Wpisy 3 059 198 – 3 059 297
13 grudnia 2017 15:50 → 13 grudnia 2017 17:54, 100 wpisów
pan ..pan cysio cały świat MP lotto plus 20 x .. wyskoczy wszystko i co ...dziwiony jesteś
Pasko , może mnie zbanujesz, jest mi wszystko jedno .
Dlaczego za wpisanie słowa Ży..d banujesz, a za znieważenie POLSKIEJ flagi >> Junak56 - bana nie dostała
Pikolo bana !!!!!!!!!!!
3 056 697. Junak56 2017-12-11 (17:08)
szkoda że tu nie ma angielskiej flagi to bym se pomachała bo Polska to szmata
Pasko dlaczego ????????????????????????????????
Dlaczego za wpisanie słowa Ży..d banujesz, a za znieważenie POLSKIEJ flagi >> Junak56 - bana nie dostała
Pikolo bana !!!!!!!!!!!
3 056 697. Junak56 2017-12-11 (17:08)
szkoda że tu nie ma angielskiej flagi to bym se pomachała bo Polska to szmata
Pasko dlaczego ????????????????????????????????
Pasko, mam nadzieje,że napiszesz i zdejmiesz bana z Pikolo .
Wracam za 1,5 godziny.
Wracam za 1,5 godziny.
To co macie...?Na wieczorek?
3,4,6,9+....cos tam,nie gram wieczorami...bo ciemnoto widze
3,4,6,9+....cos tam,nie gram wieczorami...bo ciemnoto widze
Bądź jak Popek,kup media i pokaz ludziom...swój szczyt glupotymyśląc że jesteś Królem Albanii niech wypiera..do tej Albanii i pokaże jaki z niego kozak
3 059 216. jocia 2017-12-13 (16:08) Nimfa, Nymphicus hollandicus
znowu powiązane z gryksem,
co masz do mnie paniusiu wiesz jaki to palec
znowu powiązane z gryksem,
co masz do mnie paniusiu wiesz jaki to palec
bo to zly adres dziewczynko z zapalkami co tylko ogien znosi i ucieka
gryksioo ..wyluzuj sie tutaj ..isc do garazu zmien opony zimowy
krzysio wrociles ok wporzadku to raz dwa nie pisalem do ciebie a trzy jestem wyluzowany za takie pomowienia lisc sie nalerzy zadymiarze multipaskowej
Wszystko zniosę ale to już jest przegięcie
https://wiadomosci.wp.pl/portret-polityka-pis-w-kosciele-na-slasku-protest-parafian-6197958012298881a
https://wiadomosci.wp.pl/portret-polityka-pis-w-kosciele-na-slasku-protest-parafian-6197958012298881a
Nie chodzi o źródło też dawałem księdzu ale pod warunkiem, że anonimowo a nie żeby mój portret wisiał. Dałem na dach bo siadam na chórze i nie chciałbym aby leciało mi na głowę.
mam swoje zdanie na temat instytucji kościoła wiec się nie wypowiadam
doktorze ktore wlsciwie media sa wiarygodne sa wogule takie bo co rusz czytam ze wp to klamcy tamci klamcy pytam bo nie wiem
jest spora niezależnych obiektywnych portali nie wypisujących idiotyzmów
Co do mediów to tylko w Trwam nie kłamią bo księża nie mogą kłamać na antenie.
Mateusz sprzedaje akcje i już ma czyste sumienie. Można? Można
nie wiem nie oglądam milioner-lotto-no1 ale wnioskuje ze masz pojecie o tym bo oglądasz ta stacje
Ja oglądam
Nie oglądam telewizji wcale, szkoda czasu i życia na bzdety w tv. Już nie mówię o głupich Dlaczego Ja, Pielęgniarki, Fachowcy itp. jak można oglądać chłam???
skoro się wypowiadasz mniemam ze oglądasz no bo skąd inaczej wysuwasz takie wnioski
Wyczytałem z internetu, że tam nie kłamią ale ile w tym prawdy? Każdy ma rozum i swoje doświadczenie z mediami.
Lepiej zainwestować w siebie i rozwój swojej osobowości
Nauka języka obcego, szlifowanie swoich zainteresowań czy to majsterkowanie, budowlanka albo kurs z działu IT (programowanie, tworzenie www, aplikacje graficzne i video)
Nauka języka obcego, szlifowanie swoich zainteresowań czy to majsterkowanie, budowlanka albo kurs z działu IT (programowanie, tworzenie www, aplikacje graficzne i video)
Tego wam nikt nie zabierze a będziecie dumni ze swoich dzieł i wykonanej pracy, nic tak człowieka nie motywuje jak własny sukces!
Na co marne szanse?
Gazet codziennych i tygodników politycznych też nie czytam bo mam gdzieś w każdej kłamią jeden na drugiego i czasami tak wspaniale, że nie wiesz gdzie prawda a gdzie fikcja.
to prawda milioner-lotto ...243
wszędzie "żenią kity"
kiedyś, to jeszcze był, przynajmniej, zdrowy rozsądek, a teraz mamy albo tv albo internet
Robal 36
Dlatego każdy ma swój rozum i powinien odróżniać bzdety od prawdy a nie łykać wszystko jak leci
Dlatego każdy ma swój rozum i powinien odróżniać bzdety od prawdy a nie łykać wszystko jak leci
jeden z wieczornychhhhhh
SUPEROFERTA Sroda Liverpool W.B.A. 1
SUPEROFERTA Sroda Manch.Utd. Bournemouth 1
Pilka nozna 1.Anglia Tottenham Brighton 1
Pilka nozna 1.Anglia Swansea Manch.City
podwojna szansa 2 2
Pilka nozna 1.Anglia West Ham Arsenal 02
Pilka nozna 1.Holandia Groningen PSV Eindhoven 02
Pilka nozna 1.Holandia Feyenoord Heerenveen
podwojna szansa 1 1
Pilka nozna 1.Niemcy Bayern M. 1.FC Koln
1.polowa 1
Pilka nozna 1.Niemcy Schalke Augsburg 10
Pilka nozna 1.Niemcy Leverkusen Werder B. 10
Pilka nozna Wlochy puchar AC Milan Hellas Verona
podwojna szansa 1 1
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 14.57 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 72.86 Zł
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2 185.92 Zł
SUPEROFERTA Sroda Liverpool W.B.A. 1
SUPEROFERTA Sroda Manch.Utd. Bournemouth 1
Pilka nozna 1.Anglia Tottenham Brighton 1
Pilka nozna 1.Anglia Swansea Manch.City
podwojna szansa 2 2
Pilka nozna 1.Anglia West Ham Arsenal 02
Pilka nozna 1.Holandia Groningen PSV Eindhoven 02
Pilka nozna 1.Holandia Feyenoord Heerenveen
podwojna szansa 1 1
Pilka nozna 1.Niemcy Bayern M. 1.FC Koln
1.polowa 1
Pilka nozna 1.Niemcy Schalke Augsburg 10
Pilka nozna 1.Niemcy Leverkusen Werder B. 10
Pilka nozna Wlochy puchar AC Milan Hellas Verona
podwojna szansa 1 1
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 14.57 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 72.86 Zł
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2 185.92 Zł
no tak, tylko...
czytałeś Lema - "Bombę megabitową" ?
oj, cholibka - nasłuch się włączył, tytuł, bo tytuł, ale słowo jest ...
czytałeś Lema - "Bombę megabitową" ?
oj, cholibka - nasłuch się włączył, tytuł, bo tytuł, ale słowo jest ...
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
3,18,26,33,45,49,54,60,63 , 76
30,31,32,33,34,35,36,37,38,39
PLUS
41
parka
25,52
trójka
15,16,17
Mini 17,27,42,x,y
3,18,26,33,45,49,54,60,63 , 76
30,31,32,33,34,35,36,37,38,39
PLUS
41
parka
25,52
trójka
15,16,17
Mini 17,27,42,x,y
Mulag może nie milioner ale jeszcze trochę czasu i poświęceń a będzie pierwszy milion. Nie wiele brakuje do 7 cyfrowej kwoty na koncie, byłoby już ale stwierdziłem, że dla biedniejszych ludzi trzeba iść na ustępstwa przy organizacji szkoleń, spotkań lub rozrywki dla dzieci (nie pobieram wynagrodzenia jak widzę ludzi chcących zmienić swoje życie ale ich sytuacja nie pozwala na taką odmianę).
Robal
Nie czytałem żadnej książki Lema bo czytam zagraniczną literaturę ale skoro polecasz bo jest ciekawa? To może spróbuję?
Nie czytałem żadnej książki Lema bo czytam zagraniczną literaturę ale skoro polecasz bo jest ciekawa? To może spróbuję?
No ja próbuje pisać ale lepiej idzie mi mówić na prawdę w pisaniu jestem słaby
tak, polecam, w kontekście tej rozmowy powyższa
Może zapodasz jakiś link do szkoleń, o których wspominasz ?
Może zapodasz jakiś link do szkoleń, o których wspominasz ?
nie narzekać rozwijać się tylko pytanie gdzie bo w moim mieście dziadostwo kursy to jakies lata przedziały nie załapuje się nie ma jakis konkretnych
lub gwarancja za trudnienia nie powinno tak być jeśli człowiek się chcę rozwijać powinno mu sie je zagwarantować
Mulag
są i "darmowe" , współfinansowane przez EU, organizowane czasami przez ośrodki doradztwa pracy, czy jakoś tak - jakiś czas temu były np na spawanie
a znajomy, naprawdę niezły w tym fachu, nie wyrabia się z robotą
są i "darmowe" , współfinansowane przez EU, organizowane czasami przez ośrodki doradztwa pracy, czy jakoś tak - jakiś czas temu były np na spawanie
a znajomy, naprawdę niezły w tym fachu, nie wyrabia się z robotą
http://www.zem.krakow.pl/o-zem
Pracuję na własnej działalności lecz na zasadach współpracy jeżeli osiągnę pewien próg finansowy i uda się zebrać kilku ludzi do współpracy to chciałbym zostać samodzielnym szefem takiej własnej grupy i stworzyć coś na zasadzie terenowych szkoleń w miejscach bardziej wykluczonych niż wielkie miasta.
Pracuję na własnej działalności lecz na zasadach współpracy jeżeli osiągnę pewien próg finansowy i uda się zebrać kilku ludzi do współpracy to chciałbym zostać samodzielnym szefem takiej własnej grupy i stworzyć coś na zasadzie terenowych szkoleń w miejscach bardziej wykluczonych niż wielkie miasta.
Co do kursów czy dofinansowań z PUP to kiedyś przez to przechodziłem jak człowiek chętny i chce znaleźć pracę to nie chcą dać na darmowy kurs tylko tych co nie chcą pracować wysyłają.
Mulag
CIS-Centrum Integracji Społecznej -- szkoła Barki w Poznaniu organizuje kilka kursów i jeszcze za to płaci
Jeżeli wypali mój plan to czemu nie szkolić ludzi za free (oczywiście uczestnicy nie powinni płacić) tylko np. gmina za koszty dojazdu ewentualnie jakiś poczęstunek dla szkolonych. Ja nie chcę od tych ludzi kasy bo wiele lat temu marzyłem o zmianie i rozumiem ile kosztują takie marzenia.
milioner
szkolenia zawodowe/kurs na kandydatów na członków rad nadzorczych ...
? ??
szkolenia zawodowe/kurs na kandydatów na członków rad nadzorczych ...
? ??
no własnie milioner o tym pisałem jak sam coś chciałem zrobić nie narzekać to w UP mało pomogli nic nie pomogli tyle co sam sobie pomogłem podobnie z pracą
no ja myślałem coś w biurze robić jakieś konkretny kurs ale czy po takim kursie do biura przyjmą
Nie, ja się nie zajmuję coachingiem dla prezesów bo nie ten poziom wyszkolenia. Ja tak jak pisałem w zależności od zapotrzebowania na szkolenie (rękodzieło, warsztaty mechaniczne, majsterkowanie, budowlanka wykończeniowa, mechanika, księgowość, ekonomia, komputery, grafika).
milioner
jak rozumiem - Ty osobiście - nie uczysz, tylko organizujesz - tak ?
jak rozumiem - Ty osobiście - nie uczysz, tylko organizujesz - tak ?
Byłem przez rok po ukończeniu szkoły bezrobotny bo nie było dla mnie pracy . Widziałem te spojrzenia nadludzkich urzędników "A co on tu chciał. Nawet kawy nie można wypić w spokoju" jak przyjeżdżałem 50km po jeden zawszawiony podpis.
Mulag
powiedzmy sobie szczerze, po francusku - marne szanse, sakreble
powiedzmy sobie szczerze, po francusku - marne szanse, sakreble
no ja mam podobne uczucia jeśli chodzi UP żadnej pomocy to co zrobiłem sam, żadnej pomocy czy jakiś pomysł dla mnie nic
Organizuję i szkolę.
Latam po różnych hurtowniach, znam różnych handlowców (z innych branż jak pracowałem) i jak się uda to za darmo a jak nie to za przysługę lub inne dobro organizuję materiały na szkolenia aby było dla ludzi. Nie jestem miłosiernym samarytaninem tylko kimś kto był w podobnej sytuacji jak Ci ludzie. Wiem co to jest być bezrobotnym traktowanym przez urzędników z PUP.
Latam po różnych hurtowniach, znam różnych handlowców (z innych branż jak pracowałem) i jak się uda to za darmo a jak nie to za przysługę lub inne dobro organizuję materiały na szkolenia aby było dla ludzi. Nie jestem miłosiernym samarytaninem tylko kimś kto był w podobnej sytuacji jak Ci ludzie. Wiem co to jest być bezrobotnym traktowanym przez urzędników z PUP.