Wpisy 305 757 – 305 856
18 maja 2011 10:36 → 18 maja 2011 11:02, 100 wpisów
OPA...od ilu płacą w kaskadzie? Pytam bo teściowa wysłała i miała w obu po 6 a ja nie mam zielonego pojęcia bo w to nie gram.
jocia....dziękuję.powiem jej,że może sobie tego pukona wsadzić w ....
jocia....Pasko mógłby też dodać typowanie kaskady,pobawiła bym się troszkę bo w realu nie gram.
Darek...teściową wczoraj jakaś Pani w kolekturze namówiła a moja mama jak mama,naiwna zagrała i g... wygrała.
Lila i jak wygrane
???
Ja wczoraj od artura 123 dostalam skana pukona gdzie mial 4/6 a tak mmu niewiele brakowalo

???Ja wczoraj od artura 123 dostalam skana pukona gdzie mial 4/6 a tak mmu niewiele brakowalo

lila to nie dobrze że za dużo wydajesz na mm ale cóż żyjesz nadzieją jak większość grających a po losowaniu
i pytanie po co zagrałam ale życzę Tobie oraz Wszystkim grającym jak najwięcej radości i wygranych w mm i inne gry TS
i pytanie po co zagrałam ale życzę Tobie oraz Wszystkim grającym jak najwięcej radości i wygranych w mm i inne gry TSDarek......ostatnio więcej razy trafiam trójeczki niż nie trafiam,ale nie wiem jak długo ta dobra passa będzie trwać.
Lila to nic,ja wtorek mam na razie szczęśliwy...w KASKĘ,a myślisz że jak ja zagrałem na 1 losowanie to trafiłem ? ZERO,a we wtorek tydzień temu padła 9
lila ale typowanie kaskady na tych samych warunkach co w Lotto? Czyli samo się losuje?
OPA...dwa dni temu,mojej znajomej mąż kupił 10 zakładów tej kaskady,po powrocie do domu dał jedną córci i jedną synkowi.Na kuponie syna było 11/12 ,ale się denerwował ha h ah ha
lila i dobrze graj jak uważasz ja gram długoterminowo na 10 czasami z plusem wychodzę czasami na swoje ale wiesz nadzieja jest zawsze a każda kwota cieszy
Lestek....ja wolę mm bo mogę sama skreślać liczby a w kaskadę jak Ci się tak ona podoba to graj,mi nic do tego.
Czyli syn dostał większe kieszonkowe, ale jeśli miał 18> nie mógł odebrać.
Lestek...syn ma 13 lat,więc tato odebrał i podzielił dzieci po połowie.
lila nie że mi się podoba tylko mówię, skoro ma być typowanie kaskady to powinno być ceteris paribus. Czyli tak jak w rzeczywistości, algorytm na stronie powinien Ci podać numery.
jocia czyli u Ciebie też nie działa chat. Zatrzymuje się na jakiś czas? I dopiero później opada?
lila i słusznie pół na pół Dla każdego coś a Dla nas satysfakcja
lila to nie kompy, widocznie jest jakiś błąd na stronie. Ja sprawdzałem to w dwóch przeglądarkach, w Firefox i Safari. Na obydwu jest to samo.
lila kompy mamy dobre rozumy nasze ( bez urazy) sa za tempe na to ale komputer pomaga i to bardzo
OPA...no troszkę go szlag trafił bo on wygrał jakies grosiki ale nie mógł zabrać kuponu który dał wcześniej synowi.
To komputer nam typuje drukarka drukuje my puszczamy i ....potem się wściekamy że nie tak skreślił nam kupony nasz poczciwy grat
No i podnoszą sie emocje jak szanowny małżonek nie ma wypłaty na zcas na koncie a ona nie moze kupić sobie np czekolady
OPA.....i tak 3maj,mnie konkretna głupawka bierze przynajmniej 4 dni w tygodniu,w pracy to już czasami nie mogą ze mną wytrzymać.

Darek....i właśnie dlatego kobieta powinna pracować,żeby nie być uzależnioną od męża i żeby mogła sama sobie kupić tę czekoladkę lub inne ***oły.
I słusznie lila przynajmniej w domu facet ma cicho przez 8h dziennie
OPA zapewniam Cię że rozdzielczość jest wystarczająco wysoka i to raczej błąd w skrypcie.
Ja to wolałbym ci Lila co innego dać,ale zaraz popatrzę w mój ulubiony program,Lestek to i tak za dużo...
lilazastanawiam się czy dzisiaj grać
nie mam ostatnio dobrej passy

lila tutaj ale nie robię reklamy jemu:
http://free4web.pl/3/?149811
http://free4web.pl/3/?149811
bella34...ja też mam dzisiaj pusto w głowie,chyba się rozpędzę i ***yknę z przytupem ,może jakieś liczby zobaczę.

i jak trafienia w tej kaskadzie?
bo sie tak nad nia zastanawiam czy w nia grac czy nie

bo sie tak nad nia zastanawiam czy w nia grac czy nie
Witak poczytaj horoskop i zobacz jaki jest twój szcz. dzień tyg. i wtedy tylko graj,oby to nie była niedziela
OPA to już wiem kto zgarnął te 250 tyś. Wrócisz jakimś Mercem ;P Wydało się!
Lestek ale ja nie mieszkam w Bydgoszczy...zaraz podam ciągi liczb i sobie powybieracie

nie gram bo i tak za dużo wydaję na mm.

a ja nic bo nie zagralam 

witam