Wpisy 3 057 400 – 3 057 499
11 grudnia 2017 22:34 → 11 grudnia 2017 23:31, 100 wpisów
od jutra miesiac wolnego, ferie zimowe, da sie zyc i kasa sie zgadza mozna chlac i seksic
dusia to prawda jest ja tez tak uwazam szkoda ze tego co trafilem tez niedalem z plusem bo by moze cos wiecej bylo niz jest no ale coz jest jak jest jutro bedzie lepiej trzeba w to wierzyc i probowac nadal grac teraz trzeba sie posilic jakas marchewke zjesc przed spaniem
74 do powtorki
ARCZI WEJDZ NA OBRÓBKĘ SENNĄ TO ZOBACZYSZ ,kilka jeszcze zostało na jutro z nich
do nowego roku bedzie u mnie gruby skan ale kasuje profil honorowo
czesc wszystkim
A nie mówiłem że dziś przyjdzie do mnie krasnalek ?
Już który raz jest u mnie krasnalek
LoreyJestem-Ale nie mogę się opędzić od sensacji
T.Lis właśnie ogłosił,że:Wałęsa jest jak...Jezus Chrystus
T.Lis właśnie ogłosił,że:Wałęsa jest jak...Jezus Chrystus
Forsami
Lis ?
Nie wiem jak to mozliwe....ze typowania staja sie słabsze....mimo doswiadczenia...
A ile ten Lis za to dostał ?
Wczoraj namawiałem na 1 4 7 i jest
Myślisz że warto zagrać w Lotto ?
Ja Wam coś powiem
Warto zagrać w Lotto ale systemem to tak a inaczej to szkoda pieniążków
Sebastian ja zagrałem w Lotto w Łańcucie ale to bez znaczenia jest gdzie byle wygrać te 8 Milionów
Forsami trzymam
Mam taką rozpiskę na 18 liczb w Lotto
I tak warto grać
Rozpisujesz 18 liczb w Lotto i jest duża szansa na wygrane
Bez systemu czyli rozpiski marne szanse
A Lis ma rozum ?
3 057 439. gonzaga 2017-12-11 (23:00) Scyzorykowo ...... jakoś wolno ci idzie to czytanie "sensacji" . Ta jest z 23 sierpnia 2017 i w oryginale brzmi tak" "Jakieś szczeniaki z IPN prowadzą postępowanie karne przeciw L. Wałęsie. Ta policja historyczna i do Jezusa może się dobrać" (T.Lis na swoim Twitterze )
Ok a jakie my wytelepiemy liczby ?
Jutro gram tego tasiemca oczekuje niemożliwego ale może być 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 tu już w historii było jak grałem w Multi Multi 8/ 70 tek kiedyś było przecież 8/ 40 stek to jeszcze dwie 70 tki i mam 10/10 w Multi Multi
Junak bana ?
Junak to robot idzie się podładować
Musze sie zapoznac z tematem Szanownego...na razie wieczony luzik
Wleczony luzik ?
Jocia masz rację Junak56 BAN
Junak wstydź się
Aya -Masz dowód,że nie śledzę WYPOCIN Lisa
A,na ten wpis wpadłem przypadkiem-ktoś zacytował toto jako wyjątkową głupotę
A,na ten wpis wpadłem przypadkiem-ktoś zacytował toto jako wyjątkową głupotę
Nie no naprawdę nie lubię na nikogo donosić ale to co napisała Junak to jest ubliżanie Polsce i Polakom
Nie możemy przechodzić obojętnie koło takich wpisów !!!
Po głębszym......
Myślę ze Junak napisała co napisała bo dostała nieźle w ...pę od życia
Myślę ze Junak napisała co napisała bo dostała nieźle w ...pę od życia
Za coś takiego to ban przynajmniej na miesiąc
To że dostała od życia to nie upoważnaia jej do pisania takich rzeczy. Każdy od życia dostaje , jeden mniej drugi więcej i jakos musimy sobie z tym dawać radę. Tu chodzi o coś poważniejszego .
Jak jej źle niech wyjedzie z Polski i tyle a nie pisze takie rzeczy
Ja tez dostałam , to nie jest powód, chyba,że sie nie jest Polakiem , Polką . i kropka.
Ten , który nie reaguje, pewnie tez nie jest Polakiem.
Ten , który nie reaguje, pewnie tez nie jest Polakiem.
Rozpaczliwy ?
3 057 492. Sebastian_M 2017-12-11 (23:27)
Jak jej źle niech wyjedzie z Polski i tyle a nie pisze takie rzeczy ......... A kim ty jesteś aby oceniać i wydawać takie "wyroki"??????
Jak jej źle niech wyjedzie z Polski i tyle a nie pisze takie rzeczy ......... A kim ty jesteś aby oceniać i wydawać takie "wyroki"??????
Pan
A ja bez glebszych....myslę ze młodsze osoby czasem piszą bez wiekszewgo przemyślenia...i tyle....
a Ty Panie daj jakąś muzę na wyciszenie...bo ja mam nadal problemy techniczne
A ja bez glebszych....myslę ze młodsze osoby czasem piszą bez wiekszewgo przemyślenia...i tyle....
a Ty Panie daj jakąś muzę na wyciszenie...bo ja mam nadal problemy techniczne
Oceniać mogę bo jestem Polakiem