Wpisy 3 060 698 – 3 060 797
14 grudnia 2017 17:59 → 14 grudnia 2017 18:53, 100 wpisów
widzę że w padły moje liczby ale mój bład się powtarza nie mieszam tych swoich zakąłdów miął bym 3 z5 lub nawet 4 z5 ale ale jest jak jest
czasami się sprawdza nawet kila razy ale wiadomo na 100% nikt się nie odważy pisać
dokladnie mulag aczkolwiek nie nalerzy przesadzac wybrac gora 40 liczb potem selekcja
gryks76 {{calus}
mam podobne do twoich ciekawa jestem
czy wejdą ,bo zaszalałam ze stawką
mam podobne do twoich ciekawa jestem
czy wejdą ,bo zaszalałam ze stawką
nikt nie wie co wylosuja moze moj program trafi moze ktos inny
glupie gadanie jest takie
ze liczby z programu sa gorsze
coprawda ktos moze miec dobra intuicje i moze byc lepszy, ale w porownaniu do ogolu nei wypada tak zle
ze liczby z programu sa gorsze
coprawda ktos moze miec dobra intuicje i moze byc lepszy, ale w porownaniu do ogolu nei wypada tak zle
może jak Tosik weźmie twój program bo ich się będzie kończył to bedziesz majętny spomnił o mnie przynajhmnie te 5 z5 w mini
angierski jak to jest z twoim komputerem czy np mozna odrzucic liczby z ost 2 losowan odrzucic tylko parzyste lub nieparzyste i rzucic w generatorek
to zależy jaki komputer ile ramu procesor czym lepszy tym lepsze przypuszczenia pamiętajcie o tym
angiereski czy np jak ci komputer wylosuje 04,18,23,26,34 mozna wtedy dac tych liczb oboki ciekawe co by wyszlo
gryks76 no takei sa mozliwe rzeczy ale parzyste-nieparzyste tak, nastepstwa liczb, wystepowanie liczb, mozna dostosowywwac
UFO wie ale to inteligencje pozaziemska to nie ma o czym rozmawiać
itp ale to wiesz, ja znam inne mozliwosci lepsze
a statystyka i tak dobrze typuje nie ma co zmieniac
a statystyka i tak dobrze typuje nie ma co zmieniac
Mulag komputer umie tyle ile ma napisane i kropka , nie zależnie od procesora
ale sa pewne obliczenia w multi co sa bardzo pamiecio i procesoro żerne
i porpostu niech ktos nie gada ze nie ma z tym nic do czynienia
jest poprostu skazany na nia grajac w gre
jest poprostu skazany na nia grajac w gre
najlepszy to rachunek prawdopodobieństwa ale warunek jeden by się sprawdził musi być uczciwie losowanie a tu mam mieszane uczucia
zawsze mi się sprawdzało kilka trójek 4 z5 na rachunku prawdopodobieństwa
i wogole w kazdej maszynie nawet matematyczniej
sa liczby co wystepuja czesciej (bo maja wieksze prawd i te co slabo - maja male prawd).
sa liczby co wystepuja czesciej (bo maja wieksze prawd i te co slabo - maja male prawd).
najpierw trzeba znalezc liczbe ktora wystapi czesciej, ocenic jak czesto i nia grac
ale tak szczerze powiem wam ze komputer troche dogania wasza intuicje
wszystko dobre byle były wyniki jak ich nie ma to się rezygnuje z takiego czegoś
chodzi o to zeby jak najlepiej wykorzystac szanse
czyli jak najbardziej wymlucic tsa z kasy
czyli jak najbardziej wymlucic tsa z kasy
przybliża coś tam na określa niby przybliży o ostatecznie wyprowadzi na pole pełne chwastów ciernistych
typowania sa duzo trudniejsze bo jak typujesz jeden zaklad to ciezko trafic jak kazdemu
no w realu tez trafiam
ale czasami poprostu robie glupie bledy i zmieniam taktyke
ale czasami poprostu robie glupie bledy i zmieniam taktyke