Wpisy 306 088 – 306 187
18 maja 2011 12:18 → 18 maja 2011 12:47, 100 wpisów
Ale jakie porównanie ,tutaj wszystko stare,instalacja ,okna itd-masakra
WItek.....wiesz ,jak mnie ktoś wita
to uważam to za bardzo miłe a co ta druga osoba mysli to ja nie wiem niestety
to uważam to za bardzo miłe a co ta druga osoba mysli to ja nie wiem niestetyLila wszystko nówka,chata kilkuletnia,terakoty a tu pcv,bez porównania
Louis...nie pocieszaj mnie bo mam pustkę dzisiaj w głowie,ciemność widzę,ciemność.

Lila zastanawialam sie nad liczbami. I tak se pomyslałam zajrze do Ciebie moze cosik mi wpadnie do tej pustej głowy a w profilu jeszcze wieksza pustka 

OPA...to podpisuj umowę bo nie ma się nad czym zastanawiać.Za niedługo wygrasz i kupisz sobie dom z ogródkiem dla dzidziusia

aniqa....w profilu czarna dupa bo też mam pustkę ale muszę coś wymyślić i iść wysłać jakies kupony.
ja wcale nie czaruje
tylko dowiaduje sie o zwyczajach jakie tu panuja
A jesli chodzi o
na powitanie to tez uwazam to za mily gest
tylko dowiaduje sie o zwyczajach jakie tu panuja
A jesli chodzi o
na powitanie to tez uwazam to za mily gest
Wysłałem człowieka do Bydgoszczy i mi już przelał na anonimowe konto,tak jak to robi TS
Lila jestes uzależniona hehe
Musisz wysłać ?
Musisz wysłać ?
jak zaraz pizne w ten monitor to się 2 laptopy zrobią!!!!
Czemu mi nie opada no?
Czemu mi nie opada no?
Witek mały ,chudy ale byk...pewnie masz na popołudniu do pracy to trzeba sie wzmocnić

Musicie kobitki zrobić dobrą atmosferę to zaraz dla przynajmniej chłopaków monitory się naprawią...

lila.. No w sumie;p Ale nie mi to oceniac
andromeda.. No ja to mam nieciekawa prace i dzisiaj akurat mam wolne
andromeda.. No ja to mam nieciekawa prace i dzisiaj akurat mam wolne
.

Wędrowco netowy.....co to jest jak się śni,że byłam w iraku i te czubki chodzili koło mnie z tymi swoimi maszynami? Oni byli w sumie ok.To było w jakimś hotelu.
ALe się kobitki dziwią...ja kiedyś na tlenie z les nawijałem,ale była jazda
wiem wiem że młody
ale nie narzekam
Jeszcze 2 dni i bede mial 21 juz;p
ale nie narzekam
Jeszcze 2 dni i bede mial 21 juz;pBo myślała ze jestem kobietą,zaczęła mi fotki wysyłać,tylko nie wiadomo czy to jej...szok
Louis....właśnie nie strzelali i byli bardzo mili bym nawet powiedziała,i przystojne z nich chłopaki

II greet ALL

Dziadek w podeszłym wieku wygrał 100 milionów w totka, radość w mieście, pełno dziennikarzy, pytają się go:
- Co pan zrobi za tak wielką sumę? 100 milionów to kupa forsy!
- Ano, kupię sobie Ferrari, wybuduję wielką willę, otworzę jakiś sklep..a za resztę wybuduję pomnik Hitlerowi.
Wielkie oburzenie, krzyki: "Jak to Hitlerowi!", "skandal", "hańba", na co dziadek z laickim spokojem podwinął rękaw do góry.
- Hitler był, jaki był, ale numery dobre zostawił!
- Co pan zrobi za tak wielką sumę? 100 milionów to kupa forsy!
- Ano, kupię sobie Ferrari, wybuduję wielką willę, otworzę jakiś sklep..a za resztę wybuduję pomnik Hitlerowi.
Wielkie oburzenie, krzyki: "Jak to Hitlerowi!", "skandal", "hańba", na co dziadek z laickim spokojem podwinął rękaw do góry.
- Hitler był, jaki był, ale numery dobre zostawił!
Pewniaków nigdy nie nie miałem bo i ch nie ma posłałem swoje liczby rozpisane na 8 i 9
a jak idzie w Polsce grac w to 49s?
I czy bukmacherzy duzo biora?
i jak jest z wygrana ewentualna?
I czy bukmacherzy duzo biora?
i jak jest z wygrana ewentualna?
To zależy jakie wanny,ale to trzeba wygrać,żeby taką mieć:
http://allegro.pl/wanna-z-hydromasazem-i1604426888.html
http://allegro.pl/wanna-z-hydromasazem-i1604426888.html