnie jakbym się zastanawiał z godzinę nic by nie weszło
Mulaq
Na razie ma problemy z głową-ale u niego to organ mniej ważny
Na razie ma problemy z głową-ale u niego to organ mniej ważny
to Pasko wszystko wina nie użytkowników stronki tylko wina Tosika tam mi się wydaje flustracja występuje
Swoją drogą...ciekawe co by się działo, gdyby ten "miłośnik linków" wklejał peany na cześć partii rządzącej. Bo z moich (przyznaję nie dość dokładnych) obserwacji wynika, że w tym jest cały problem.
Co nie zmienia faktu, że ów "miłośnik" wyjątkowo niestrawny
Co nie zmienia faktu, że ów "miłośnik" wyjątkowo niestrawny
Pasko > ta osoba dalej wklej, po co?? w wiadomym celu
Czy nie lubię, ehhh.. nie jestem dzieckiem.. to nie tak
Jak obrzuca błotem Narodową flagę, jak druga w dalszym ciągu > cyt. " wykazują mowy nienawistnej " to jest dobrze?
Czy nie lubię, ehhh.. nie jestem dzieckiem.. to nie tak
Jak obrzuca błotem Narodową flagę, jak druga w dalszym ciągu > cyt. " wykazują mowy nienawistnej " to jest dobrze?
Dobrze że Pasko nie ma alkomatu kto jest trzeźwy bo było by pomnie
no to mówimy o innej osobie. Tamta to dostała żółtą kartkę za ten wpis i zakładam, że to jednorazowy wybryk. Jak będzie druga żółta kartka, pójdzie blokada.
I tak na stronce nie jest źle ale to wszystko moja za sługa staram się jak mogę opanować ten czat by był na wysokim poziomie widzę ze część użytkowników to docenia dziękuje jeszcze raz
PAsko przeczytaj >
3 062 169. emeryt 2017-12-15 (19:50)
3 062 171. emeryt 2017-12-15 (19:51)
w senacie mniejszość /niedawno zwana opozycją/ wnosi wnioski i poprawki, ale wszystkie są odrzucane przez większość zwaną inaczej >>>pislandem czy pisancjum <<<ZAWSZE na następny dzień mazurek przed kamerami mówi, że opozycja nie ma NIC KONSTRUKTYWNEGO do zaoferowania NIE MA, bo wszystkie wnoszone wnioski czy poprawki są odrzucane
3 062 173. emeryt 2017-12-15 (19:52)
to jeszcze chyba będą głosowania W NOCY aby prezes został królem a jak już zostanie królem to aby miał miejsce wśród królów na Wawelu i niech ktoś powie, że w Polsce nie ma demokracji ???
Niech żyje wolność, wolność i swoboda, niech żyje zabawa i dziewczyna młoda
To nie jest prowokujące, tylko bez podawania linków.
3 062 169. emeryt 2017-12-15 (19:50)
3 062 171. emeryt 2017-12-15 (19:51)
w senacie mniejszość /niedawno zwana opozycją/ wnosi wnioski i poprawki, ale wszystkie są odrzucane przez większość zwaną inaczej >>>pislandem czy pisancjum <<<ZAWSZE na następny dzień mazurek przed kamerami mówi, że opozycja nie ma NIC KONSTRUKTYWNEGO do zaoferowania NIE MA, bo wszystkie wnoszone wnioski czy poprawki są odrzucane
3 062 173. emeryt 2017-12-15 (19:52)
to jeszcze chyba będą głosowania W NOCY aby prezes został królem a jak już zostanie królem to aby miał miejsce wśród królów na Wawelu i niech ktoś powie, że w Polsce nie ma demokracji ???
Niech żyje wolność, wolność i swoboda, niech żyje zabawa i dziewczyna młoda
To nie jest prowokujące, tylko bez podawania linków.