Wpisy 305 788 – 305 887
18 maja 2011 10:47 → 18 maja 2011 11:09, 100 wpisów
OPA...dwa dni temu,mojej znajomej mąż kupił 10 zakładów tej kaskady,po powrocie do domu dał jedną córci i jedną synkowi.Na kuponie syna było 11/12 ,ale się denerwował ha h ah ha
lila i dobrze graj jak uważasz ja gram długoterminowo na 10 czasami z plusem wychodzę czasami na swoje ale wiesz nadzieja jest zawsze a każda kwota cieszy
Lestek....ja wolę mm bo mogę sama skreślać liczby a w kaskadę jak Ci się tak ona podoba to graj,mi nic do tego.
Czyli syn dostał większe kieszonkowe, ale jeśli miał 18> nie mógł odebrać.
Lestek...syn ma 13 lat,więc tato odebrał i podzielił dzieci po połowie.
lila nie że mi się podoba tylko mówię, skoro ma być typowanie kaskady to powinno być ceteris paribus. Czyli tak jak w rzeczywistości, algorytm na stronie powinien Ci podać numery.
jocia czyli u Ciebie też nie działa chat. Zatrzymuje się na jakiś czas? I dopiero później opada?
lila i słusznie pół na pół Dla każdego coś a Dla nas satysfakcja
lila to nie kompy, widocznie jest jakiś błąd na stronie. Ja sprawdzałem to w dwóch przeglądarkach, w Firefox i Safari. Na obydwu jest to samo.
lila kompy mamy dobre rozumy nasze ( bez urazy) sa za tempe na to ale komputer pomaga i to bardzo
OPA...no troszkę go szlag trafił bo on wygrał jakies grosiki ale nie mógł zabrać kuponu który dał wcześniej synowi.
To komputer nam typuje drukarka drukuje my puszczamy i ....potem się wściekamy że nie tak skreślił nam kupony nasz poczciwy grat
No i podnoszą sie emocje jak szanowny małżonek nie ma wypłaty na zcas na koncie a ona nie moze kupić sobie np czekolady
OPA.....i tak 3maj,mnie konkretna głupawka bierze przynajmniej 4 dni w tygodniu,w pracy to już czasami nie mogą ze mną wytrzymać.

Darek....i właśnie dlatego kobieta powinna pracować,żeby nie być uzależnioną od męża i żeby mogła sama sobie kupić tę czekoladkę lub inne ***oły.
I słusznie lila przynajmniej w domu facet ma cicho przez 8h dziennie
OPA zapewniam Cię że rozdzielczość jest wystarczająco wysoka i to raczej błąd w skrypcie.
Ja to wolałbym ci Lila co innego dać,ale zaraz popatrzę w mój ulubiony program,Lestek to i tak za dużo...
lilazastanawiam się czy dzisiaj grać
nie mam ostatnio dobrej passy

lila tutaj ale nie robię reklamy jemu:
http://free4web.pl/3/?149811
http://free4web.pl/3/?149811
bella34...ja też mam dzisiaj pusto w głowie,chyba się rozpędzę i ***yknę z przytupem ,może jakieś liczby zobaczę.

i jak trafienia w tej kaskadzie?
bo sie tak nad nia zastanawiam czy w nia grac czy nie

bo sie tak nad nia zastanawiam czy w nia grac czy nie
Witak poczytaj horoskop i zobacz jaki jest twój szcz. dzień tyg. i wtedy tylko graj,oby to nie była niedziela
OPA to już wiem kto zgarnął te 250 tyś. Wrócisz jakimś Mercem ;P Wydało się!
Lestek ale ja nie mieszkam w Bydgoszczy...zaraz podam ciągi liczb i sobie powybieracie
No teoretycznie tak tylko najgorsze jest to ze nie moge dac swoich cyfr tylko na chybil trafil;p
OPA ja też gram poza miejscem zamieszkania ;P Żeby sąsiedzi nie zazdrościli
Przyznaj się...
Przyznaj się...Dobrze że mam urlop,oby wam się tym ja przyczynił...żebyście coś trafili
lila wejdz na stronkę naciśnji Forum wyświetlą się teamty i wejdz w ten co podałem wyświetli się mój wpis ostatni jestem tam właśnie
Oglądaliście wczoraj jak jakaś durna baba z kolektury zagrała za 20.000 w lotto,myślała,że wygra i uzupełni manko a tu dupa blada z tego wyszła.

Bardzo bym chciał ,Lestek...bo chata mi potrzebna,niestety się nie dorobiłem,a może wygram...
a jesli chodzi o mm to jestescie na + czy czekacie na te 250 tys?;p
lub naciśnji to http://free4web.pl/3/2,149811,403282,6599157,618,Thread.html
witek2005, tak jesteśmy na plus. Wypłaty z tytułu pracy uzupełniają manko 

Witek nie licz na 250 tys,jak masz przypisane to trafisz,ja np. w KASKĘ jestem na +
Witam marzycielki i marzycieli!
Lestek dziękuję za zestaw .
Propozycje na MN prześlę Ci e-mailem .
Lestek dziękuję za zestaw .
Propozycje na MN prześlę Ci e-mailem .

Darek...już cię widziałam a raczej Twój wpis i podobają mi się te pierwsze Twoje liczby

No ja tam na + nie licze tylko chodzi o to czy sie jest bardzo na - czy sie na 0 wychodzi;d